FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slatinash_7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 feb 2013, 16:35

Ja ne znam sta se Jahina izjava na fb-u gleda pod lupom,covjek je 10 godina najmanje u klubu i garant se pricalo sa njim,dok su ova dvojica "balavaca" prvi put dobili priliku za nesto vise i sad je doslo vrijeme da ih se nesto pita,prije nije bilo i to odjednom neki napredak...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 feb 2013, 17:00

UG "Klub prijatelja FK Sloboda": Miralem Suman predsjednik, izabrani članovi skupštine i UO

Neki možda jesu bili skeptični po pitanju toga šta dobrog može donijeti osnivanje udruženja građana "Klub prijatelja FK Sloboda", no nakon jučerašnje sjednice prijatelja, navijača, simpatizera i svih koji žele pomoći posrnulom klubu iz Rudarske 2, jasno je da se u Tuzli stvara front snaga koje su sposobne učiniti mnogo kako bi gradska svetinja stala na noge.

Udruženje građana u budućnosti će nositi ime "Klub prijatelja FK Sloboda", a jučer je odlučeno da će Skupštinu činiti 41 član. Za predsjednika je izabran Miralem Suman, dugogodišnji član Skupštine FK Sloboda dok su u Upravni odbor Udruženja izabrani: Nermin Čolić, Eldar Bajrić, Almir Arnaut Beli, Zlatko Berbić, Azabagić Amir, Eldar Jusufbegović, Damir Rakanović, Edin Hajvaz, Mirza Karač i Adnan Krdžalić.

Važno je istaći da je sastanku prisustvovao i novi predsjednik FK Sloboda Azmir Husić, a članovi Skupštine Udruženja postali su Vedran Lakić i Mirsad Muharemagić, aktuelni član UO i predsjednik Skupštine FK Sloboda. Predsjednik Husić upravo je na ovoj sjednici ekskluzivno i otkrio ko će u budućnosti biti novi šef struke FK Sloboda (Smail Karić), a prisutnima su se obratili i prvotimci kluba iz Rudarske 2 Tino Divković i Omar Pršeš.

Klub prijatelja FK Sloboda već u toku naredne sedmice finaliziraće proces registracije udruženja kod nadležnog ministarstva, dok će se u međuvremenu regulisati pitanje prostorija Udruženja i uopšte cijele infrastrukture. Da je riječ o ozbiljnom Udruženju koje bi u budućnosti trebalo postati servis za pomoć svim člaicama SD Sloboda govori i nedavno urađena web stranica Udruženja http://www.crveno" onclick="window.open(this.href);return false; - crni.ba na kojoj svi građani Tuzle svojim idejama i učlanjivanjem u Klub mogu pomoći u spašavanju FK Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2013, 17:19

sodagrad je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Najgore mi je kad vidim kad navijač čiji je klub juče počeo da igra nogomet,krene da pametuje Slobodi i njenim navijačima,kako će oni ovo kako će oni ono :roll:

Ne možete porediti Tenerife i Barcelonu ali NIKAKO :!:
E moj sinko čuj juče počeo da igra, pa Radnički je institucija koja postoji od 1921 godine, dakle pune 92 godine, ali pošto smo mi selo za vas normalno da je i za očekivati ovakav komentar, vi kao glavni grad Tuzlanskog kantona i treba da budete najbolji u svemu to se slažem, ali nažalost sad je vrijeme kad su sela bolja od vas, jer brat bratu jači smo od vas sad kao ekipa za klasu, nije što sam navijač Radničkog, ali realno je to....pozz
mislio sam ti replicirat na post al sad vidjeh da si napisao za RADNICKI IZ LUKAVCA DA JE INSTITUCIJA :o :shock: ....sve je jasno..uzivaj u instituciji :? ...cuj za klasu bolji :lol: :lol: ...vi lukavcani se bas ono digli,jbt :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 feb 2013, 17:49

http://tuzlalive.ba/smajil-karic-ceka-n ... ova-66018/" onclick="window.open(this.href);return false;

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 17 feb 2013, 18:54

Vojvoda jednom rece da licno nije htio nikad otic iz Slobode nego da je ''morao''
Ne branim ga nit mislim da je Sir Alex nije neki trener, al dobar je motivator za ove lige.

