FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 12 sep 2011, 22:56

Abate 24, Silva 26, Taiwo 26, Boateng 24, Pato 22. Ove sam vidio u onom najavljenom timu, 30-godisnjaci? Cak ni Ibra nije usao u cetvrtu deceniju, al eto uskoro ce. Milan nije ni Arsenal ili United, ali nisu ni onaj milan od prije nekoliko sezona.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 sep 2011, 11:59

slika

Najbolje sto imamo na raspolaganju, nadam se da Pep nece eksperimentisati veceras.
Don't hate what you don't understand.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 sep 2011, 12:42

nadam se prije svega dobrom fudbalu, i nasoj pobjedi naravno, ne vjerujem da ce biti previse golova, 2-3 najvise,
volio bih da Pep pocne malo vise forsirati Fontasa u jacim utakmicama, al cisto sumnjam da ce igrati,
sto se stoperskog tandema tice ne znam jel Puyol skroz spreman, al volio bih da igra, i zajedno sa njim Abidal, jer ako budu igrali Maschesrano i Puyol, obojica manji od 180, bice lose sto se skoka tice...nadam se da ce Abidal igrati stopera, a Adriano beka, jer nam treba prodorljiv i tehnicki jak bek, uz Alvesa naravno...
i po meni najvaznija stvar je da Keita ne igra zadnjeg veznog, vise mi se svidja i bolje on sam igra na poziciji centralnog veznog, ili ofanzivnog...uglavnom Sergio mora igrati, a volio bih i da Cesc pocne...
napad standardn, mozda Iniesta pocne, jer Villa i Pedro su u katastrofalnoj formi, i vise od toga, jer ako ce igrati ko i prosle utakmice bolje da ne igraju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 sep 2011, 13:15

villi veceras niposto davat da vraca lopte nazad :D :D :D ,samo nek naprijed dodaje :D :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 sep 2011, 14:50

xaviesta je napisao/la:slika

Najbolje sto imamo na raspolaganju, nadam se da Pep nece eksperimentisati veceras.
Nije tačan ovaj sastav ! Zambrotta igra lijevog beka a ne desnog ! Desnog beka igra Abate a lijevog Antonini ... ali večeras Abate RB .CB.CB. Zambrotta LB :!:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 sep 2011, 15:15

barci je veceras potrebna pobjeda da se vrati samopouzdanje nakon kiksa u proslom kolu..zato i sumnjam da ce gvardiola sta miksat sa sastavom....jer pobjeda je imperativ na pocetku i odma je lakse igrati u nastavku takmicenja..

mislim da ce pep poceti sa valdesom,alves i abidal na bocne pozicije,a maskerano i pike stoperi..mislim da ce veza biti trio buskets-xavi-iniesta(mozda fabregas udze u drugom poluvremenu a nije iskljuceno ni to da pocne odma) a napad u to nema dileme..jer nema sancheza,ostaju samo messi,vilja i pedro...samo vilji ne treba davat da vraca povratne i to ce bit to.. :mrgreen:

cekujem nekih 3:1 za barcu..mada bi bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 sep 2011, 15:18

Boateng_27 je napisao/la: Nije tačan ovaj sastav ! Zambrotta igra lijevog beka a ne desnog ! Desnog beka igra Abate a lijevog Antonini ... ali večeras Abate RB .CB.CB. Zambrotta LB :!:
Vjerovatno ni Barcin nije tacan, ovo su samo pretpostavke ;)

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 sep 2011, 15:22

meho-medo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
ibra_barca je napisao/la:zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo... :D
Robinho, Boateng, Thiago Silva, Pato, Ibra, Abate :roll:
El Shaarawi 18 godina ....a ova dvojica su cak i registrovani za utakmice lige prvaka Valloti 18g i de sciglio oko 20g
onda tu imaju jos taiwo 26 g mexes 29 aquilani 27 nocerino 26,
uredi:emanuelson 25 flamini 27
Džaba ti njih nabroja kad je prosjek godina 30!
Čelik Zenica 1945

