FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hahha kako ga volim a pogotovo njegove izjave
OSIM: DERBI JE BITAN, ALI TITULA JE BITNIJA
OSIM: DERBI JE BITAN, ALI TITULA JE BITNIJA
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako Velez dobije Borca...mirzza je napisao/la:Nesto kontam sutra je minimalno X, kada nam Hajduk koji je najbolja ekipa proljeca u Hrvatskoj nije mogao meda, kako ce tek komsije,
bod sa Koseva dovoljan za proslavu protiv Laktasa iduce hefte

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Oceli mi neko reci , oceli biti prenosa :S , posto nisam pratio forum..
bice prenos,,ja cu snimati sa susjedne zgrade i stremacu signal na netu...amarpustahija je napisao/la:Oceli mi neko reci , oceli biti prenosa :S , posto nisam pratio forum..

Nema prijenosaamarpustahija je napisao/la:Oceli mi neko reci , oceli biti prenosa :S , posto nisam pratio forum..

Edit : bice na sportsport.ba prijenos al slovima

Bas se nesto ne nadam koristi od njih, kad raja nagrne ima da ih nema... Kolika je kvota da ce im server pasti u prvih 15 minutaFC BAYERN je napisao/la:Nema prijenosaamarpustahija je napisao/la:Oceli mi neko reci , oceli biti prenosa :S , posto nisam pratio forum..
Edit : bice na sportsport.ba prijenos al slovima

Samo sam izrazio svoju bojazan, ne moras se odmah ljutitialeksandar_veliki je napisao/la:Ti onda lijepo cekaj dnevnik i vidi sta kazu na BHT ili FTVrtm86 je napisao/la: Bas se nesto ne nadam koristi od njih, kad raja nagrne ima da ih nema... Kolika je kvota da ce im server pasti u prvih 15 minuta

-
- Kontakt:
dragi booze sutrasnji dan dugo cekam i necu moci prisustovat derbiju.....ne mogu da vjerujem da cek ni prenosa nece biti......molim te boze da pobijede ljuze!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ako bi mi izgubili sutra a Borac dobio Veleza onda bi se udaljili od titule ...plavimomak je napisao/la:E vala ako su izgubili 3 boda od Slobode pa iako Zeljo sutra izgubi nece mi biti zao vise volim da Sarajevo ode u Evropu nego Zrinski mi cemo ipak aBd kako god zavrsili najvjerovatnije biti prvaci
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Slazem se,pogotovo sto se sutra igra na neutralnom terenu,jen nema publike:) u svakom slucaju Zeljo je sutra favorit,ali bi bod bio isto uspjeh kao i pobjeda..Zeljo odavno nije bio jaci tako da Sarajevo nema neke velike izglede u sutrasnjoj utakmici..mirzza je napisao/la:Nesto kontam sutra je minimalno X, kada nam Hajduk koji je najbolja ekipa proljeca u Hrvatskoj nije mogao meda, kako ce tek komsije,
bod sa Koseva dovoljan za proslavu protiv Laktasa iduce hefte
-
- Kontakt:
Baklje,dimne,topovski udari odzvanjaju Grbavicom...nekoliko hiljada ekipe...gore kitarski transparenti......

- Ponos Torina
- Kontakt:
Grmi na Grbavici Sampione sampione ale ale ale....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Više nas bilo na treningu nego na 90% stadiona u prvenstvenim utakmicama.
evo sa treninga...perverzija, mnogi bi htjeli da im je ovako na utakmici samo cu to reciPonos Torina je napisao/la:Grmi na Grbavici Sampione sampione ale ale ale....![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Sa treninga na komp. Navijanja fantasticno, po mom skrimnom misljenju oko 2.000 manijaka. Ali najbolje od svega je kad se kopu prikljcise ljudi od 40-50-60 godina a bilo je i onih najstarih sa stapovima i slicno.
Znaci atmosfera nevjerovatna, Zeljo!! Zeljo!!! grmilo gradom a ne Grbavicom :DD
Znaci atmosfera nevjerovatna, Zeljo!! Zeljo!!! grmilo gradom a ne Grbavicom :DD
Mes Que Un Club
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Brate znači tek sam došao. Svaka čast svima koji su bili i aBd sutra naši plavci po pobjedu. Mislim
kako je motivacija ogromna. Ovo danas što smo uradili malo koji navijači se mogu pohvaliti ( :
kako je motivacija ogromna. Ovo danas što smo uradili malo koji navijači se mogu pohvaliti ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
radi ovog moraju pobjediti
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Ne treba sad tako. Samo se pritisak stvara kod igrača. Zamisli da Amar pred svaku utakmicu kažegoldboy je napisao/la:radi ovog moraju pobjediti
"Morate pobijediti". Ljudi bi se prestajali baviti nogometom

pobjede samo dolaze hehe.
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES