Smijem se kladit da klubovi imaju neke klauzule sa Skysportom i BT da prave transfere na kraj prelaznog roka zbog vece drame i gledanosti
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam iskreno samo znam da eto Celzi Fofanu dovodi i jos dva imena se spominju.
United trazi pojacanja, ARsenal isto vreba..
Liverpool ne znam sta je sa njima ali sve ove top ekipe jos imaju potreba.
Premier League clubs have broken their spending record for a summer transfer window with the deadline a week away, according to analysis from Deloitte. Gross summer spending in the top flight stood at £1.5bn at the start of Thursday, exceeding 2017's record of £1.43bn
Izgleda da ce se popraviti ovaj rekord..
Da ne spominjem ove ostale ekipe sto se k urce.
United trazi pojacanja, ARsenal isto vreba..
Liverpool ne znam sta je sa njima ali sve ove top ekipe jos imaju potreba.
Premier League clubs have broken their spending record for a summer transfer window with the deadline a week away, according to analysis from Deloitte. Gross summer spending in the top flight stood at £1.5bn at the start of Thursday, exceeding 2017's record of £1.43bn
Izgleda da ce se popraviti ovaj rekord..
Da ne spominjem ove ostale ekipe sto se k urce.
-
- Kontakt:
Topnici, je li se spominje Zaha u Arsenal? Definitivno ide negdje, po mojoj logici Tottenham ili Arsenal koji traže tu poziciju. Tottenham drži u tajnosti neko pojačanje, moguće da je on. Nekako mislim da bi se uklopio jer mu odgovaraju 1 na 1 situacije, a u Arsenalu bi ga više mogli udvajati.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa sto se tice spekulacija Arsenal i Celzi su navodno zainteresovani.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:34Topnici, je li se spominje Zaha u Arsenal? Definitivno ide negdje, po mojoj logici Tottenham ili Arsenal koji traže tu poziciju. Tottenham drži u tajnosti neko pojačanje, moguće da je on. Nekako mislim da bi se uklopio jer mu odgovaraju 1 na 1 situacije, a u Arsenalu bi ga više mogli udvajati.
Tottenham nisam vidio da se spominje.
Mi smo odustali od Gordona hvala Kurc u tako da ima smisla.
Neko ce tu dobiti dobrog igraca za pristojan kes jer ako se ne varam ima godinu ugovora jos.
-
- Kontakt:
Odgovarali bi mu stilovi Tottenhama i Chelseaja, po meni. Sigurno bi se uklopio s wingbackovima, a i voli imati prostora u kontrama. Samo nisam siguran bi li bio starter i u jednom od ta tri kluba...
Celzi i United ce potrositi milijardu kombinovano
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Niko Zahu nije spomenuo osim ArtetitisaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:34Topnici, je li se spominje Zaha u Arsenal? Definitivno ide negdje, po mojoj logici Tottenham ili Arsenal koji traže tu poziciju. Tottenham drži u tajnosti neko pojačanje, moguće da je on. Nekako mislim da bi se uklopio jer mu odgovaraju 1 na 1 situacije, a u Arsenalu bi ga više mogli udvajati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Potter 

Koji je to tier?anell je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:58Niko Zahu nije spomenuo osim ArtetitisaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:34Topnici, je li se spominje Zaha u Arsenal? Definitivno ide negdje, po mojoj logici Tottenham ili Arsenal koji traže tu poziciju. Tottenham drži u tajnosti neko pojačanje, moguće da je on. Nekako mislim da bi se uklopio jer mu odgovaraju 1 na 1 situacije, a u Arsenalu bi ga više mogli udvajati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vi cete na kraju Yanika Carasca uzeti ,mi necemo nikoga za mas je rok gotovCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:45Odgovarali bi mu stilovi Tottenhama i Chelseaja, po meni. Sigurno bi se uklopio s wingbackovima, a i voli imati prostora u kontrama. Samo nisam siguran bi li bio starter i u jednom od ta tri kluba...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Špekulativnoj, ako Čelzi dovede sve što žele
Ispod Brokule.Arvid je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:14Koji je to tier?anell je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:58Niko Zahu nije spomenuo osim ArtetitisaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:34Topnici, je li se spominje Zaha u Arsenal? Definitivno ide negdje, po mojoj logici Tottenham ili Arsenal koji traže tu poziciju. Tottenham drži u tajnosti neko pojačanje, moguće da je on. Nekako mislim da bi se uklopio jer mu odgovaraju 1 na 1 situacije, a u Arsenalu bi ga više mogli udvajati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
E to bi bilo bolesno.topnik1 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:17Vi cete na kraju Yanika Carasca uzeti ,mi necemo nikoga za mas je rok gotovCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:45Odgovarali bi mu stilovi Tottenhama i Chelseaja, po meni. Sigurno bi se uklopio s wingbackovima, a i voli imati prostora u kontrama. Samo nisam siguran bi li bio starter i u jednom od ta tri kluba...![]()
Znači Quarterback
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

NBA financira sve lige petice.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
opet sirotinja plače
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent