FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 31 maj 2017, 13:19

Sarajlijica1946 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Said Husejinovic sa svojih 178 cm, prema obimu guzova ima brat bratu 90 kila. :mrgreen:
To jedino trener moze rijesiti, a ocigledno da Cali nije u interesu. Prozoves ga javno putem medije, Said nije u protokolu od 18 igraca zbog viska kilograma, do tada trenira odvojeno od ekipe. Ako onda ne poradi na sebi onda ne znam. :)
Sad jesu, a nekad te kile nisu bile problem. :kafa:

Nekad je postojao voljni momenat, sad toga vise nema. Godina dana kako je potpisao, on se samo udebljao. :roll:
To su krivi oni koji ga vode na kolače. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 maj 2017, 13:21

Samo se sjetite našeg veznog reda u protekloj sezoni pa izgovorite 'Stojčev'. Pokušajte.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 maj 2017, 13:22

pasica je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Said Husejinovic sa svojih 178 cm, prema obimu guzova ima brat bratu 90 kila. :mrgreen:
To jedino trener moze rijesiti, a ocigledno da Cali nije u interesu. Prozoves ga javno putem medije, Said nije u protokolu od 18 igraca zbog viska kilograma, do tada trenira odvojeno od ekipe. Ako onda ne poradi na sebi onda ne znam. :)
Frajer u Dinamu nije bio u protokolu 2 godine, bas ce se nasekirati. Njega boli kita, njegov cilj je da uzme ono sto mu ugovor garantuje i ako ikako moze bez da se oznoji. Nas cilj je da to sprijecimo, jer ne dobijamo nista za pare koje trosimo na njega. Ako vec ne mozemo nista, kako skresati troskove ili ti ga njegova primanja?
Nije ni do para, princip je bitan, mora se nekako svima staviti na znanje da to ne prolazi.
Onda nam nema druge nego ce ostati tako do kraja ugovora, mozda ga sutnu na zimu kad mu ofali ugovor. Lupam ostalo mu za sest mjeseci 100 hiljada da isplatis das mu 50 i noga. Zar nije ovdje Ilievski opisan kao mag u tim kriznim situacijama, rezanje budzeta i poslavanje u plusu, izgleda da je on jedina nada. Ali ako ga trener zeli, mi tu ne mozemo nista isto kao sa duljevicem. :)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2017, 13:22

Stojčev ako hoće trčat neka se vrati. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 31 maj 2017, 13:26

Haris Mehmedagić u narednoj sezoni bi mogao nositi dres tima sa Koševa. Stoperu, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za ekipu Slobode, istekao je ugovor sa premijerligašem sa Tušnja, a sasvim sigurno je da u narednoj sezoni neće nositi crveno-crni dres.

Kako smo uspjeli saznati, kontakt između iskusnog stopera i uprave Bordo kluba već je ostvaren, a Mehmedagić se nalazi na listi želja tima sa Koševa za narednu sezonu i vjerovatno bi mogao u narednoj sezoni predvoditi odbranu Bordo tima.

Mehmedagić je imao kontakte sa nekim klubovima iz inostranstva, ali se čini da je najbliži dolasku u Titovu 38/b. U sezoni koja je upravo završila Mehmedagić je odigrao 26 utakmica za ekipu Slobode u Premijer ligi i Kupu BiH i pri tome postigao tri pogotka za Tuzlake.
Zadnja izmjena: husE, dana/u 31 maj 2017, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 maj 2017, 13:27

Ima li neko od Saidoljubaca ideju kako da zaustavimo debelog u parazitiranju i uzimanju ogromnih para koje bi mogli preusmjeriti na pravog fudbalera i kapitalca??
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 31 maj 2017, 13:27

----------------Pavlovic-----------------------
-Hodzic--Mihojevic--Novakovic--Ivetic---
--------------Ordagic--Saric------------------
------------------Stojcev----------------------
-Hebibovic------------------Kuzmanovic---
-----------------Hadzic-----------------------
:zviz: :zviz:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 31 maj 2017, 13:29

Haris Mehmedagić u narednoj sezoni bi mogao nositi dres tima sa Koševa. Stoperu, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za ekipu Slobode, istekao je ugovor sa premijerligašem sa Tušnja, a sasvim sigurno je da u narednoj sezoni neće nositi crveno-crni dres. Kako smo uspjeli saznati, kontakt između iskusnog stopera i uprave Bordo kluba već je ostvaren, a Mehmedagić se nalazi na listi želja tima sa Koševa za narednu sezonu i vjerovatno bi mogao u narednoj sezoni predvoditi odbranu Bordo tima. Mehmedagić je imao kontakte sa nekim klubovima iz inostranstva, ali se čini da je najbliži dolasku u Titovu 38/b. U sezoni koja je upravo završila Mehmedagić je odigrao 26 utakmica za ekipu Slobode u Premijer ligi i Kupu BiH i pri tome postigao tri pogotka za Tuzlake.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2017, 13:31

pitic je napisao/la:Stojčev ako hoće trčat neka se vrati. :kafa:
stojčev da trci igrao bi u Napoliju, Stojčev trči taman dovoljno da bude najbolji igrač lige bez problema, a mi očajno trebamo 10-ku
imas ostalih 9 igrača, neka trče, nije bs da Crnkić je trčao, lik se zalijepi za liniju i kad izgui loptu šetka se nazad, Bgm je bolje dovesti krilo koje ore tu stranu, a tu slobbodu dati stojčevu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 31 maj 2017, 13:32

