plavousrcu je napisao/la:Pu Amare lopove, **** te otac lopovski. Sve si titule kupio. Zivio Misimovic Senad. U modi je i da se upisem.
Imam dovoljno godina da koliko toliko pamtim skoro sva poslijeratna zalaganja za tjeranje uprava, trenera i igraca, sto na tribinama, sto preko foruma kad su zazivjeli. Ali ono sto ja ne pamtim jest da je neka grupa ovako zdusno i totalno nekriticki branila neku upravu kao ovu sad. Pa za njih se ne smije reci da su ista pogrijesili, a sad se u njihovu odbranu pisu i bljuvotine protiv Amara, k'o da su ih od pitara prepisivali. Pa kako ih nije stid napisati bilo sta protiv covjeka koji nam je pored Zubandana dobio najvece poslijeratne radosti, koji je za ove sad Tito u svakom segmentu. Ponekad i ja pretjeram u kritikovanju svega i svacega, al ovo pisanje protiv Amara je pretjerivanje jedne druge vrste, tacno da se covjeku sve zgadi.
Ja ne pamtim da je ijedan dio tribine bilo kojoj nasoj ekipi aplaudirao poslije tri uzastopna poraza, a sad se i to radi. Valjda se ne smije reci da ne valjaju ovi igraci dovedeni po ustaljenim procedurama, sta li vec, da to ne bi povuklo neke druge zakljucke. Stvaraju se price o pozicijama i opozicijama, a paznja se skrece sa cinjenice da mi nismo u stanju pobijediti Vitez, pa ni u prijateljskoj utakmici. Da ova uprava sastavljena od ljudi bez ikakavog sportskog znanja nije krenula bahato i u taj segment sa stavom "mi znamo najbolje o svemu" i da kojim slucajem deremo sve na terenu, k'o sto ne deremo, nema te opozicije koja bi te mogla poljuljati i pisnuti bilo sta. Al ne, ti sam svojim postupcima dajes materijal da se prica i pise sve i svasta.
Al ako nista, zbog ovih rezultatskih neupjeha procvjetat ce nam infrastruktura, pa se sad farbaju i reflektori, sto je prije manje od pola godine bilo preskupo. Al hajde, nek dignu istok pa nek nam mazu oci po ustaljenim procedurama.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.