FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 sep 2016, 15:27

samoposmatram je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Pa jbt Zeljo na Perici Stanceskom bio vise los nego na svoj petorici zajedno.
70 000 na ruke za potpis plus plate za godinu i nesto malo.
A njegova plata nije bila nesto puno manja od Pozderove.
I sve mu isplaceno do zadnjjeg dinara odnosno marke.
Sto izmisljas. Mogao si to napisati da je donekle realno. Stanceski dosao, jer nije imao primanja u Borcu i Osim ga doveo za minimalac.

Spominjes cifre od 70.000 a Borac mu dugovao oko 5.000 maraka koje nije mogao izplatiti.
Eto nije nigdje drugo mogao igrati nego samo u Zelji.A ovo ti je istina ziva neka ti Aco kaze on zna i gdje su se pare skupljale tih decembarskih noci.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 15:33

Incognito87 je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Spinujes i samo spinujes. Da ponovim, prije mene i nakon mene potop. To vam je sad vodilja. I ovi svi ostali su otisli iz zdravstvenih razloga i da bi skinuli pritisak sa par ljudi koji vode klub. Ubijedio si nas svojim argumentima. Ja te pitam, trosimo li ljude iz fudbala i rukovodecih struktura? Spominje se i Perica. Promasaj, slazem se. Sta smo osvojili u periodu kada je on bio u Zelji?
Što će oni skidati pritisak kad nisu istureni u javnosti? Ja još čekam konkretan odgovor na pitanje. Ništa više, ništa manje, samo imena.

@ samoposmatram nemoć je gadan osjećaj, nemoj sam sebi pogoršavati stanje.
Uzivaj u prodavanju muda pod bubrege sa sminkanjem mrtvaca, nece to trajati vjecno.

Prva jesen i fasada vec stari. A nadam se da je ovo zadnji put, da se klub prepusta kriminalcima. Valjda navijaci zasluzuju, da im se sigurnost kluba osigura. Nemora Zeljo biti bogat sa novim stadionom i igrati Ligu Prvaka ( Niste u stanju ostati u vrhu Premijer Lige), ali neka bude posten i nek stvara nove Bukale, Osime, Hadziabdice...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2016, 15:33

Hrasno vrati se sve ti je oprošteno, ovi su baš trivijalci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 sep 2016, 15:34

Virtu4l je napisao/la:Hrasno vrati se sve ti je oprošteno, ovi su baš trivijalci.
Hrasno je doktor nauka za sviju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2016, 15:37

irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Hrasno vrati se sve ti je oprošteno, ovi su baš trivijalci.
Hrasno je doktor nauka za sviju
A toliko sam molio admina i acu da ga banuju, stvarno je danas teško naći kvalitetnu opoziciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 03 sep 2016, 15:41

TikTak je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Spinujes i samo spinujes. Da ponovim, prije mene i nakon mene potop. To vam je sad vodilja. I ovi svi ostali su otisli iz zdravstvenih razloga i da bi skinuli pritisak sa par ljudi koji vode klub. Ubijedio si nas svojim argumentima. Ja te pitam, trosimo li ljude iz fudbala i rukovodecih struktura? Spominje se i Perica. Promasaj, slazem se. Sta smo osvojili u periodu kada je on bio u Zelji?
Što će oni skidati pritisak kad nisu istureni u javnosti? Ja još čekam konkretan odgovor na pitanje. Ništa više, ništa manje, samo imena.

@ samoposmatram nemoć je gadan osjećaj, nemoj sam sebi pogoršavati stanje.
Ime si dobio na prvu. Dovoljno je pametan da izabere sebi saradnike, ne trebamo mi licitirati sa imenima. Sad ti meni odgovori na pitanja ili se povuci iz diskusije.
To šta reče Almir u izjavi za jedan portal prije par dana.
...majući u vidu naprijed navedeno, lično sam zadovoljan urađenim. Veliku zahvalnost dugujem članovima UO, administraciji Kluba na čelu sa direktorom Šiljkom, predsjedniku Skupštine Dautbašiću, potpredjedniku Pešti i menadžeru kluba Amaru Osimu, jer bez njihovog zalaganja, truda, požrtvovanja ovo ništa ne bi bilo moguće, imao sam i podršku od strane prijatelja kluba (gospodina Kozarića, Pervana, Misimovića, Žuje, Terovića
zatekao sam klub sa blokiranim računima, sa isključenom strujom, vodom i plinom, sa obavezama oko cca 6,5 miliona KM, sa preko 30 tužbi (od toga 13 izvršnih) itd. U ovu avanturu sam ušao sa ukupno sedam Željovaca koji su se u tom trenutku osjećali sposobnim da pomognu klubu u najtežim trenucima, do kraja godine će nam se pridružiti još pet tako da je UO krajem 2013. godine brojao 12 članova.
i meni najdražio dio... Da li ste vi ti "dušebrižnici" kako ih nazva Gredić koji su zbog miliona na računu, odjednom osjetili da mogu bolje?
s druge strane, pojavljuju se dušebrižnici, kada su vidjeli milionske iznose na računu, tvrdeći da znaju i umiju bolje.
Ovo je fakat amaterizam. Iako je bombo, Hrasno je makar imo nekog stila, ovi se sami zapetljaju a na osnovno pitanje ne znaju odgovoriti.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 15:46

