FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cruz40
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cruz40 » 06 sep 2016, 14:33

E bas neko ovde misli da je bitan faktor i da ovaj forum moze nesto promjeniti, da razjedini navijače i slično. Mogu ja pisati ovde i za i protiv Uprave do sutra ,to nista nece promjeniti. Džaba sve, dajte malo da pricamo o utakmicama, sastavu, pojačanjima a ne vise o Upravi i po meni beznačajnim sportskim likovima, Uprave dolaze i prolaze kao i igraci samo mi pravi navijači ostajemo, bez ikakvog interesa.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 14:46

carsijaba je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Kakve vi negativnosti i izmisljotine iznosite. Docekali ste pet minuta da se izivljavate. Svjesni ste da u klubu nikad nije bilo bolje ali ne mozete to da podnesete. Nema vise nista raditi i uzimati placu nema duplih ulaznica i bespovratnih pozajmica.
:mrgreen:
Je li to ovaj isti TikTak? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :mrgreen: Ovaj skoro "nogu" dobio iz Kluba. Prokužili ga :urnebes:
aj stavi jos koji smajli mozda budes smijesniji. mislim vase spinovanje niko vise ne shvata ozbiljno bar na ovom forumu iako se vi trudite samo pazite da ne ostanete trudni.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 sep 2016, 14:59

Organizovani povratak Maovaca i pokusaj diskreditacije svakog ko ne misli kao oni. Tata nesudjenom PR magu kupio igracku :opaopa: :rol:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 15:02

povratak mali kineza. druga epizoda. :tralala:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 sep 2016, 15:06

samoposmatram je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ja Vas sve razumijem, niste zadovoljni zelite promjene, recite mi koga bi vi voljeli vidjeti na celu Zelje?
Ne znam sta je problem? Vi koji zelite toliko dobrog Zelji za razliku od nas sigurno imate spremno rjesenje i ime. Ja sam Vas samo zamolio da podijelite sa nama ko je ta osoba.
Sta je tebi trentuno dobro u klubu?
Posto mi to ocigledno nevidimo. Daj nam molim te do znanja.
Nije poenta šta je dobro, mi smo plaćenici, i nama je sve dobro. Vama dvojici, trojici je sve loše, pa reko da vidim koje je rješenje po vašem mišljenju. Ko je ta osoba koja može povesti Želju naprijed da tjeramo trenutni upravni odbor.Dakle ne tražim da na moje pitanje odgovarate pitanjem ili ignorišete, ili ponavljate jedno te isto iz dana u dan. Mene zanima Vaše mišljenje, postavio sam vrlo jednostavno pitanje na koji je najlakše dati vrlo jednostavan odgovor. Samo ime i prezime. Ili jedno ili više njih.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2016, 15:08

carsijaba je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Kakve vi negativnosti i izmisljotine iznosite. Docekali ste pet minuta da se izivljavate. Svjesni ste da u klubu nikad nije bilo bolje ali ne mozete to da podnesete. Nema vise nista raditi i uzimati placu nema duplih ulaznica i bespovratnih pozajmica.
:mrgreen:
Je li to ovaj isti TikTak? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :mrgreen: Ovaj skoro "nogu" dobio iz Kluba. Prokužili ga :urnebes:
Friško otjeran :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 15:08

pogrijesio si kolega. mi nismo dvojica, trojica, ovdje je jedan s 10 acc :tralala:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 sep 2016, 15:09

Ismar Catic, veliki Zeljovac i najbogatiji covjek u kantonu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 sep 2016, 15:11

HausMan je napisao/la:pogrijesio si kolega. mi nismo dvojica, trojica, ovdje je jedan s 10 acc :tralala:
Jeli to odgovor na moje pitanje?

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 15:12

odgovorio sam ti iznad. necu pet puta.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 06 sep 2016, 15:12

''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović

Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felša :kafa: A onda dođe Poreska, pa kaže, halo ba dvije milke ste nas pokrali plis ono od ranije, šta ste to radili? Imali ste para od Džeke, mogli ste bar ZAKONSKI poslovati. :kafa:

I onda dođu navijači kojima ne valja Uprava, jer je odlučeno da se posluje u okvirima Zakona :kafa:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 sep 2016, 15:14

plavousrcu je napisao/la:Ismar Catic, veliki Zeljovac i najbogatiji covjek u kantonu.
Iskreno nikad čuo može li koja info o gospodinu?

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 15:14

carsijaba je napisao/la:''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović

Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felša :kafa: A onda dođe Poreska, pa kaže, halo ba dvije milke ste nas pokrali plis ono od ranije, šta ste to radili? Imali ste para od Džeke, mogli ste bar ZAKONSKI poslovati. :kafa:

I onda dođu navijači kojima ne valja Uprava, jer je odlučeno da se posluje u okvirima Zakona :kafa:
jes vidio lopova :tralala:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 06 sep 2016, 15:15

HausMan je napisao/la:odgovorio sam ti iznad. necu pet puta.
Ti reče da nećeš više pisati na ovom forumu. Pardon, pomiješao sam te sa nekim...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 sep 2016, 15:17

Jel se ovo raspravlja o nekoj firmi.Ma gasi propalo sve dise se na slamku.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 15:17

carsijaba je napisao/la:
HausMan je napisao/la:odgovorio sam ti iznad. necu pet puta.
Ti reče da nećeš više pisati na ovom forumu. Pardon, pomiješao sam te sa nekim...
kad ste vi mogli strajkovati pa se vratiti za dva dana mogu i ja :tralala:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 sep 2016, 15:18

Monci je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Ismar Catic, veliki Zeljovac i najbogatiji covjek u kantonu.
Nisi nikad ni za Misketa cuo dok nije dosao u Zelju :). Siva eminencija, pola firmi u gradu je njegovih, a bez Zelje ne moze.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 15:19

Amar lopinas jedan obecavao pare a izradio ih. Amare, Amare lopovicno sram te bilo da si na takav nacin osvojio titule jer su ti ljudi vjerovali i postovali te.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 06 sep 2016, 15:20

plavousrcu je napisao/la:
Monci je napisao/la:
Nisi nikad ni za Misketa cuo dok nije dosao u Zelju :). Siva eminencija, pola firmi u gradu je njegovih, a bez Zelje ne moze.
Kojih firmi?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 sep 2016, 15:22

carsijaba je napisao/la:''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović

Brko ga zavalio :njanjanja: . Kako jadni pokusaji. Banujte ovog navijaca kitica.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.