FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E bas neko ovde misli da je bitan faktor i da ovaj forum moze nesto promjeniti, da razjedini navijače i slično. Mogu ja pisati ovde i za i protiv Uprave do sutra ,to nista nece promjeniti. Džaba sve, dajte malo da pricamo o utakmicama, sastavu, pojačanjima a ne vise o Upravi i po meni beznačajnim sportskim likovima, Uprave dolaze i prolaze kao i igraci samo mi pravi navijači ostajemo, bez ikakvog interesa.
aj stavi jos koji smajli mozda budes smijesniji. mislim vase spinovanje niko vise ne shvata ozbiljno bar na ovom forumu iako se vi trudite samo pazite da ne ostanete trudni.carsijaba je napisao/la:Je li to ovaj isti TikTak?Incognito87 je napisao/la:TikTak je napisao/la:Kakve vi negativnosti i izmisljotine iznosite. Docekali ste pet minuta da se izivljavate. Svjesni ste da u klubu nikad nije bilo bolje ali ne mozete to da podnesete. Nema vise nista raditi i uzimati placu nema duplih ulaznica i bespovratnih pozajmica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj skoro "nogu" dobio iz Kluba. Prokužili ga
- plavousrcu
- Kontakt:
Organizovani povratak Maovaca i pokusaj diskreditacije svakog ko ne misli kao oni. Tata nesudjenom PR magu kupio igracku

povratak mali kineza. druga epizoda. 

Nije poenta šta je dobro, mi smo plaćenici, i nama je sve dobro. Vama dvojici, trojici je sve loše, pa reko da vidim koje je rješenje po vašem mišljenju. Ko je ta osoba koja može povesti Želju naprijed da tjeramo trenutni upravni odbor.Dakle ne tražim da na moje pitanje odgovarate pitanjem ili ignorišete, ili ponavljate jedno te isto iz dana u dan. Mene zanima Vaše mišljenje, postavio sam vrlo jednostavno pitanje na koji je najlakše dati vrlo jednostavan odgovor. Samo ime i prezime. Ili jedno ili više njih.samoposmatram je napisao/la:Sta je tebi trentuno dobro u klubu?Monci je napisao/la:Ja Vas sve razumijem, niste zadovoljni zelite promjene, recite mi koga bi vi voljeli vidjeti na celu Zelje?
Ne znam sta je problem? Vi koji zelite toliko dobrog Zelji za razliku od nas sigurno imate spremno rjesenje i ime. Ja sam Vas samo zamolio da podijelite sa nama ko je ta osoba.
Posto mi to ocigledno nevidimo. Daj nam molim te do znanja.
Friško otjerancarsijaba je napisao/la:Je li to ovaj isti TikTak?Incognito87 je napisao/la:TikTak je napisao/la:Kakve vi negativnosti i izmisljotine iznosite. Docekali ste pet minuta da se izivljavate. Svjesni ste da u klubu nikad nije bilo bolje ali ne mozete to da podnesete. Nema vise nista raditi i uzimati placu nema duplih ulaznica i bespovratnih pozajmica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj skoro "nogu" dobio iz Kluba. Prokužili ga

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pogrijesio si kolega. mi nismo dvojica, trojica, ovdje je jedan s 10 acc 

- plavousrcu
- Kontakt:
Ismar Catic, veliki Zeljovac i najbogatiji covjek u kantonu.
Jeli to odgovor na moje pitanje?HausMan je napisao/la:pogrijesio si kolega. mi nismo dvojica, trojica, ovdje je jedan s 10 acc
odgovorio sam ti iznad. necu pet puta.
''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović
Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felša
A onda dođe Poreska, pa kaže, halo ba dvije milke ste nas pokrali plis ono od ranije, šta ste to radili? Imali ste para od Džeke, mogli ste bar ZAKONSKI poslovati.
I onda dođu navijači kojima ne valja Uprava, jer je odlučeno da se posluje u okvirima Zakona
Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felša

I onda dođu navijači kojima ne valja Uprava, jer je odlučeno da se posluje u okvirima Zakona

Iskreno nikad čuo može li koja info o gospodinu?plavousrcu je napisao/la:Ismar Catic, veliki Zeljovac i najbogatiji covjek u kantonu.
jes vidio lopovacarsijaba je napisao/la:''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović
Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felšaA onda dođe Poreska, pa kaže, halo ba dvije milke ste nas pokrali plis ono od ranije, šta ste to radili? Imali ste para od Džeke, mogli ste bar ZAKONSKI poslovati.
![]()

Ti reče da nećeš više pisati na ovom forumu. Pardon, pomiješao sam te sa nekim...HausMan je napisao/la:odgovorio sam ti iznad. necu pet puta.
Jel se ovo raspravlja o nekoj firmi.Ma gasi propalo sve dise se na slamku.
kad ste vi mogli strajkovati pa se vratiti za dva dana mogu i jacarsijaba je napisao/la:Ti reče da nećeš više pisati na ovom forumu. Pardon, pomiješao sam te sa nekim...HausMan je napisao/la:odgovorio sam ti iznad. necu pet puta.

- plavousrcu
- Kontakt:
Nisi nikad ni za Misketa cuo dok nije dosao u ZeljuMonci je napisao/la:Iskreno nikad čuo može li koja info o gospodinu?plavousrcu je napisao/la:Ismar Catic, veliki Zeljovac i najbogatiji covjek u kantonu.

Amar lopinas jedan obecavao pare a izradio ih. Amare, Amare lopovicno sram te bilo da si na takav nacin osvojio titule jer su ti ljudi vjerovali i postovali te.
- Incognito87
- Kontakt:
Kojih firmi?plavousrcu je napisao/la:Nisi nikad ni za Misketa cuo dok nije dosao u ZeljuMonci je napisao/la:Iskreno nikad čuo može li koja info o gospodinu?plavousrcu je napisao/la:Ismar Catic, veliki Zeljovac i najbogatiji covjek u kantonu.. Siva eminencija, pola firmi u gradu je njegovih, a bez Zelje ne moze.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- plavousrcu
- Kontakt:
Brko ga zavaliocarsijaba je napisao/la:''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović
Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felšaA onda dođe Poreska, pa kaže, halo ba dvije milke ste nas pokrali plis ono od ranije, šta ste to radili? Imali ste para od Džeke, mogli ste bar ZAKONSKI poslovati.
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.