FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ScoutInternational
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ScoutInternational » 06 sep 2016, 10:40

Ma glupa je uopste rasparava. Za operiranje u nogometu, na bilo kojem nivou, ako prvenstveno mislis da zivis od toga, pored "snazne" volje, trebaju ti jaki ljudi sa "vezama", od Saveza, pa do svi klubova, a druga stvar, treba ti netko ne da radi to kao sporednu ili volentersku aktivnost, jer svaka volentarka aktivnost zavrsi nazovimo to uspjehom, ali na kratkorocne staze, sto nama ne treba i kada se dogode problemi, svi bjeze od odgovornosti.

Dakle, da skratim, Amar Osim kada dode u klub, svi se kunu u njega, a ne vide koja je logistika i kakav kadar ljudstva dode sa njim, da odraduju odredene stvari, bez kojih se neces pomjeriti mjesta. E tu dolazimo na ovu stavku, kako se i sam Misimovic prihvatio posla, a ocigledno nije znao gdje ulazi. SVe je super sto on radi u administraciji i marketingu, ali ona prava operativa koju ima samo Amar Osim, jer 0. Jer ne moze ti u ovakvom "jalijaskom" okruzenju gurati sina da ti igra "Menadera" sa ekipom. Mozes pronaci super igraca po svim kriterijama i sposobnostima, a kada ga doves, on se jednostavu utopi zbog kolikice pritiska koja ga u startu sokira. Njegova sreca sto je to uradio sa Zeljom je ovdje nema jake opozicije da se mijesa, a bojim se da je ovo uradeno u BG, ne bi se lijepo provodili sa amaterskim promasajima u sportskom segmetu.

Najbolje moguca varijanta za Zelju je.

Misimovic - Administracija, Marketing, Infrastruktura
Amar Osim i ekipa - Strucni Stab i Logistika u sportskom segementu

Da se razumijemo, Slavko je trenutno jedina realna alternativa bila.

Sta je sa ISTOKOM?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 sep 2016, 11:11

Slavko Petrovic je dobar trener, ali njemu treba pustiti sad da radi. Na upravi je da skine pritisak sa smanjenjem ocekivanja za ovu sezonu. Sta ce ako Zeljo izgubi jos dvije utakmice u ovom dijelu? Mjenjati opet trenera?

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 sep 2016, 11:15

Pitanje za jedina dva, tri prava navijača ovdje (pošto smo mi svi ostali plaćenici) koga bi oni voljeli vidjeti na čelu našeg kluba, pošto smatraju da trenutna upravljačka struktura mora otići. Zamolio bi konkretno ime i prezime, bez sad nekih daljnjih ubjeđivanja.
Ako dobijem odgovor, možemo dalje nastaviti sa diskusijom. Hvala unaprijed.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 sep 2016, 11:44

a ovi su mi najjaci. cuj da mi kazemo ko ce doci da bi on dalje nastavio diskutovati, kakav si ti kralj. kolega mi smo na forumu i mi mozemo komentarisati ono sto je trenutno i to je logicno. a ne znam ko si ti da mi tebi predstvljamo kandidate, mislim da si se pogubio totalno. misimovic i sin mu znaju o fudbalu ko' Fata.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 06 sep 2016, 11:51

