FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Nail for Real » 11 sep 2011, 01:35

@donnie, nisam ja to nigdje napisao. To ti je iz @Portillovog repertoara :mrgreen: .
@spizz, ja ne pokusavam ispast' smijesan samo mi je cudno vase razmisljanje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 sep 2011, 01:42

[youtube][/youtube]
E moj Arranburu, da si je samo malo jace udario.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 sep 2011, 09:13

opet uništavate temu o Barceloni, iako sam vam otvorio posebnu temu za ove budalaštine i međusobna prepucavanja "Diskusije: Barcelona vs Real Madrid".

*p!p!t@*
mandraX
LBJ MVP
Portillo
spizz
Nail for Real

po sedam dana i upozorenje pred trajno isključenje.
Upozorenje shvatite veoma ozbiljno. Neću više tolerisati ove gluposti i duži period se nećete nikako moći registrovati na forum.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 sep 2011, 09:57

Nail for Real je napisao/la:Otkad je to grijeh osjetit' zadovoljstvo nakon kiksa najveceg rivala :mrgreen: ...mora i ja da sam iskompleksiran.
Naravno da nije grijeh. I ja se radujem remijima Reala i razumijem vasu radost. Sad bi iskreno volio 15 kola da zaredate pobjedama da vidim kako ce Barcelona da reaguje. Pun mi kur.c vise kurcenja Ville i njemu slicnih. Sinoc nikad gori Keita glavni u veznoj liniji i svaka lopta prekok njega a on nikad gori nego sinoc. Ne znam sta misle ali umjesto 4-5 razlike primaju dva bezze gola. Jos kad sam vidio Valdesa okrenutih ledza a lopta mu skoro pa udze u gol e stvarno mi nisu jasni.... Min 15 kola u ledza Realu. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 sep 2011, 19:51

Nek je sretan Abidal !
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 sep 2011, 14:17

Atkinson nam sudi protiv Milana. Lako daje kartone, znaci ne moramo previse strahovati zbog Gatusa :)
Don't hate what you don't understand.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 sep 2011, 14:20

xaviesta je napisao/la:Atkinson nam sudi protiv Milana. Lako daje kartone, znaci ne moramo previse strahovati zbog Gatusa :)
:lol: :lol: :lol: Gattuso upste neigra ja mislim da ima 4 utakmice suspenzije neigranja u ligi prvaka zbog onoga kad aje Milan igrao protiv Tootenhama
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 sep 2011, 14:21

Amin.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 sep 2011, 14:23

xaviesta je napisao/la:Amin.
:P Ali zato ce igrati Ambrosini i M.V. Bommel :geek:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 sep 2011, 14:29

meho-medo je napisao/la: :P Ali zato ce igrati Ambrosini i M.V. Bommel :geek:
Jbo njih, nego igral' Seedorf?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 sep 2011, 14:40

xaviesta je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: :P Ali zato ce igrati Ambrosini i M.V. Bommel :geek:
Jbo njih, nego igral' Seedorf?
Kako zasada najavljuju cini se da ce igrati
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 sep 2011, 14:52

Evo samo da znate u kojem cemo sastavu najvjerovatnije sutra izaci na Nou camp ali jos nist anije oficijalno
.................Abbiati........................
..Abate....Nesta........T.Silva......Taiwo(ako bude spreman)
.................M.V.Bommel..................
......Ambrosini................Sedorf........
....................Boateng...................
...........Ibrahimovic.....Pato............
(İbn Qajjim)

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 12 sep 2011, 15:05

Dobra će tekma biti...Ovako po sastavu kad se gleda Milan ima dosta sporiju ekipu,ali taktički perfektnu. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 12 sep 2011, 15:34

zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo... :D
...rob do bagro...

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 12 sep 2011, 15:36

ibra_barca je napisao/la:zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo... :D
bezveze ti je komentar :oops:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 sep 2011, 15:40

ibra_barca je napisao/la:zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo... :D
Robinho, Boateng, Thiago Silva, Pato, Ibra, Abate :roll:

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 12 sep 2011, 15:43

ma sad utrpat 3-4 komada Milanu,da se iskupimo za 2:2. Evo Ibrahimovic se povrjedio. :D
Zadnja izmjena: Zeka, dana/u 12 sep 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 sep 2011, 16:56

xaviesta je napisao/la:
El Shaarawi 18 godina ....a ova dvojica su cak i registrovani za utakmice lige prvaka Valloti 18g i de sciglio oko 20g
onda tu imaju jos taiwo 26 g mexes 29 aquilani 27 nocerino 26,
uredi:emanuelson 25 flamini 27
(İbn Qajjim)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 sep 2011, 22:07

Barcelonin Argentinac Lionel Messi (24), dao je intervju za emisiju Fox Sportsa "Debate final"...

„Barcelona ne bi bila ono što je danas da nema Josepa Guardiole“, rekao je Messi dodavši:

„Ne bih Barcelonu nikad mijenjao niti za jedan drugi klub. Obožavam igrati u ekipi s Xavijem i Iniestom.

Na pitanje o portugalskom napadaču Reala Crisitianu Ronaldu, Messi je odgovorio:

„Ronaldo je najbolji fudbaler na svijetu uz spomenuti dvojac, Xavija i Iniestu“.

„Mourinho? Obično ne pridajem niti najmanje pažnje na ono što izjavljuje, iako su me ponekad njegove izjave znale "zapaliti", dodatno motivisati“.

Potvrdio je i ovom prilikom Argentinac da najviše voli biti poput pustinjaka:

„Volim izlaziti u okolnostima kada me niko ne prepoznaje, iako sam se navikao na publicitet. Svejedno, ponekad me ljudi znaju iznenaditi, kao što su me prije deset dana u Indiji, gdje sam gostovao s reprezentacijom“.

Reprezentacija je, i to je Messi potvrdio iznova, jedino razočaranje koje ima u superuspješnoj karijeri.

„Pogrešno je okolnosti u reprezentaciji porediti s onima u Barceloni. U Barceloni sam, kao prvo, daleko bliže golu. Doduše, novi selektor Sabella nagovijestio mi je da ću i u "njegovoj" Argentini igrati što bliže golu. Nemam problema s pozicijom na terenu kad je reprezentacija u pitanju: igrat ću ondje gdje sam najpotrebniji“.

„Također, u reprezentaciji više dolazi do izražaja problem koji oduvijek imam: činjenica da ne igram dobro kada duže vrijeme nemam loptu u nogama, odnosno kada sam rjeđe u kontaktu s njom“.

„Nikad nisam razmišljao napustiti nacionalnu ekipu, ma kako teško da je bilo. Ponosni sam Argentinac i uvijek ću se odazivati pozivima selektora“.

„Priznajem, činjenica da dosad s Argentinom nisam osvojio ništa u seniorskoj konkurenciji posebno me smeta. Ono što želim jest naslov svjetskog prvaka. Iluzija da ću u tome uspjeti i dalje je živa“, rekao je Messi.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 sep 2011, 22:17

meho-medo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
El Shaarawi 18 godina ....a ova dvojica su cak i registrovani za utakmice lige prvaka Valloti 18g i de sciglio oko 20g
onda tu imaju jos taiwo 26 g mexes 29 aquilani 27 nocerino 26,
uredi:emanuelson 25 flamini 27
pa imati tri mlada igraca ne znaci imati mlad tim, pa sve 30-godisnjaci igraju..pravi mladi tim je United, gdje djeca igraju prvu...

a zar sutra igra ono djubre od van Bomela, pa covjek je malo je reci prgav, ako bude ima priliku udariti ne propusta je...uglavnom sutra se nadam dobroj utakmici, sa ne toliko golova, i pobjedu Barce...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.