Nauciti ga sta je obraz.pasica je napisao/la:Kako otjerati debelu ublehu, a da nije na stetu kluba? Ima li neko pravno rijesenje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nismo nudili 120 hiljada, niti mu je klauzula za nasu ligu sada 50 hiljada.pasica je napisao/la:Pitanje je koliko je to istina. Nudili smo mi 120 milja zimus, pa su trazili vise. Da je 50, poslali bi mi punca odmah.miky_hz je napisao/la:Sad citam da Sloboda ako bi ga pustila u nasu ligu trazi 50 hiljada maraka,mozda bi se trebalo "rizikovati", naravno ako imamo love za placanjebelosevic28 je napisao/la:Je l' Ordagic sljedeci? :kaHva:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Uozbilji se, pitanje nije zayebancija, bavi se ozbiljnom tematikomSiouxLukavac je napisao/la:Nauciti ga sta je obraz.pasica je napisao/la:Kako otjerati debelu ublehu, a da nije na stetu kluba? Ima li neko pravno rijesenje.
Kaze Sabrina da jesmo, dedinim rahmetom se zaklela.YNWA je napisao/la:Nismo nudili 120 hiljada, niti mu je klauzula za nasu ligu sada 50 hiljada.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 31 maj 2017, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Šta misliš bi li on otišao sam da mu ti i ja odemo na vrata?pasica je napisao/la:Kako otjerati debelu ublehu, a da nije na stetu kluba? Ima li neko pravno rijesenje.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Malo je to za njega, trebaju nam jos dvojica. Al nesto kontam, kakvog je obraza, taj bi samo promijenio adresu.High je napisao/la:Šta misliš bi li on otišao sam da mu ti i ja odemo na vrata?pasica je napisao/la:Kako otjerati debelu ublehu, a da nije na stetu kluba? Ima li neko pravno rijesenje.
Da li mi se čini ili ne da je nama svako dobar ko tek dođe, a kasnije... 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Pa zato ti ja govorim da ga naucimo šta je obraz i bit će bivši, a ti meni da sam neozbiljan, a ja mrtav ozbiljan.pasica je napisao/la:Malo je to za njega, trebaju nam jos dvojica. Al nesto kontam, kakvog je obraza, taj bi samo promijenio adresu.High je napisao/la:Šta misliš bi li on otišao sam da mu ti i ja odemo na vrata?pasica je napisao/la:Kako otjerati debelu ublehu, a da nije na stetu kluba? Ima li neko pravno rijesenje.

Ko bi se od nas odrekao sigurnih primanja?SiouxLukavac je napisao/la:Nauciti ga sta je obraz.pasica je napisao/la:Kako otjerati debelu ublehu, a da nije na stetu kluba? Ima li neko pravno rijesenje.
Pustimo se suplje. Ko bi od nas odbio otpremninu da mora otici sa posla?
Said je budala ako pristane da halali svoje pare koje su mu garantovane ugovorom.
Tatko nam ode u Borac izgleda 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
@pasica da smo ponudili 120k, on bi sad bio kod nas.
Sarajevo i Liverpool
ako mozemo nai boljeg od stojceva, dovesti ga, ako ne mozemo, dovesti stojčeva... jednsotavno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Normalno da nisi ozbiljan, star pas se ne uci lajati. Treba nam realno rijesenje.SiouxLukavac je napisao/la: Pa zato ti ja govorim da ga naucimo šta je obraz i bit će bivši, a ti meni da sam neozbiljan, a ja mrtav ozbiljan.
Da li se moze kaznjavati prema klupskom pravilniku zbog visa kilograma? Tako ga svaki mjesec kazniti na neki (maksimalni dozvoljeni) postotak od plate, pa nek izvoli?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Said Husejinovic sa svojih 178 cm, prema obimu guzova ima brat bratu 90 kila.
To jedino trener moze rijesiti, a ocigledno da Cali nije u interesu. Prozoves ga javno putem medije, Said nije u protokolu od 18 igraca zbog viska kilograma, do tada trenira odvojeno od ekipe. Ako onda ne poradi na sebi onda ne znam.

To jedino trener moze rijesiti, a ocigledno da Cali nije u interesu. Prozoves ga javno putem medije, Said nije u protokolu od 18 igraca zbog viska kilograma, do tada trenira odvojeno od ekipe. Ako onda ne poradi na sebi onda ne znam.

