KAMIKAZA se nikad nije zadrzao dugo.
Propalu trenersku karijeru je spasio preko jake rep. BIH sada ce ovu jaku rep. BIH srozati do dna

Sto oblijeces kao macak oko vruce kase. Reci odmah Susic je jedna velika konjina, koji u reprezentaciju dovodi i gura svoju familiju. Takodjer on je jedan fudbalski neznalica i gubitnik, kojeg je sreca pogledala pa se uspio plasirati na SP, a on tu nema nikakve zasluge. Usput je toliko retardiran da ni izjave ne zna dati, a tjera i potencijalne igrace koji su zvijezde svjetskog fudbala, kako bi u reprezentaciji igrali igraci koje zastupa njegov brat. Dodaj jos tome neku frazu tipa "daBogda zakasnio na avion za Brazil" i "Teleci pogled".Principatus je napisao/la:Ovi clanci po novinama me nerviraju, kako su igraci bili bezvoljni, kao nisu imali motivaciju i zelju za borbom.
Pa koji normalan covjek ce imati zelju za borbom kada mu neko ubaci Tinu u sredinu, da glumi DMa koji nije, Tino koji ni jednog napada ne zna presjeci, a loptu predaje kao da je aktivirana granata. Ko? Ko ce igrati divno i borbeno kada igramo sa nekakvim retardiranom sistemom i formaciji, gdje je Ibisevic ponovo desno krilo, gdje Mujdza mora biti bek i krilo i uz to pokrivati citavu desnu stranu? Ko ce davati golove kada nemamo protok igre, niti stvaramo sanse sa ovim nacinom igre, kada sve ide po lijevoj strani i malo kroz sredinu?
Pa nas je jedan mrtvi Egipat razbio.
Pogledajte zadnjih 10 utakmica Egipta, protiv koga su gubili i pobjedjivali i sve ce vam biti jasno.
Eh i ti ga seres sada.el-fighter je napisao/la:Sto oblijeces kao macak oko vruce kase. Reci odmah Susic je jedna velika konjina, koji u reprezentaciju dovodi i gura svoju familiju. Takodjer on je jedan fudbalski neznalica i gubitnik, kojeg je sreca pogledala pa se uspio plasirati na SP, a on tu nema nikakve zasluge. Usput je toliko retardiran da ni izjave ne zna dati, a tjera i potencijalne igrace koji su zvijezde svjetskog fudbala, kako bi u reprezentaciji igrali igraci koje zastupa njegov brat. Dodaj jos tome neku frazu tipa "daBogda zakasnio na avion za Brazil" i "Teleci pogled".Principatus je napisao/la:Ovi clanci po novinama me nerviraju, kako su igraci bili bezvoljni, kao nisu imali motivaciju i zelju za borbom.
Pa koji normalan covjek ce imati zelju za borbom kada mu neko ubaci Tinu u sredinu, da glumi DMa koji nije, Tino koji ni jednog napada ne zna presjeci, a loptu predaje kao da je aktivirana granata. Ko? Ko ce igrati divno i borbeno kada igramo sa nekakvim retardiranom sistemom i formaciji, gdje je Ibisevic ponovo desno krilo, gdje Mujdza mora biti bek i krilo i uz to pokrivati citavu desnu stranu? Ko ce davati golove kada nemamo protok igre, niti stvaramo sanse sa ovim nacinom igre, kada sve ide po lijevoj strani i malo kroz sredinu?
Pa nas je jedan mrtvi Egipat razbio.
Pogledajte zadnjih 10 utakmica Egipta, protiv koga su gubili i pobjedjivali i sve ce vam biti jasno.
Znamo svi kakvo misljenje imas o seletoru, nemoras sad da prosipas tu neku filozofiju da bi nasao novi nacin da ga blatis. Slobodno svaki dan postavi ovo gore sto sam napisao 3-4 puta i nece biti problema.
legenda reala je napisao/la:Nemate vas dvojica blage veze, mi smo odlična ekipa i samo uz jednu rokadu bez problema možemo proći grupu na SP, druga je stvar što je Safet tvrdoglav pa neće da napravi rokadu, ali ako dođe pameti do SP i stavi Zahirovića ili Kolašinca na sredinu mi idemo dalje, kladimo se u sve pare svijeta
Oh ne, nemoj me vrijedjati na forumu, plakat cu.normalaba je napisao/la: Ti si mrtvi glupan i troll.
kolasinac na mjestu DM-a, a na njegovo mjesto lulic ili zukanovic i to bi bilo to... ipak je pozicija DM-a daleko vaznija pozicija za cjelokupnu igru, a na LB imaju dosta dobra rjesenja... samo tesko ce to safet prelomit'... trebalo bi to ipak isprobat' jer u slucaju neuspjeha opet kritika u stilu: postavlja igrace na neprirodne pozicije... zahirovic da je standardan u bochumu bio bi solidno rjesenje... u svakom slucaju bolje od nikakvog... iako ni hadzica ja ne bih otpisivao... utakmica neku vecer nije pokazatelj, pogotovo kad se vidi s kojim emocijama hadzic dozivljava poziv... to je sigurno izazvalo vecu tremu nego obicno, a samim tim i igru u grcu...legenda reala je napisao/la:Nemate vas dvojica blage veze, mi smo odlična ekipa i samo uz jednu rokadu bez problema možemo proći grupu na SP, druga je stvar što je Safet tvrdoglav pa neće da napravi rokadu, ali ako dođe pameti do SP i stavi Zahirovića ili Kolašinca na sredinu mi idemo dalje, kladimo se u sve pare svijeta
Nisam se previše uzbuđivao, a bio sam na forumu poslije utakmice, međutim tad se postovi lako zagube jer se puno piše.Principatus je napisao/la:Virtu4le jesil prezivio ovaj spektakl?Mislili smo da te je slag strefio. I eto ironije na kraju ti ostade u pravu.
Ovo možeš izbrisati.DonCorleone je napisao/la:+autoritet trenera u svlacionici vjerovatno 0
To je to. Mislim da je ovo trenutno nasih najboljih 11. Doduse, nisam upratio sta je sa Zukanovicem trenutno, vuce li neku povredu?Principatus je napisao/la:
---------------------------Begovic-------------------------
----Mujdza--------Bicakcic----Spahic----Zukanovic----
--------------------Kolasinac----Salihovic----------------
------Hajrovic-----------Pjanic-------------Lulic-------
---------------------------Dzeko----------------------------
Pa na sta lici ta slika?Virtu4l je napisao/la:Poraz je došao u pravi čas, od puno lošije ekipe i sad imamo kompletnu sliku.
HAHAHAHAAHAHAHAHA... da mi je samo znati po čemu je to ovdje neko ugledan.. čuj ugledni članovi... a sve goli anonimusiVirtu4l je napisao/la:Izgleda da je već postala praksa da se ugledni članovi foruma nazivaju glupanima i trolovima.
Rece risha koji je programiran tako da ne vidi argumentovane postove.. "IF argument THEN nothing ELSE reply"19risha88 je napisao/la:HAHAHAHAAHAHAHAHA... da mi je samo znati po čemu je to ovdje neko ugledan.. čuj ugledni članovi... a sve goli anonimusiVirtu4l je napisao/la:Izgleda da je već postala praksa da se ugledni članovi foruma nazivaju glupanima i trolovima.![]()
![]()
![]()
![]()
FKT ti i ona tvoja grupica još niste shvatili da je ovo forum i da nema uglednih i neuglednih... nego samo ima provokatora koji nemaju argumente i koji slijepo štite bosanskog KIM JUNG IL-a,pa onda iznervirate raju svojim nebulozama,i na kraju se ljutite kad vam neko pripisuje epitete kakve ste vi djelili Papetu,Spahi,Begoviću itd... I SAD STE ODJEDNOM UGLEDNIA NIKO JEŽEVE KUĆICE PROČIT'O NIJE
Virtual ti si izabrao pravi nick,al zaista
DA I OVO ČUJEM DA POSTOJE UGLEDNI ČLANOVI FORUMA
![]()
![]()
![]()
PO UZORU NA KUĆU SLAVNIH
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], haseljicking i 6 gostiju.