FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobili ste strašnog igrača u Kuzmanoviću... upamtite šta vam kažem jedno od najboljih pojačanja u zadnjih par sezona
- FrancescoTotti
- Kontakt:
voli li kolače?Addict je napisao/la:Dobili ste strašnog igrača u Kuzmanoviću... upamtite šta vam kažem jedno od najboljih pojačanja u zadnjih par sezona
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja bih volio u napadu vidjeti tandem Haris Handzic - Dalibor Pandza 

Kakvi Ozegovici, Skuletici... Vratite se u realnost.
-
- Kontakt:
Je l' Ordagic sljedeci? :kaHva:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Jok, nije poguzija, uglavnom salataFrancescoTotti je napisao/la:voli li kolače?Addict je napisao/la:Dobili ste strašnog igrača u Kuzmanoviću... upamtite šta vam kažem jedno od najboljih pojačanja u zadnjih par sezona
da bi kuzmanovic pokazao sta zna, mi moramo dovesti igraca kao stojčev, da ga hrani loptama preko beka , jer ovome mići kad bacis loptu preko beka ne moze ga stici niko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pustite se tog pišanja u gaće. Čekamo Obradovića za napad, za nesta bolje možemo samo sanjati. Obradović, Ordagic, i jos dobar LB i ekstra AMF i ne treba ti ništa više.
Sabrine mi moje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:da bi kuzmanovic pokazao sta zna, mi moramo dovesti igraca kao stojčev, da ga hrani loptama preko beka , jer ovome mići kad bacis loptu preko beka ne moze ga stici niko
>Mislis ovakvo nesto, kao prvi go Saida.

ima i na videu kuzmanovica, kada stoji pored beka i krene utrcavati a veznjak je samo prebacci preko beka, u 5 metara ovaj je dva metra u prednosti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Kao na AFH u prvoj polufinalnoj utakmici kupa Sarajevo - Mladost. Pogledajte kakav vam je gol dao i jasno vam je. Taj stvarno pretrči igrača u 5 metara. Dobar je s loptom i pametan, nije od onih što samo trče zuje okolo i ništa.Pantelija je napisao/la:ima i na videu kuzmanovica, kada stoji pored beka i krene utrcavati a veznjak je samo prebacci preko beka, u 5 metara ovaj je dva metra u prednosti
Kakav je s pritiskom marke istok?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A Livak i Lelic ? Jesu potpisaliTobeYarabi je napisao/la:nasi pregovaraju sa kuzmanovicem iz mladosti. dobar igrac, standardni reprezentativac u21..100% provjeren info

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sad citam da Sloboda ako bi ga pustila u nasu ligu trazi 50 hiljada maraka,mozda bi se trebalo "rizikovati", naravno ako imamo love za placanjebelosevic28 je napisao/la:Je l' Ordagic sljedeci? :kaHva:

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ti baš vjeruješ u ovoOsttribine je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... -om/238967hz033 je napisao/la:hehehehe, dobar dobar.Osttribine je napisao/la:Cudi me da ne komentariste vijest iz kluba da ce nama aktivnim clanovima sms-om javiti za pojacanja prije nego javnost bude znala. Zato pustite se nuska, juska i slicnih satro insajdera, nikad nista nisu pogodili, sjetite se Ahmetovica, pojma niko nije imao da ce kod nas.
Ja već dobio zapakovanu kovertu sa imenima

U novi boj ...
Pitanje je koliko je to istina. Nudili smo mi 120 milja zimus, pa su trazili vise. Da je 50, poslali bi mi punca odmah.miky_hz je napisao/la:Sad citam da Sloboda ako bi ga pustila u nasu ligu trazi 50 hiljada maraka,mozda bi se trebalo "rizikovati", naravno ako imamo love za placanjebelosevic28 je napisao/la:Je l' Ordagic sljedeci? :kaHva:
Sad je drugacija situacija,vidis da su dobili privremenu licencu i da moraju za par dana " roditi" 100 i nesto hiljada da bi dobili licencu.pasica je napisao/la:Pitanje je koliko je to istina. Nudili smo mi 120 milja zimus, pa su trazili vise. Da je 50, poslali bi mi punca odmah.miky_hz je napisao/la:Sad citam da Sloboda ako bi ga pustila u nasu ligu trazi 50 hiljada maraka,mozda bi se trebalo "rizikovati", naravno ako imamo love za placanjebelosevic28 je napisao/la:Je l' Ordagic sljedeci? :kaHva:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da bi im mi halili stoju za njega brz problema ako je tako. Mozda se nadaju nekom drugom izvoru love, a da Ordagu unovce vise (mada mislim da ga oni ne mogu utopiti za neke velike pare). Elem ostaje da vidimo. I ako dodje, ja ti iskreno ne ocekujem nesto puno od tog Ordagica, previse ga raja priziva da bi bio dobar 

- TobeYarabi
- Kontakt:
Nekoliko klubova iz Bundeslige zeli Gojka Cimirota
Prema pisanju pojedinih grčkih medija, nekoliko klubova iz njemačke Bundeslige pokazalo je interes da dovede veznjaka PAOK-a i reprezentacije Bosne i Hercegovine
Ne navodi se koji su klubovi pokazali interes i poslali upit PAOK-u za koliko novca bi Cimirot bio dostupan, samo se spominje da je do sada bilo poznato da je Werder Bremen pratio igre bh. veznjaka.
Grčki mediji pišu da nije poznato za koliko novca bi PAOK bio spreman prodati Cimirota, međutim ranije se navodilo da ima otkupnu klauzulu u ugovoru u iznosu od šest miliona eura.
Pored njemačkih klubova povezivao se sa Sassuolom i Galatasarayom. Transferu Cimirota bi se sigurno obradovao i Fudbalski klub Sarajevo, jer tim sa Koševa ima određeni procenat od naredne prodaje 24-godišnjeg veznjaka.
Prema pisanju pojedinih grčkih medija, nekoliko klubova iz njemačke Bundeslige pokazalo je interes da dovede veznjaka PAOK-a i reprezentacije Bosne i Hercegovine
Ne navodi se koji su klubovi pokazali interes i poslali upit PAOK-u za koliko novca bi Cimirot bio dostupan, samo se spominje da je do sada bilo poznato da je Werder Bremen pratio igre bh. veznjaka.
Grčki mediji pišu da nije poznato za koliko novca bi PAOK bio spreman prodati Cimirota, međutim ranije se navodilo da ima otkupnu klauzulu u ugovoru u iznosu od šest miliona eura.
Pored njemačkih klubova povezivao se sa Sassuolom i Galatasarayom. Transferu Cimirota bi se sigurno obradovao i Fudbalski klub Sarajevo, jer tim sa Koševa ima određeni procenat od naredne prodaje 24-godišnjeg veznjaka.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Za ovog Micu je dati isto kao za Lelica 50 000, Said isto.

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 13 gostiju.