Ma jest Stojčev igračina itd al' se ni meni iskreno ne sviđa vraćanje starih igrača. To mi previše vuče na nesposobnost kadra zaduženog za transfere, pa ono, daj nešta što su ljudi prije nas "otkrili". A i nerealno je da se iz Grčke vrati ovdje. Nego, zna li se šta je s Dinkom Trebotićem što je nekad igrao za Hajduk? Ako sam dobro vidio free je a igrao je poslije Hajduka samo za Videoton od "boljih" klubova, možda bi mogao valjat'..?Pantelija je napisao/la:ako mozemo nai boljeg od stojceva, dovesti ga, ako ne mozemo, dovesti stojčeva... jednsotavno
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sad jesu, a nekad te kile nisu bile problem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Said Husejinovic sa svojih 178 cm, prema obimu guzova ima brat bratu 90 kila.![]()

SRETAN BROJ - 1725
šta mislite Škahića da maznemo

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Sad jesu, a nekad te kile nisu bile problem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Said Husejinovic sa svojih 178 cm, prema obimu guzova ima brat bratu 90 kila.![]()
Nekad je postojao voljni momenat, sad toga vise nema. Godina dana kako je potpisao, on se samo udebljao.

Frajer u Dinamu nije bio u protokolu 2 godine, bas ce se nasekirati. Njega boli kita, njegov cilj je da uzme ono sto mu ugovor garantuje i ako ikako moze bez da se oznoji. Nas cilj je da to sprijecimo, jer ne dobijamo nista za pare koje trosimo na njega. Ako vec ne mozemo nista, kako skresati troskove ili ti ga njegova primanja?Sarajlijica1946 je napisao/la:Said Husejinovic sa svojih 178 cm, prema obimu guzova ima brat bratu 90 kila.![]()
Nije ni do para, princip je bitan, mora se nekako svima staviti na znanje da to ne prolazi.
Što se tiče kvalitete, mogao je igrat godinama za nas. To nije upitno.skoroalen je napisao/la:Ma jest Stojčev igračina itd al' se ni meni iskreno ne sviđa vraćanje starih igrača. To mi previše vuče na nesposobnost kadra zaduženog za transfere, pa ono, daj nešta što su ljudi prije nas "otkrili". A i nerealno je da se iz Grčke vrati ovdje. Nego, zna li se šta je s Dinkom Trebotićem što je nekad igrao za Hajduk? Ako sam dobro vidio free je a igrao je poslije Hajduka samo za Videoton od "boljih" klubova, možda bi mogao valjat'..?Pantelija je napisao/la:ako mozemo nai boljeg od stojceva, dovesti ga, ako ne mozemo, dovesti stojčeva... jednsotavno
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Otišao je u ligu mnogo jaču od naše, željan izazova, oprobao se, nije imao sreće.
Ne vidim njegov povratak kao nesposobnost nekog, ili znak da nam klub nazaduje, baš naprotiv..
qrcobolju ima i imalo je dosta nasih bilo dobrih bilo losih
nista manje nije glumio Duljevic nego Stojcev tako da to i ne igra nesto
ali po meni Stojcev je u svakoj tekmi bila dobra bila losa imao par dobrih razigravanja i definitivno je kompletniji od Duljevica
PS
Rustem nam ne valja samo trci(to mu pozicija i trazi i ako i meni glupavo djeluje)
Duljevic hoce sve sam..
Stojcev ne trci ceska jaja na centru
nama Pjanic da dodje ne bi nam valjao
Stojcev je gospodin igrac koji potezom izbaci pola tima
on je igrac tipa Pjanica samo par klasa slabiji ali u nasoj ligi je Messi
nista manje nije glumio Duljevic nego Stojcev tako da to i ne igra nesto
ali po meni Stojcev je u svakoj tekmi bila dobra bila losa imao par dobrih razigravanja i definitivno je kompletniji od Duljevica
PS
Rustem nam ne valja samo trci(to mu pozicija i trazi i ako i meni glupavo djeluje)
Duljevic hoce sve sam..
Stojcev ne trci ceska jaja na centru
nama Pjanic da dodje ne bi nam valjao
Stojcev je gospodin igrac koji potezom izbaci pola tima
on je igrac tipa Pjanica samo par klasa slabiji ali u nasoj ligi je Messi
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], bavaracmujo i 37 gostiju.