Al mi nije jasno sto krivite njega sto je otiso kad vam odlaze svi, otiso je i sadikovic i ibrakovic i more igraca i svi su otisli samo vam vojvoda kriv... I ako mislite da je tresh od trenera zar onda nije dobro sto je otiso?? :D

btw Karic isto voli malo da muti mulja i kocka :) valjda on bude od pomoci
inace ?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 17 feb 2013, 18:56

staragarda je napisao/la: mislio sam ti replicirat na post al sad vidjeh da si napisao za RADNICKI IZ LUKAVCA DA JE INSTITUCIJA :o :shock: ....sve je jasno..uzivaj u instituciji :? ...cuj za klasu bolji :lol: :lol: ...vi lukavcani se bas ono digli,jbt :?
Nismo svi, neki jesu i to je veoma losa stvar al kad nas Sloboda strese na Tusnju spustit ce se ovi mladji ne sikiraj se :lol: :lol: :D
inace ?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 17 feb 2013, 19:17

JohnLowe :lol: :lol: :lol: :lol:
1921
1989

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 feb 2013, 21:05

staragarda je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Najgore mi je kad vidim kad navijač čiji je klub juče počeo da igra nogomet,krene da pametuje Slobodi i njenim navijačima,kako će oni ovo kako će oni ono :roll:

Ne možete porediti Tenerife i Barcelonu ali NIKAKO :!:
E moj sinko čuj juče počeo da igra, pa Radnički je institucija koja postoji od 1921 godine, dakle pune 92 godine, ali pošto smo mi selo za vas normalno da je i za očekivati ovakav komentar, vi kao glavni grad Tuzlanskog kantona i treba da budete najbolji u svemu to se slažem, ali nažalost sad je vrijeme kad su sela bolja od vas, jer brat bratu jači smo od vas sad kao ekipa za klasu, nije što sam navijač Radničkog, ali realno je to....pozz
mislio sam ti replicirat na post al sad vidjeh da si napisao za RADNICKI IZ LUKAVCA DA JE INSTITUCIJA :o :shock: ....sve je jasno..uzivaj u instituciji :? ...cuj za klasu bolji :lol: :lol: ...vi lukavcani se bas ono digli,jbt :?
+1 :mrgreen:

A do prije godinu/dvije navijali za Selju/Sarajevo :roll: :lol:

(mali off.nećemo više) 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 17 feb 2013, 21:58

Nikad jarane samo Radnički i niko više, bodrio sam ga u šabaniji po Tinji, Mramoru, Malešićima..... sad u Prvoj ligi cijeli svoj život sam tu uz Radnički već 25 godina, prije naravno i u Prvoj ligi (sada Premier liga) i akobogda biće opet Premier liga ako ne ove sigurno u naredne dvije sezone jer riješili smo se svih onih koji su željeli Radnički i u kantonalnu ligu da odvedu, sad je totalno drugačije stanje što se i vidi po rezultatima i svemu, lijep pozdrav vam želim..........:)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2013, 22:18

sodagrad je napisao/la:Nikad jarane samo Radnički i niko više, bodrio sam ga u šabaniji po Tinji, Mramoru, Malešićima..... sad u Prvoj ligi cijeli svoj život sam tu uz Radnički već 25 godina, prije naravno i u Prvoj ligi (sada Premier liga) i akobogda biće opet Premier liga ako ne ove sigurno u naredne dvije sezone jer riješili smo se svih onih koji su željeli Radnički i u kantonalnu ligu da odvedu, sad je totalno drugačije stanje što se i vidi po rezultatima i svemu, lijep pozdrav vam želim..........:)
niko tebi ne brani da volis i navijas za radnicki...to je lijepo da si uz svoj klub cijeli svoj zivot...al pisat nebuloze da je radnicki neka institucija je ..mislim :roll: :? ...zato je i bilo smijeha malo..nista licno....a to da cete dobacit do premijerke...po mom misljenju..tesko...ikad...mislim da je ovo plafon sto se tice ambicija kluba...rukovodstvo ce naravno uvijek izlazit u javnost da im je cilj najvisi rang takmicenja al u praksi ce bit nesto drugo...ipak,vidjet cemo..uzivaj ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 17 feb 2013, 23:22