SiouxLukavac je napisao/la:Samo se sjetite našeg veznog reda u protekloj sezoni pa izgovorite 'Stojčev'. Pokušajte.
Ja pokusao.I pred ocima mi Bachus, cigare,alkohol, menadzerske zajebancije, kurcobolja....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 maj 2017, 13:33

Ja ne znam ko bi mogao podržati ovakog Saida? Mene sramota kad ga vidim, mislio sam da će poraditi makar na toj kilaži, al izgleda da njega nije briga, ne shvaća Sarajevo ozbiljno.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

valentinilievski
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la valentinilievski » 31 maj 2017, 13:33

/CF?/
Kuzmanović /AMC?/ /AMR?/
Ordagić Ivetić
/DL?/ Mihojević Novaković Hodžić
Pavlović

Kadušić, Kovačević, Radovac, Sarić, Sadiku, Hadžić, Bekić Am.

Duljević u Alavesu.
Zadnja izmjena: valentinilievski, dana/u 31 maj 2017, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2017, 13:34

Mehmedagić, nekima se neće svidjeti što opet tražimo igrače u Tuzli. MortemHz na aparatima. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2017, 13:35

husE je napisao/la:
Haris Mehmedagić u narednoj sezoni bi mogao nositi dres tima sa Koševa. Stoperu, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za ekipu Slobode, istekao je ugovor sa premijerligašem sa Tušnja, a sasvim sigurno je da u narednoj sezoni neće nositi crveno-crni dres.

Kako smo uspjeli saznati, kontakt između iskusnog stopera i uprave Bordo kluba već je ostvaren, a Mehmedagić se nalazi na listi želja tima sa Koševa za narednu sezonu i vjerovatno bi mogao u narednoj sezoni predvoditi odbranu Bordo tima.

Mehmedagić je imao kontakte sa nekim klubovima iz inostranstva, ali se čini da je najbliži dolasku u Titovu 38/b. U sezoni koja je upravo završila Mehmedagić je odigrao 26 utakmica za ekipu Slobode u Premijer ligi i Kupu BiH i pri tome postigao tri pogotka za Tuzlake.
:facepalm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 maj 2017, 13:37

Ado76 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Samo se sjetite našeg veznog reda u protekloj sezoni pa izgovorite 'Stojčev'. Pokušajte.
Ja pokusao.I pred ocima mi Bachus, cigare,alkohol, menadzerske zajebancije, kurcobolja....
Ja pokušao, pred očima mi gol Slaviji, gol Širokom, majstorija protiv Zrinjskog, majstorija u Zenici, majstorija na derbiju, golčima Haugesundu, majstorija u Grčkoj!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 31 maj 2017, 13:39

Zagor je napisao/la:Tatko nam ode u Borac izgleda :(
Neka mu je sa srecom, Tatko je ljudina!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2017, 13:40

Pantelija je napisao/la:
pitic je napisao/la:Stojčev ako hoće trčat neka se vrati. :kafa:
stojčev da trci igrao bi u Napoliju, Stojčev trči taman dovoljno da bude najbolji igrač lige bez problema, a mi očajno trebamo 10-ku
imas ostalih 9 igrača, neka trče, nije bs da Crnkić je trčao, lik se zalijepi za liniju i kad izgui loptu šetka se nazad, Bgm je bolje dovesti krilo koje ore tu stranu, a tu slobbodu dati stojčevu.
U BiH ne postoji veliki broj igrača koji mogu igrati i naprijed i nazad, 90 minuta. Neka se vrati Stojčev, ali žuljat će mi uši ako opet budem slušao po tribinama trči i da se zviždi radi toga.
SRETAN BROJ - 1725

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 31 maj 2017, 13:44

joker90 je napisao/la:Ima li neko od Saidoljubaca ideju kako da zaustavimo debelog u parazitiranju i uzimanju ogromnih para koje bi mogli preusmjeriti na pravog fudbalera i kapitalca??
Ne mozes ga puskom otjerati jer bez imalo obraza koristi ugovor koji ima. Naoravljena je greska njegovim dovodjenjem a jos veca sto nisu stavili klauzule o kilazi, broju odigranih utakmica itd.
Sada mozemo samo muda svoja gristi i cekati da mu iscuri yebeni ugovor...
Od miljenika do smrada, to mogu samo ljudi bez trunke obraza!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 31 maj 2017, 13:45

joker90 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Ja pokušao, pred očima mi gol Slaviji, gol Širokom, majstorija protiv Zrinjskog, majstorija u Zenici, majstorija na derbiju, golčima Haugesundu, majstorija u Grčkoj!
A **** brate ne mozemo svi isto vidjeti.I ja zamislim Saida i vidim golove Levskom, gurbetima, ali nije vise to to
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 31 maj 2017, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2017, 13:45

MortemHz je napisao/la:
husE je napisao/la:

:facepalm:
pitic je napisao/la:Ima li kakvih kvalitetnih prinova za nas u Slobodi :think:
29.5 :lol: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.