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 sep 2011, 15:23

Robinho, Boateng, Thiago Silva, Pato, Ibra, Abate :roll:[/quote]
El Shaarawi 18 godina ....a ova dvojica su cak i registrovani za utakmice lige prvaka Valloti 18g i de sciglio oko 20g
onda tu imaju jos taiwo 26 g mexes 29 aquilani 27 nocerino 26,
uredi:emanuelson 25 flamini 27[/quote]
Džaba ti njih nabroja kad je prosjek godina 30![/quote]
Ali tu se racuna prosjek godina prijavljenih igraca za LP bar ja tako mislim
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 sep 2011, 15:25

T-MAC je napisao/la:barci je veceras potrebna pobjeda da se vrati samopouzdanje nakon kiksa u proslom kolu..zato i sumnjam da ce gvardiola sta miksat sa sastavom....jer pobjeda je imperativ na pocetku i odma je lakse igrati u nastavku takmicenja..

mislim da ce pep poceti sa valdesom,alves i abidal na bocne pozicije,a maskerano i pike stoperi..mislim da ce veza biti trio buskets-xavi-iniesta(mozda fabregas udze u drugom poluvremenu a nije iskljuceno ni to da pocne odma) a napad u to nema dileme..jer nema sancheza,ostaju samo messi,vilja i pedro...samo vilji ne treba davat da vraca povratne i to ce bit to.. :mrgreen:

cekujem nekih 3:1 za barcu..mada bi bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom ;)
Pique nije ni pozvan.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 sep 2011, 15:59

ma samo da primimo manje od Arsenala,Reala i ManUTD :mrgreen:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 sep 2011, 17:11

xaviesta je napisao/la:
Pique nije ni pozvan.
pa sta je sa njim..nisam bas upucen u taj slucaj.povreda ili sta ?? ;)

onda ce abidal na stopera,ili buskets..a da buskesta xavi zamjeni na zadnjem veznom..i da fabregas igra od prve,ali to je preofanzivno,puhace sa svih strana...vic'emo sta nam je pep pripremio..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 sep 2011, 19:24

veceras cemo otresti milana ko seljak slinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 sep 2011, 19:24

Romariooo je napisao/la:veceras cemo otresti milana ko seljak slinu
:lol: kud ja to u glavi docara sebi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 13 sep 2011, 19:33

FC Barcelona ima najnižu ekipu od svih timova učesnika Lige prvaka. Prosječna visina njenih igrača je 178.53 cm.
Nista cudno :D veceras deremo Milan :)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 sep 2011, 19:40

Valdés, Alves, Busquets, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Villa, Messi i Pedro
Odlično!

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 13 sep 2011, 19:42

xaviesta je napisao/la:Valdés, Alves, Busquets, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Villa, Messi i Pedro
Odlično!
Keita zadnji vezni,a Busquets stoper :roll: nevalja to nikako,al hajd valjda ce izaci na dobro.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 sep 2011, 19:42

xaviesta je napisao/la:Valdés, Alves, Busquets, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Villa, Messi i Pedro
Odlično!
Klupa
Klupa: Pinto, Thiago, Cesc, Maxwell, Puyol, Adriano i Afellay.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 13 sep 2011, 19:44

`ta će bola Milan :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 sep 2011, 19:44

jocker92 je napisao/la:
Odlično!
Keita zadnji vezni,a Busquets stoper :roll: nevalja to nikako,al hajd valjda ce izaci na dobro.
pa i nema boljeg sastava..

gore bi bilo da je xavi na zadnjem veznom a da fabregas igra..pravi bi propuh bio..ovo je sasvim solidno..

znaci 3:1..jes da u zivotu nisam prognozir'o tacno,al sad imam neki dobar osjecaj :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.