FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Karic je dobar trener, mozda cak i da je bolji strateg od Vojvode jedino sto mu fali je cvrt stav vjerujem da ce te to primijetit.Dok je bio trener Radnicki nije lose igrao samo im je falilo malo srece.
-
- Kontakt:
@ sodagrad
Slažem se sa tobom u vezi Karića.Dobro se sjećam nije da niste dobro igrali tada nego nije vas htjelo i možda vas je dolazak Vojvode pokrenuo.
Novom našem šefu Kariću -ali Smailu, želim sve najbolje i pouzdano znam da se radi o modernom stručnjaku koji je jidino od slobodnih trenutno trenera, po meni i najbolje rješenje za nas.
@ one koji blate naše bivše fudbalere ili legende poput Vojvodića i žele ga ovdje omalovažavati,molio bi da ako imalo imaju dostojanstva i vole naš klub, da to ne čine, jer tako vrijeđaju sve nas koji znamo šta su ti fudbaleri
i koji su doprinos dali za naš klub.Isto bi poručio simpazitere drugih klubova da na našoj stranici ne komentarišu negativno bilo koga za koga smo se mi odlučili.
Slažem se sa tobom u vezi Karića.Dobro se sjećam nije da niste dobro igrali tada nego nije vas htjelo i možda vas je dolazak Vojvode pokrenuo.
Novom našem šefu Kariću -ali Smailu, želim sve najbolje i pouzdano znam da se radi o modernom stručnjaku koji je jidino od slobodnih trenutno trenera, po meni i najbolje rješenje za nas.
@ one koji blate naše bivše fudbalere ili legende poput Vojvodića i žele ga ovdje omalovažavati,molio bi da ako imalo imaju dostojanstva i vole naš klub, da to ne čine, jer tako vrijeđaju sve nas koji znamo šta su ti fudbaleri
i koji su doprinos dali za naš klub.Isto bi poručio simpazitere drugih klubova da na našoj stranici ne komentarišu negativno bilo koga za koga smo se mi odlučili.
Potpisujem.joksimovic je napisao/la:@ sodagrad
Karicu zelim srecu, podrsku ima.
Vojvodića ne smatram nekim strategom, ali motivarom da. Također, njegov doprinos dok je igrao, a i poslije nikaad neću zaboraviti. Jeste otišao, ali viša sila je bila.
tuzlanska Sloboda
Problem Karića je taj što se on puno ne pita u klubu, što je mekan onako samo sagne ramenima i sluša, ne pika se njegovo puno, a najžalosnije što su to većinom ljudi koji nemaju veze sa fudbalom a miješaju mu se u posao, sve ostalo je ok što se mene tiče.....

Kad vam Vojo dadne 5 komada na tusnju bolje cete ga cijeniti.Kako vas nije stid pljujete na sve sto je nekad bilo vase.Tako cete sutra pljuvati i ove koje sada hvalite.Samo jedan trener ima sto je gori od Smajla al necu ga spominjati jer i njega cete ubrzo angazovati posto vam Smajl ode ostat ce vam on kao jedini izbor a tada cete vi vidjeti da je za njih Darko i vise od Fergusona.Vojvodic u Lukavcu jos nije rekao ni jednu ruznu rijec protiv Slobode i fukara a vi ga vrijedjate na svaki pomen klosari jedni.Cast pojedincima koji su realnifukara87 je napisao/la:@TzBulevar87 oni misle da je Vojdovic Sir Alex Fergusonpa ga dizu u nebesa , ma ne zanima nas kakav je trener ovaj Karic, meni je jako vazno da smo se mi digli iz pepela i da cemo napredovati iz dana u dan. Idu bolja vremena za nas i bice to super
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Pršeš i Divković istakli su da su pormjene na bolje već vidljive, jer nakon nekoliko godina prvi put da je s igračima razgovarao neko iz Upravnog odbora i pitao ih za mišljenje. Mladi fudbaleri Slobode obećali su da će u nastavku prvenstva davati u svakoj utakmici svoj maksimum i da vjeruju kako se Sloboda može brzo vratiti na staze stare slave.
Predstvnici UG "Klub prijatelja F.K "Sloboda" poručili su igračima da su vrata ovog udruženja za njih uvijek otvorena i da svaki fudbaler može bilo kad doći i bez ikakvog straha prijaviti svako mešetarenje i nepravilnost koja se dešava u klubu.