pozdrav zeljovci
ne zelim raspravljati o trenutnim za i ne protiv uprave , jedino sto cu reci vezanu za ovu temu je da zelju pratim od yug lige , tad nismo razmisljali o titulama niti smo bili razocarani sto nismo prvi poslije 3 odigrana kola , igrali smo svoju igru , borili se bili smo drag klub na prostorima cijele bivse drzave i bili smo prepoznatljivi i sinonim za nesto iskreno , radnicko....
Sad dolazim do onog sto vec dugo , dugo vremena zelim da napisem i to je nesto sto mi smeta ..
1921 ... kraljevina shs
1942 ndh
1945 jugoslavija
1992 bosna i hercegovina
ne znam da li su se na tribinama pojavljivale zastave kraljevine , ali se sjecam yug i petokrake na grbavici i na jugu , iste stvari vidim i sad , vidim ljiljane vidim ono sto nema nikakve veze sa zeljom .
zeljo je prezivio drzave , rezime , mnoge koji su ga pokusali unistiti pa sjetimo se i ovih na pocetku drzavnosti bih da se kao drzava nisu odnosili prema klubu na isti nacin kao prema nekim drugim ...
klub prezivi , ljubav prema ideji da smo ljudi , braca , volimo zelju , nismo politicka organizacija niti smo klub u sluzbi drzave , niti to zelimo biti ...
sad imamo neku drugaciju viziju ili tako izgleda da imamo , sad saljemo politicke poruke , branimo drzavu parolama , svadjamo se sa osobama koje ne zasluzuju da se spominju , sluzimo vladarima , mene bude sramota ...
naravno da vecina koja je do sad procitala text mi psuje , etiketira me raznim imenima i slicno
ja sam se borio za republiku bosnu i hercegovinu , zemlju istih , ravnopravnih , slobodnih .... borio se sa 17 godina , i dozivio da mi se kaze da nisam i ne mogu biti bosanac , neko je odlucio da moram biti bosnjak , da moram biti religiozan , , da me treba biti strah drugih ...
ali da to je politika , to je vlast , vlast koja je pokusala unistiti zelju , vlast koja sad preko navijaca koristi mog zelju za svoje primitivne ciljeve .
glupo je voljeti drzavu , ovakvu jos gluplje jer drzavu vole oni koji ocekuju da ih drzava zastiti ili oni koji od drzave imaju korist , pogotovo imaju korist od nase ljubavi prema drzavi , tko nam garantuje da se za 10 godina necemo naci u nekoj novoj drzavi i braniti neke nove ideje ljudi koji nas koriste kao masu , glupu masu
ne mogu promijeniti politiku , iako se nadam nekoj revoluciji
ono sto bih stvarno zelio sto bi za mene bilo revolucionarno jeste da se posvetimo samo zelji , samo drzava zeljo , bez zastava , bez vracanja istom mjerom sahovnici , ili 4s . mi smo zeljo mi nismo fk ljiljan , nismo rezimski klub . mi igramo fudbal , navijamo za zelju , nemamo politickih motiva ili parola . mi ne pjevamo jug je nasa sveta strana , po islamo odabrana . kakva je ovo glupost , razumijem bunt poslijeratni , identitet koji se stvara ali vrijeme je da se vratimo korjenima
MI SMO ZELJINI , ZELJO JE NAS i nikakva politika niti rezim nije nas , mi volimo zelju a sve ostalo sto nema veze sa tribinom ne smije biti nas problem .
budimo prvi , izdignimo se iz toga da budemo necija igracka kad zatreba , a uskoro bi moglo zatrebati , ide predizborna retorika i spletke

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 sep 2016, 12:08

Materazzi, drzava Zeljo je otisla trbuhom za kruhom. Vidis je da je vrag odnjeo salu u Sarajevu. Novo ime Al-Saray. Sve je to postalo primitivno i tupo. Ta sarajevska intelektualna scena, muzicka, umjetna, je umrla u bivsoj drzavi. Sad Sarajevo tokom nekih sedam dana u godini privuce sljamu po neku internacionalnu zvjezdu, da se nad njom drka. Isto Zeljina trenutna politika. Dovedimo jaka imena ili renoviraj stadion, da se ima na cemu drkat. A to sto je teren na Grbavici amaterski (dobro poravnana livada), to je super. A misle dogurati negdje u europskom fudbalu.

Salu i gorcinu na stranu. Politika je jedini nacin do para u ovoj drzavi u oba entiteta. Zeljo nepase ni u jednu opciju. Nije bosnjacki (ima FK Sarajevo), (Nije srpski - nema jakih srba u Sarajevu) i nije hrvatski ( gore od srba). Zelji preostaju obicni ljudi Gredic i njemu slicni ili kriminalci. Kriminalci obsjednu klub cim se vidi da ima para. Bojim se da ce Grbavica u buducnosti bit spomenuta "tamo gdje je nekad bio stadion..." A Zeljo izseljen iz Sarajeva.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 06 sep 2016, 12:10

materazzi je napisao/la:pozdrav zeljovci
ne zelim raspravljati o trenutnim za i ne protiv uprave , jedino sto cu reci vezanu za ovu temu je da zelju pratim od yug lige , tad nismo razmisljali o titulama niti smo bili razocarani sto nismo prvi poslije 3 odigrana kola , igrali smo svoju igru , borili se bili smo drag klub na prostorima cijele bivse drzave i bili smo prepoznatljivi i sinonim za nesto iskreno , radnicko....
Sad dolazim do onog sto vec dugo , dugo vremena zelim da napisem i to je nesto sto mi smeta ..
1921 ... kraljevina shs
1942 ndh
1945 jugoslavija
1992 bosna i hercegovina
ne znam da li su se na tribinama pojavljivale zastave kraljevine , ali se sjecam yug i petokrake na grbavici i na jugu , iste stvari vidim i sad , vidim ljiljane vidim ono sto nema nikakve veze sa zeljom .
zeljo je prezivio drzave , rezime , mnoge koji su ga pokusali unistiti pa sjetimo se i ovih na pocetku drzavnosti bih da se kao drzava nisu odnosili prema klubu na isti nacin kao prema nekim drugim ...
klub prezivi , ljubav prema ideji da smo ljudi , braca , volimo zelju , nismo politicka organizacija niti smo klub u sluzbi drzave , niti to zelimo biti ...
sad imamo neku drugaciju viziju ili tako izgleda da imamo , sad saljemo politicke poruke , branimo drzavu parolama , svadjamo se sa osobama koje ne zasluzuju da se spominju , sluzimo vladarima , mene bude sramota ...
naravno da vecina koja je do sad procitala text mi psuje , etiketira me raznim imenima i slicno
ja sam se borio za republiku bosnu i hercegovinu , zemlju istih , ravnopravnih , slobodnih .... borio se sa 17 godina , i dozivio da mi se kaze da nisam i ne mogu biti bosanac , neko je odlucio da moram biti bosnjak , da moram biti religiozan , , da me treba biti strah drugih ...
ali da to je politika , to je vlast , vlast koja je pokusala unistiti zelju , vlast koja sad preko navijaca koristi mog zelju za svoje primitivne ciljeve .
glupo je voljeti drzavu , ovakvu jos gluplje jer drzavu vole oni koji ocekuju da ih drzava zastiti ili oni koji od drzave imaju korist , pogotovo imaju korist od nase ljubavi prema drzavi , tko nam garantuje da se za 10 godina necemo naci u nekoj novoj drzavi i braniti neke nove ideje ljudi koji nas koriste kao masu , glupu masu
ne mogu promijeniti politiku , iako se nadam nekoj revoluciji
ono sto bih stvarno zelio sto bi za mene bilo revolucionarno jeste da se posvetimo samo zelji , samo drzava zeljo , bez zastava , bez vracanja istom mjerom sahovnici , ili 4s . mi smo zeljo mi nismo fk ljiljan , nismo rezimski klub . mi igramo fudbal , navijamo za zelju , nemamo politickih motiva ili parola . mi ne pjevamo jug je nasa sveta strana , po islamo odabrana . kakva je ovo glupost , razumijem bunt poslijeratni , identitet koji se stvara ali vrijeme je da se vratimo korjenima
MI SMO ZELJINI , ZELJO JE NAS i nikakva politika niti rezim nije nas , mi volimo zelju a sve ostalo sto nema veze sa tribinom ne smije biti nas problem .
budimo prvi , izdignimo se iz toga da budemo necija igracka kad zatreba , a uskoro bi moglo zatrebati , ide predizborna retorika i spletke
bravo majstore!

