HausMan je napisao/la:gledaj ti slobode. dode levat s parama, u dugu skoro kao mi, napravili tribinu, bore se za vrh tabele, zelji i sarajevu za dvije godine dali 20 golova s 5 primljenih i niko nista.
kod nas raja skuplja pare, prodajemo igrace i to za milionske cifre i opet smo 8 na tabeli, igramo kup jabuka, igracima nam budu u klubu 3 mjeseca, bacamo pare na raskide, ZAMISLI MI NISMO NAVIJACI ZELJE, nego smo rusitelji, sto zelimo samo da ne gledamo ovu bruku. aferim
dode covjek da ser.e ko foka.

Prvo taj "levat sa parama" ne otpalcuje dug primarno kao sto Zeljo otplacuje vec imaju samo reprogram kako bi mogli dobiti licencu.
Drugo nisu oni nista napravili vec grad Tuzla, sto nema veze sa fk Slobodom.
Trece organizacija kluba im se svodi na donacije upravo tog covjeka koji ucjenjuje cak Tuzlu(nacelnika), i vise puta je prijetio da ce se vratiti u SAD, a tada bi oni otisli u stecaj.
Cetvrto on se fokusirao na rezultate, bas kao i nase uprave vise puta do sada i mi smo tada osvajali sve sto se moglo osvojiti a oni jos uvijek nista, a cak i da jesu vidjeli smo da to nije put koji obezbjedjuje funkcionisanje kluba ...i mi smo toj Slobodi davali po 4komada u Tuzli pa na kraju u zadnjim momentima(reprogramima) dobijali licence za europu i igrali na kosevu...
Peto, pominjes transfere, za razliku od te slobode, mi placamo svoje igrace parama svojim, budzetiranim, sve je unaprijed osigurano.nemamo amidzu nit babu... A imamo dusmsne i strane i NAŠE.
Ti ili si dijete pa jos nista ne znas a pricas,
ili si neki dusman koji zakuhava namjerno.
Jer nista od navedenog nisi realno rekao.
Znas li da je londonski Arsenal kada je bio ubjedljivo najjaci u Engleskoj, sa Ljumbergom, Piresom, Berkamp, Henry... Poceo da pravi stadion, i u narednih 10godina nisu nista osvojili, ali su pravi navijaci bili svjesni raskrsnice na kojoj im se klub nalazi i nisu talasali... Tek prije dvije godine 2014. Wenger je rekao da je stadion konacno isplacen i da se sada gradi prvi tim, kad je kupio Alexisa Sanchesa.
Fly Emirates je 100x skuplji od Grbavice ali je i Arsenal 100x bogatiji od Zelje.
Sramota je da mi ne mozemo da cekamo dvije godine.
Nisam branioc uprave, i ja cu se okrenuti protiv njih ako ne izborimo europu... Ali do zadnje moguce sanse sam uz njih jer samo tako pomazem da Zeljo postigne zacrtano.
I pozivam sve da zajedno ako se ne izbori europa trazimo promjenu uprave, ali do tad da pomognemo koliko mozemo. Zar nije to jedino fer, i u korist Zelje.