Predstvnici UG "Klub prijatelja F.K "Sloboda" poručili su igračima da su vrata ovog udruženja za njih uvijek otvorena i da svaki fudbaler može bilo kad doći i bez ikakvog straha prijaviti svako mešetarenje i nepravilnost koja se dešava u klubu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ljudi Vojvoda je otisao jer je dobijao prijetece poruke covjek od kojekakvih ljudi koji su nam sjestili ispadanje.. znao je covje da je to gotovo da nemamo sanse ..mi se nismo mogli spasiti da smo bili Barcelona onih zadnjih kola to je jasno ko dan..ja sam vec rekao da sam dobio tu informaciju od osobe koja radi u savezu TK ..Nei ljudi koji su povezani sa Slavijom su Darki prijetili... mozd anakraju to jes tizgledalo kuavicki malo ali znajuci da mi sanse nismo imali d aje bilo o bio trener onda nemogu mu ja sve ono zaboraviti sto je radio kao igrac .. ebiga kad je zavrsio svoju karijeru dobio sam od njega i njegov dreszlajci je napisao/la:Potpisujem.joksimovic je napisao/la:@ sodagrad
Karicu zelim srecu, podrsku ima.
Vojvodića ne smatram nekim strategom, ali motivarom da. Također, njegov doprinos dok je igrao, a i poslije nikaad neću zaboraviti. Jeste otišao, ali viša sila je bila.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vojvodi hvala za sve dok je igrao u Slobodi,ali ako je vec znao sta nam se sprema,za sto nije ostao do kraja,vec kao kukavica pobjeeci ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
post ti je prijavljen....nadam se da ces bit sankcionisan pa palamudaj negdje drugo..zdraosjena je napisao/la:Kad vam Vojo dadne 5 komada na tusnju bolje cete ga cijeniti.Kako vas nije stid pljujete na sve sto je nekad bilo vase.Tako cete sutra pljuvati i ove koje sada hvalite.Samo jedan trener ima sto je gori od Smajla al necu ga spominjati jer i njega cete ubrzo angazovati posto vam Smajl ode ostat ce vam on kao jedini izbor a tada cete vi vidjeti da je za njih Darko i vise od Fergusona.Vojvodic u Lukavcu jos nije rekao ni jednu ruznu rijec protiv Slobode i fukara a vi ga vrijedjate na svaki pomen klosari jedni.Cast pojedincima koji su realnifukara87 je napisao/la:@TzBulevar87 oni misle da je Vojdovic Sir Alex Fergusonpa ga dizu u nebesa , ma ne zanima nas kakav je trener ovaj Karic, meni je jako vazno da smo se mi digli iz pepela i da cemo napredovati iz dana u dan. Idu bolja vremena za nas i bice to super
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ja sam znao da cemo ispasti cim je Vojvoda dosao!Sta bi prethodno sa zvornicke Drine?Sta njima uradi?Istjera ljude iz lige!Jel mu tko prijetio kad je imao onolike poraze sa Slobodom?Pustite se djecijih prica!Trebao je prijetnje prijaviti mup-u,nama navijacima,pa da vidimo tko je to,a ne par kola pred kraj dici rep!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Najgore mi je kad vidim kad navijač čiji je klub juče počeo da igra nogomet,krene da pametuje Slobodi i njenim navijačima,kako će oni ovo kako će oni ono
Ne možete porediti Tenerife i Barcelonu ali NIKAKO

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
Citas li ti sta pises! Mi pljujemo sve sto je nekad bilo nase a ti govoris o bivsem treneru RAdnickog sve najgoresjena je napisao/la:Kad vam Vojo dadne 5 komada na tusnju bolje cete ga cijeniti.Kako vas nije stid pljujete na sve sto je nekad bilo vase.Tako cete sutra pljuvati i ove koje sada hvalite.Samo jedan trener ima sto je gori od Smajla al necu ga spominjati jer i njega cete ubrzo angazovati posto vam Smajl ode ostat ce vam on kao jedini izbor a tada cete vi vidjeti da je za njih Darko i vise od Fergusona.Vojvodic u Lukavcu jos nije rekao ni jednu ruznu rijec protiv Slobode i fukara a vi ga vrijedjate na svaki pomen klosari jedni.Cast pojedincima koji su realnifukara87 je napisao/la:@TzBulevar87 oni misle da je Vojdovic Sir Alex Fergusonpa ga dizu u nebesa , ma ne zanima nas kakav je trener ovaj Karic, meni je jako vazno da smo se mi digli iz pepela i da cemo napredovati iz dana u dan. Idu bolja vremena za nas i bice to super

075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Novi sef strucnog staba je Smajl KaricBenjo_AFC86 je napisao/la:Ko vam je trener sad?
075
E moj sinko čuj juče počeo da igra, pa Radnički je institucija koja postoji od 1921 godine, dakle pune 92 godine, ali pošto smo mi selo za vas normalno da je i za očekivati ovakav komentar, vi kao glavni grad Tuzlanskog kantona i treba da budete najbolji u svemu to se slažem, ali nažalost sad je vrijeme kad su sela bolja od vas, jer brat bratu jači smo od vas sad kao ekipa za klasu, nije što sam navijač Radničkog, ali realno je to....pozzGorki je napisao/la:Najgore mi je kad vidim kad navijač čiji je klub juče počeo da igra nogomet,krene da pametuje Slobodi i njenim navijačima,kako će oni ovo kako će oni ono![]()
Svidja se Kenanu Cejvanovicu...
