19risha88 je napisao/la:
Samo što mi zadnjih 6 mjeseci nismo odigrali utakmice kako Bog zapovjeda... a Pape i dalje nije kriv

A pošto je Virtual ugledni član foruma koji se razumije u fudbal ko malo ko,što je pokazala i njegova davna analiza kako FK.SARAJEVO ima jednake šanse sa SPARTOM PRAG u dvije utakmice... Što se na kraju pokazalo tačno

SPARTA - SARAJEVO 5-0 , SARAJEVO - SPARTA 0-2

I vi od mene tražite da budem ozbiljan kad pišem s njima o njihovim opravdanjima za SAFETA i Germaniju i sve te kandidate kod kojih se vidi nakon 10 minuta utakmice zbog čega igraju u jednom Hajduku,Sturmu... I da povjerujem kako SAFET sve drži pod kontrolom,kako nam repka nije u raspadu što se tiče atmosfere unutar iste...

Džeko se pita jel normalan što ga drži povrijeđenog 90 minuta na terenu,Hajrović se pita jel to Sušić kvalitetniji od mene,Vedo se čudi što ne zna ni sam koju mu je poziciju selektor namjenio

Nema šta,pucamo od optimizma

To što neko ovdje piše 2,3 ili 4 godine ne znači da je bilo šta pametno napisao,a i ono što napiše 90% od toga ne misli,napiše samo iz prostog razloga što je većina se složila oko toga,pa da ne ispadne totalni kreten,provuče to u jednoj rečenici...
Pa "relevantni sagovornice", kako to da su ti za pobjedu zasluzni ISKLJUCIVO igraci, a za poraz je kriv ISKLJUCIVO trener!?
Daj mi te toliko kvalitetne alternative na svim pozicijama?
Ko bi trebao igrati umjesto Mujdze koji je ocito los nakon svih povreda?
Koga da stavimo da igra umjesto Bicakcica koji eto ne ulijeva povjerenje u zadnjoj liniji?
Sta cemo sa losom partijom kapitena Spahica koji je direktno napravio dvije gol sanse za Egipat?!
Koga cemo na lijevog beka umjesto Kolasinca kad se povrijedi?
Ko ce nam prenositi loptu naprijed ako se Medunjanin povrijedi?
Ko ce biti kreator igre kad su nam dva najbolja Misimovic i Pjanic povrijedjeni, ili kad nisu u formi?
Koji to napadac postoji, a ne zove se, a moze da zamijeni Dzeku kad se "majstoru" seta po terenu?
Koga da zovemo kad Ibisevic nije u formi?
Sto prije shvatis da NEMAMO vrhunsku reprezentaciju, jer nasi igraci (cak ni oni najbolji) nisu bitni i nezamjenjivi u svojim klubovima, bice ti jasnije da svaki selektor koji sa ovim igracima napravi ikakav rezultat je po onoj narodnoj napravio "pitu od g...."!
A ni taj zeljeni plasman nam nije donio bas ocekivanu jagmu za nasim dresom (slucaj Gudelj, Tankovic...)!
Eventualnim pojacanjima se dalo do znanja da su interesantni i da ce se na njih racunati ukoliko promijene drzavljanstvo...
I ne postoji toliko kvalitetan igrac sa nasim papirima, kojeg Susic ne zove, a koji bi donio prevagu u igri nase reprezentacije!