Drzava Zeljo iznad svega!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 sep 2016, 12:13

Ja Vas sve razumijem, niste zadovoljni zelite promjene, recite mi koga bi vi voljeli vidjeti na celu Zelje?
Ne znam sta je problem? Vi koji zelite toliko dobrog Zelji za razliku od nas sigurno imate spremno rjesenje i ime. Ja sam Vas samo zamolio da podijelite sa nama ko je ta osoba.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 sep 2016, 12:18

Monci je napisao/la:Ja Vas sve razumijem, niste zadovoljni zelite promjene, recite mi koga bi vi voljeli vidjeti na celu Zelje?
Ne znam sta je problem? Vi koji zelite toliko dobrog Zelji za razliku od nas sigurno imate spremno rjesenje i ime. Ja sam Vas samo zamolio da podijelite sa nama ko je ta osoba.
Sta je tebi trentuno dobro u klubu?
Posto mi to ocigledno nevidimo. Daj nam molim te do znanja.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 06 sep 2016, 12:49

Monci je napisao/la:Ja Vas sve razumijem, niste zadovoljni zelite promjene, recite mi koga bi vi voljeli vidjeti na celu Zelje?
Ne vrijedi ti to drug.Dzaba Ti to sve pitas.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 sep 2016, 13:05

Hajde Željooooooooooooooooooooooo, **** repku!!!

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 06 sep 2016, 13:25

HausMan je napisao/la:ti si sad meni dosao da pises da ova uprava ima plan i program. jel to plan i program dovesti i otjerati 30 igraca, jel plan i program platiti 100.000 maraka na raskide ugovora od toga neki nisu igrali 2 minute, jer plan i program farbati refklektore kad si zakucan za dno tabele, jel plan i program ponasati se kao pitari pred raspad sistema. i ja sam tebi problem u svemu ali nije problem Zeljo koji je osmi na tabeli, koji nema igraca da moze sutra prodati, da nema igraca iz omladinskog pogana jer su sve otjerali od dade, hirose, itd (sad ces ti napisati da ta djeca nemaju pojma) procijenio miske. izgleda druga godina evrope nece biti. jel plan i program trositi pare od nase djece koje prodao zubanovic kojeg su otjerali od kluba. sram vas bilo
ko me ti ba bacas ublehe. treba da vas bude sramota jedino poslije svega. dijete poput dade koji je odigrao hejbet utakmica uslovljavati i otjerati iz kluba kao i stanica, pa kad je dur guzici, spasavaj obraz vracas stanicu, a guras petrovica da je on zasluzan za tjeranje igraca a ustvari ti nemas para da ih placas a niko ne odgovara za to. to je taj plan i program buducnosti.

i ti si navijac a ja sam pljuvac.virite iz pakasa misketu vidjeli vi navijaca niste. meni je mjerilo sta obicna raja pricaju na poslu, kafani, slasticarnoj, u parku a ne placenici.
Meni je teško pohvatati ko šta piše. Konkretno mislim na @HausMan i @Hrasno1921, jer imaju potpuno identičan način pisanja. Čak su i pravopisne i gramatičke greške iste. No, ne bih o tome.

Radije bih se okrenuo priči, cijenjenog forumaša HausMan i njegovom pogledu na plan i program sadašnje Uprave u kojoj spominje 30 dovedenih i otjeranih igrača, plaćanje raskida ugovora u šestocifrenim iznosima etc.

Plan i program je mogao biti jednostavan, ali se ova Uprava potrudila da ga zakomplikuje. Mogli su na PIO prijaviti samo Srđana Stanića i lovu dijeliti na ruke. Onda dođe Porezna inspekcija, koju je ova Uprava (tada na čelu sa Gredićem) pozvala i nađe se ne, 100 hiljada maraka, nego 2 miliona maraka "sakrivenog" novog duga i neke pozajmice, koje nisu na papiru. Srokaju se pare od Džeke, osvoje se trofeji i napravi se finansijska dubioza, za koju je Almir Gredić (tadašnji Predsjednik UO), rekao da smo bili u poziciji KK Bosna.