Ima li ko kakvih svjezih informacija ?
Zna li neko ko se jos treba vratit u Slobodu uz Jahica,Memisevica i Omica ??
Zna li neko ko se jos treba vratit u Slobodu uz Jahica,Memisevica i Omica ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hajde bolan sta ga branis ok ako je vec tako bilo sto nije izasao javno i rekao ko mu to prijeti sta se to desava a ne kao p.i.c.k.a se pokupiti i otici, epilog zna par ljudi o cemu se radi i niko nista ne poduzima. .ebem ti vise i te osobe u savezu odakle ti dobijas informacije ako vec znate sta se desava imaju relevantni organi kome se moraju obratiti pa makar neka probaju ako nista a ne ovaj zna ovo onaj ono i na kraju ko j.ebe Slobodu a svima eto kao toliko stalo do Slobode, ma fuj mi je ovaj grad postao upravo zbog ovakvih situacija. Zna se sta je nama vojvoda znacio i koliko je bio postovan ovde ali ga sad mrzim iz dna duse jer je najveci krivac sto smo ispali i neka vama svima valja ja cu ga mrziti do kraja zivota.SaltCityAttack je napisao/la:ma ljudi Vojvoda je otisao jer je dobijao prijetece poruke covjek od kojekakvih ljudi koji su nam sjestili ispadanje.. znao je covje da je to gotovo da nemamo sanse ..mi se nismo mogli spasiti da smo bili Barcelona onih zadnjih kola to je jasno ko dan..ja sam vec rekao da sam dobio tu informaciju od osobe koja radi u savezu TK ..Nei ljudi koji su povezani sa Slavijom su Darki prijetili... mozd anakraju to jes tizgledalo kuavicki malo ali znajuci da mi sanse nismo imali d aje bilo o bio trener onda nemogu mu ja sve ono zaboraviti sto je radio kao igrac .. ebiga kad je zavrsio svoju karijeru dobio sam od njega i njegov dres
I ovo u vezi Jahe sta on ima pisati po FB da neko prica u svoje ime dodji brate dragi na sastanak pa reci sta to nije tacno sto su momci izjavili ali jok mora kod nas uvijek neki ciganluk biti.
- TzBulevar87
- Kontakt:
I s tobom u necem da se slozim, za mene je on isto izajdnik, ne mogu rec da ga mrzim al jednostavno po meni on vise nije dobrodosao u Slobodi. Postuju njega ljudi ovdje to je sigurno, eto ga zivi na stupinama svaki dan tamo ispija kafe, niko ga ne dira i nek bude sretan radi tog. A sto se tice Jahe on isto svaki dan na stupinama ispija kafe sa vidovitim Rahmanovicem tako da me ni od njega ne cudi nistascudetto je napisao/la:Hajde bolan sta ga branis ok ako je vec tako bilo sto nije izasao javno i rekao ko mu to prijeti sta se to desava a ne kao p.i.c.k.a se pokupiti i otici, epilog zna par ljudi o cemu se radi i niko nista ne poduzima. .ebem ti vise i te osobe u savezu odakle ti dobijas informacije ako vec znate sta se desava imaju relevantni organi kome se moraju obratiti pa makar neka probaju ako nista a ne ovaj zna ovo onaj ono i na kraju ko j.ebe Slobodu a svima eto kao toliko stalo do Slobode, ma fuj mi je ovaj grad postao upravo zbog ovakvih situacija. Zna se sta je nama vojvoda znacio i koliko je bio postovan ovde ali ga sad mrzim iz dna duse jer je najveci krivac sto smo ispali i neka vama svima valja ja cu ga mrziti do kraja zivota.SaltCityAttack je napisao/la:ma ljudi Vojvoda je otisao jer je dobijao prijetece poruke covjek od kojekakvih ljudi koji su nam sjestili ispadanje.. znao je covje da je to gotovo da nemamo sanse ..mi se nismo mogli spasiti da smo bili Barcelona onih zadnjih kola to je jasno ko dan..ja sam vec rekao da sam dobio tu informaciju od osobe koja radi u savezu TK ..Nei ljudi koji su povezani sa Slavijom su Darki prijetili... mozd anakraju to jes tizgledalo kuavicki malo ali znajuci da mi sanse nismo imali d aje bilo o bio trener onda nemogu mu ja sve ono zaboraviti sto je radio kao igrac .. ebiga kad je zavrsio svoju karijeru dobio sam od njega i njegov dres
I ovo u vezi Jahe sta on ima pisati po FB da neko prica u svoje ime dodji brate dragi na sastanak pa reci sta to nije tacno sto su momci izjavili ali jok mora kod nas uvijek neki ciganluk biti.

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.