FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni je Radovac oduvijek bio mlitav i spor, ima on fudbalsku inteligenciju, tehniku, kretnju i sve ostalo sto nema vecina nasih igraca al dzaba mu kad je kako sam napisao mlitav i trom. Ja njemu ne vjerujem plaho.
Mico za razliku od nasih ostalih krila,je jako dobar u igri glavom,i bez problema moze u spicu odigrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izgleda stoper Haris Mehmedagic iz Slobode nam dolazi. Nije provjerena info al vrlo moguce da je istina 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko ja znam jos ce dvojica potpisati relativno brzo, hocemo do okupljanja vec gotovu ekipu, odnosno vecinuSiouxLukavac je napisao/la:Otkud to brate morto?MortemHz je napisao/la:Ubrzo jos vijesti izgleda, rijesava se igracki kadar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kuzmanovic je zahvalan igrac, mlad, brz, igra vise pozicija u napadu sto je odlicno i jako korisno a nama potrebno.
Ako nastave ovako imati cemo finu ekipicu, a sigurno da u nasoj ligi ima jos 7-8 igraca koji su vrijedni paznje i koji se mogu dovesti.
Ako nastave ovako imati cemo finu ekipicu, a sigurno da u nasoj ligi ima jos 7-8 igraca koji su vrijedni paznje i koji se mogu dovesti.
- Evolution87
- Kontakt:
Potpisuju cim ovi iz uprave nadopune kredit da nam poruke mogu slati 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
To je za svaku pohvalu, još samo da novi igrači budu pojačanja a ne tipa Liivak, Said, Lelić..MortemHz je napisao/la:Koliko ja znam jos ce dvojica potpisati relativno brzo, hocemo do okupljanja vec gotovu ekipu, odnosno vecinuSiouxLukavac je napisao/la:Otkud to brate morto?MortemHz je napisao/la:Ubrzo jos vijesti izgleda, rijesava se igracki kadar
Od zadnja tri pojačanja, sve su bile krilne pozicije. Lelić, Livak i evo Mićo. Tu nam doduše škripi, veznih imamo na izvoz.. Kovačević, Mihojević, Ivetič.. imamo i viška 

jesul 2 VukaMortemHz je napisao/la:Koliko ja znam jos ce dvojica potpisati relativno brzo, hocemo do okupljanja vec gotovu ekipu, odnosno vecinuSiouxLukavac je napisao/la:Otkud to brate morto?MortemHz je napisao/la:Ubrzo jos vijesti izgleda, rijesava se igracki kadar

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mortem hocemo imena 

- TobeYarabi
- Kontakt:
i obrverasavoje je napisao/la:Amer ima istu majicu kao ja.

Kuzmanovicu dobrodosao
Za pohvalu je sto se dovode mladi reprezentativci nase drzave .... to obecava ..nadao sam se ovome kad je dosao Tan tek .... al necemo o tome bilo pa proslo.... nadam se da se naucila lekcija iz zadnje 2 sezone ....
Nadam se konkretnom napadacu ... nemora biti mlad al mora imat osjecaj za go ...... treba da radi to za sta je doveden da daje golove nista drugo me ne zanima ....
Nesmijemo pocet slj sezonu bez spica koji nece makar 15 golova zabit ..... mislim da nas je to pokopalo ove sezone jednostavno nije imao ko zavrsit ....

Za pohvalu je sto se dovode mladi reprezentativci nase drzave .... to obecava ..nadao sam se ovome kad je dosao Tan tek .... al necemo o tome bilo pa proslo.... nadam se da se naucila lekcija iz zadnje 2 sezone ....
Nadam se konkretnom napadacu ... nemora biti mlad al mora imat osjecaj za go ...... treba da radi to za sta je doveden da daje golove nista drugo me ne zanima ....
Nesmijemo pocet slj sezonu bez spica koji nece makar 15 golova zabit ..... mislim da nas je to pokopalo ove sezone jednostavno nije imao ko zavrsit ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
I plocice.TobeYarabi je napisao/la:i obrverasavoje je napisao/la:Amer ima istu majicu kao ja.![]()

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
znaci ravna si ko daskarasavoje je napisao/la:I plocice.TobeYarabi je napisao/la:i obrverasavoje je napisao/la:Amer ima istu majicu kao ja.![]()

Zalijepio mi se stomak za kicmu. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
fali ti mesarasavoje je napisao/la:Zalijepio mi se stomak za kicmu.

- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mislim da je on stranac, da nema naše državljanstvo, može se bolji naći.
Sa druge strane, bolje gledati njega nego Hrustema.
- f0rest1946
- Kontakt:
Odlican igrac , bio bi dobro pojacanje.

Trenutno korisnika/ca: lakilone, napoleon72, riki46, ristagrad, supervizor i 31 gost.