Ako je to način na koji će raditi sljedeće uprave, onda ništa od toga. Ljude koji su svojim nesavjesnim poslovanjem, svjesno kršeći Zakon, treba smjestiti tamo gdje im je i mjesto. U svim uređenim zemljama svijeta, ljudima koji su kršili Zakon i varali Državu, igrače, uposlenike itd je mjesto u zatvoru.

Ja želim Želju koji će poslovati u skladu sa Zakonom, a ne SVIJESNO na PIO prijavljivati jednog zaposlenika i tako na direktan način oštetiti Želju za 2 miliona KM.

Ovdje očoto neko želi da se počne raditi po starom. Osvoji titulu, uvali Želju u milionske dugove i čekaj da se vrijednost Želje sa 20 spusti na 2 miliona KM, da bi ga neko poklopio.

Spominje se i Kozarić, kao on ne dolazi na tekme. Ne znam do koga je, ali ja sam ga viđao, a ako treba mogu se postaviti i video/foto isječci, što je lako provjerljivo.

Uzdravlje.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 sep 2016, 13:59

samoposmatram je napisao/la: Sadikovic.
Valjda igra u Sloveniji, a po meni ima mjesta u prvih 11 kod nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 06 sep 2016, 14:05

TikTak je napisao/la:Carsija ponovo jase i laze nas. Dva miliona? Zar to nije u procesu zalbe i zar nas ti i slicni prije pola godine niste uvjeravali da ce nas svjetski priznati pravni tim bez po muke dobiti taj proces? U odredjenom vremenskom periodu mogao si sve igrace prijavljivati na ugovor o djelu. Danas to ne mozes. U odredjenom vremenskom periodu u kafanama su radili ljudi za dnevnicu, danas toga nema. Pljuvati svoje prethodnike i orkestrirano protiv njih voditi kampanju moze samo neko ko nije Zeljovac i kome su licni interesi mnogo vazniji od Zeljinih. Procitani ste iako jos uvijek nemate hrabrosti da udarite otvoreno. Znas ti dobro na sta mislim kad ovo pisem. Pozajmice koje nisu na papiru. Reci pizdurino slobodno cije su pozajmice. Rekao je Gredic na kojeg se pozivas, ali vi misevi mekinjasi nemate hrabrosti. Neko kaze da se namjerno prave podjele medju navijacima. Evo ko ih pravi, misevi mekinjasi.
Nemaš ti šta pljuvati. Imaju finansijski izvještaji, imaju blokirani računi, imaju neplaćeni doprinosi, imaju dugovi za sve i svašta, sve to govori o tim ljudima koji su vodili klub. Nije to pljuvanje, samo se podvukla crta i to je to.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 06 sep 2016, 14:06

TikTak je napisao/la:Carsija ponovo jase i laze nas. Dva miliona? Zar to nije u procesu zalbe i zar nas ti i slicni prije pola godine niste uvjeravali da ce nas svjetski priznati pravni tim bez po muke dobiti taj proces? U odredjenom vremenskom periodu mogao si sve igrace prijavljivati na ugovor o djelu. Danas to ne mozes. U odredjenom vremenskom periodu u kafanama su radili ljudi za dnevnicu, danas toga nema. Pljuvati svoje prethodnike i orkestrirano protiv njih voditi kampanju moze samo neko ko nije Zeljovac i kome su licni interesi mnogo vazniji od Zeljinih. Procitani ste iako jos uvijek nemate hrabrosti da udarite otvoreno. Znas ti dobro na sta mislim kad ovo pisem. Pozajmice koje nisu na papiru. Reci pizdurino slobodno cije su pozajmice. Rekao je Gredic na kojeg se pozivas, ali vi misevi mekinjasi nemate hrabrosti. Neko kaze da se namjerno prave podjele medju navijacima. Evo ko ih pravi, misevi mekinjasi.

Nema podjele među navijačima, a to pokazuke REKORDAN BROJ sezonskih ulaznica u historiji FKŽ, za ovu sezonu. Istina, ima omanja grupa ljudi koji su otjerani iz Kluba i sada olajavaju, jer im ništa drugo i ne preostaje, te isto tako omanja grupa ljudi koja bi željela da se radi na stari način i Željo još više zavali. Naravno, sve ponovo mimo Zakona i pozitivnih zakonskih normi.
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 06 sep 2016, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 06 sep 2016, 14:06

hoce li mu neko zaljepiti bananu za ovo vrijedjanje ili se ovdje tako moze!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 06 sep 2016, 14:09

Danas su u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), uz prisustvo službenih predstavnika FS KS, profesionalne ugovore sa FK Željezničar potpisali igrači: Marković Darko i Križman Sandi.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 sep 2016, 14:10

TikTak je napisao/la:
Monci je napisao/la:Pitanje za jedina dva, tri prava navijača ovdje (pošto smo mi svi ostali plaćenici) koga bi oni voljeli vidjeti na čelu našeg kluba, pošto smatraju da trenutna upravljačka struktura mora otići. Zamolio bi konkretno ime i prezime, bez sad nekih daljnjih ubjeđivanja.
Ako dobijem odgovor, možemo dalje nastaviti sa diskusijom. Hvala unaprijed.
Ne mogu da vjerujem. Dodje tip i ucjenjuje nas za nastavak diskusije. Koliko ti sebi uzimas za pravo. Ne mozes da shvatis da je Zeljo bio prije Kozarica, Telebecirevica (clana danasnje skupstine) Zuje, Osima, Misimovica i svih ostalih i da ce biti poslije svih nabrojanih. Zeljo nije beba od dvije godine, starac je to koji je besmrtan i kojeg godine cine jacim. Zeljo je prije dvije godine imao milione na racunu, sad nema. Zeljo je prije dvije godine bio strah i trepet u ovoj jadnoj ligi, a danas se bojimo Krupe koja dolazi na Grbavicu. Da ne duzim sa ovim bio, shvati da ce i dalje biti. Ovo je prica ocajnika, koji su se izgubili u vremenu i prostoru.
Ne budi smijesan frajeru, pogledaj datum kad si se ti registrovao, a kada ja, i onda ispade ja ovdje po zadatku. Smijesan si, malo je reci :urnebes: :urnebes:
Ti moras shvatiti da je Zeljo odlicna prilika za mnoge da se bogate preko ledja tog starca kako ga ti nazva. Odlicna. I da se dijele dzaba karte i da se ugradjuje u transfere i da se uzimaju pare kad se god to pozeli. Sada toga nema i samo se moze :plac: :plac: :plac:
Zeljeznicar je najbitniji, a ne neki sitni lopovski interesi i uzimanje para od Zeljeznicara. :thumbup:
@materazzi
svaka cast za post, poentirao si. mene ovo strasno nervira, od politickih parola, ulijetanja navijaca na trening. dno dna. valjda bude bolje.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 06 sep 2016, 14:23

TikTak je napisao/la:Kakve vi negativnosti i izmisljotine iznosite. Docekali ste pet minuta da se izivljavate. Svjesni ste da u klubu nikad nije bilo bolje ali ne mozete to da podnesete. Nema vise nista raditi i uzimati placu nema duplih ulaznica i bespovratnih pozajmica.
:mrgreen:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 06 sep 2016, 14:26

Incognito87 je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Kakve vi negativnosti i izmisljotine iznosite. Docekali ste pet minuta da se izivljavate. Svjesni ste da u klubu nikad nije bilo bolje ali ne mozete to da podnesete. Nema vise nista raditi i uzimati placu nema duplih ulaznica i bespovratnih pozajmica.
:mrgreen:
Je li to ovaj isti TikTak? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :mrgreen: Ovaj skoro "nogu" dobio iz Kluba. Prokužili ga :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.