staragarda je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Nikad jarane samo Radnički i niko više, bodrio sam ga u šabaniji po Tinji, Mramoru, Malešićima..... sad u Prvoj ligi cijeli svoj život sam tu uz Radnički već 25 godina, prije naravno i u Prvoj ligi (sada Premier liga) i akobogda biće opet Premier liga ako ne ove sigurno u naredne dvije sezone jer riješili smo se svih onih koji su željeli Radnički i u kantonalnu ligu da odvedu, sad je totalno drugačije stanje što se i vidi po rezultatima i svemu, lijep pozdrav vam želim..........:)
niko tebi ne brani da volis i navijas za radnicki...to je lijepo da si uz svoj klub cijeli svoj zivot...al pisat nebuloze da je radnicki neka institucija je ..mislim :roll: :? ...zato je i bilo smijeha malo..nista licno....a to da cete dobacit do premijerke...po mom misljenju..tesko...ikad...mislim da je ovo plafon sto se tice ambicija kluba...rukovodstvo ce naravno uvijek izlazit u javnost da im je cilj najvisi rang takmicenja al u praksi ce bit nesto drugo...ipak,vidjet cemo..uzivaj ;)
Pa zar nije uz Slobodu najveći klub na TK po svemu, rekao sam vi kao glavni grad našeg kantona zaslužujete najviše, ali sad je takva situacija pa vidjećemo šta će biti na kraju, zar nisu igrači iz Tuzle dolazili u Lukavac igrali za Radnički (prije Solvay, Lukavac) i obratno igrači iz Lukavca išli u Tuzlu, pa trener Radničkog je bio legendradni Mustafa Hukić rahmet mu duši mnogo toga vezanog postoji između ova dva kluba, a što se tiče Premier lige sve je moguće ja vjerujem u gospodina Lovića i njegove riječi on nas je i podigao sa dna, i obećao do sezone 2014/2015 da će Radnički ući u Premier ligu, a tu su sad Soda i Cementara koje bogami daju velike pare, dosad je to bilo nešto minimalno sad je ono baš pravo......odmah se ode za Ulcinj na pripreme......:)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 feb 2013, 23:37

Ima li kakvh vijesti iz rudarske 2 sto se tice igrackog kadra :?:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 18 feb 2013, 00:54

VolimRadnicki je napisao/la:JohnLowe :lol: :lol: :lol: :lol:
Haj dosta o radnickom na ovoj temi, Radnicki se borio za Regionalnu ligu, dok je Sloboda igrala u prvoj jugoslovenskoj... ovim svojima govorim Ne palite se toliko..

Nego, jel se Jahic potvrdjeno vratio ?? :roll:
inace ?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 feb 2013, 01:10

Pa igrao je ovu zadnju prijateljsku valjda jeste.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 18 feb 2013, 01:14

MakeTZ je napisao/la:Pa igrao je ovu zadnju prijateljsku valjda jeste.
Vazda je po Lukavcu pa zato pitam... Mozda samo voli izac ovdje :lol:
inace ?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 feb 2013, 01:50

Iskreno ja bi volio da ode iz Slobode.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 18 feb 2013, 07:47

MakeTZ je napisao/la:Iskreno ja bi volio da ode iz Slobode.

+1
Uvjek nešto sere.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 feb 2013, 09:22

Društvo,
po tko zna koji put, ne trebaju nam ova prepucavanja na ovoj temi.

Lično znam momke i ljude koji su pratili Radnički Lukavac i kroz nižu ligu od ove.
Lukavac je dobra sportska sredina i meni je drago što je imamo u našoj blizini.
Svima onim koji vole Slobodu mogu samo poručiti da ne možemo volit svoje na pravi način ako ne poštujemo druge.

Isto tako, simpatizerima ostalih ekipa poručujem da ne dolaze ovdje provocirat.
Radimo neke stvari iz temelja i vjerujem da ćemo mnogima u budučnosti biti primjer kako i navijači i obični prijatelji kluba mogu postati aktivan aktivan čimbenik u izlasku kluba iz agonije.

Ponovo,
još jedan sportski pozdrav svim dobronamjernim.
Ako se neko može kontrolisati molim ga da zaobilazi temu.

Pozdrav
tuzlanska Sloboda

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 18 feb 2013, 09:52

djulba je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Iskreno ja bi volio da ode iz Slobode.

+1
Uvjek nešto sere.
+1 Puna usta..., a u mojim očima poslije utakmice sa Slavijom (obraz i igra) 0
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 feb 2013, 11:03

Samir Jogunčić, Gradmir Crnogorac i Damir Tosunović mogli bi ponovo obući "crveno-crni" dres i zaigrati za Slobodu. Jogunčić se nakon tešeke povrede uspješno oporavlja, spreman je zaigrati za Slobodu, ali očekuje da rukovodstvo izmiri obaveze prema njemu.

Crnogorac je nakon igranja u Kazahstanu ponovo u Tuzli i spreman je obući dres matičnog kluba, dok je Damir Tosunović u potrazi za inostranim angažmanom. Ukoliko taj posao propadne, Tosunović će se vratiti na Tušanj. No, ostaje da vidimo koliko će novo rukovodstvo na čelu sa Azmirom Husićem imati novca na raspolaganju i da li će pored pobrojanih dovesti još neke iskusne igrače.

Danas u 11 sati na Tušnju je predstavljanje novog trenera Smajila Karića.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.