SarajlijaTM je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Pa jbt Zeljo na Perici Stanceskom bio vise los nego na svoj petorici zajedno.
70 000 na ruke za potpis plus plate za godinu i nesto malo.
A njegova plata nije bila nesto puno manja od Pozderove.
I sve mu isplaceno do zadnjjeg dinara odnosno marke.
Sto izmisljas. Mogao si to napisati da je donekle realno. Stanceski dosao, jer nije imao primanja u Borcu i Osim ga doveo za minimalac.

Spominjes cifre od 70.000 a Borac mu dugovao oko 5.000 maraka koje nije mogao izplatiti.
Eto nije nigdje drugo mogao igrati nego samo u Zelji.A ovo ti je istina ziva neka ti Aco kaze on zna i gdje su se pare skupljale tih decembarskih noci.[/

Sijecam se i ja sam dao 10 maraka, da nam dodje najbolji igrac Borca, kojeg nisu mogli placati, pa ih napustio i tuzio za 5.000 maraka. A onda Borac osvoji Kup i prvenstvo sezonu poslije. ALi tad je Zeljo bio najbogatiji klub, pa smo mogli dovesti velikog Stanceskog.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 15:48

i meni najdražio dio... Da li ste vi ti "dušebrižnici" kako ih nazva Gredić koji su zbog miliona na računu, odjednom osjetili da mogu bolje?
s druge strane, pojavljuju se dušebrižnici, kada su vidjeli milionske iznose na računu, tvrdeći da znaju i umiju bolje.
Pa koga je Gredic ostavio nego dusebriznike, koji sad upravljaju klubom. I sasvim slucajno ti ih podrzavas.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 03 sep 2016, 15:51

Ne kontaš, pročitaj ponovo gore te citate koje sam postavio. Fakat nema smisla više, a i nije interesantno.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 15:54

Incognito87 je napisao/la:Da, kad budeš stjeran do zida, počni vrijeđati.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 03 sep 2016, 15:57

:rol: :rol: :rol:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 16:03

Veliku zahvalnost dugujem članovima UO, administraciji Kluba na čelu sa direktorom Šiljkom, predsjedniku Skupštine Dautbašiću, potpredjedniku Pešti i menadžeru kluba Amaru Osimu, jer bez njihovog zalaganja, truda, požrtvovanja ovo ništa ne bi bilo moguće, imao sam i podršku od strane prijatelja kluba (gospodina Kozarića, Pervana, Misimovića, Žuje, Terovića)

Dok je Gredic radio, Misimovic je bio prijatelj kluba.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 03 sep 2016, 16:11

Pa sad si sam sebi kontru udario. :rol:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2016, 16:33

Incognito87 je napisao/la:Pa sad si sam sebi kontru udario. :rol:
Hajd objasni.
Ti znas da ja slabo kontam.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 sep 2016, 17:20

Ivan Lendrić.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 sep 2016, 18:53

Pu Amare lopove, **** te otac lopovski. Sve si titule kupio. Zivio Misimovic Senad. U modi je i da se upisem.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 03 sep 2016, 18:54

1-1 završilo.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 sep 2016, 19:43

Halo **** vam Italiju ovo je sve krenulo OD tekme nakon Ferencvarosa.Odovic donio 2 miliona klubu a klub otjera njega i 3 glavna igraca Bajica Amira Djelmica dakle 2 miliona onda 2 miliona OD prodaje igraca pa 1 milion OD Dzeke to je 5 miliona i umjesto da OD tog momenta Jos vise napredujemo mi odosmo u helac belaj.Gdje su pare lopovi hostloperi mafijo ostavite Zelju.Vratite Odovica.Da nije bilo Dzeke mi BI propali ko Velez.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 03 sep 2016, 19:45

Rezultatska kriza i loš sporstki segment u transfer politici, opozicija želi preko imena Amara Osima da se dočepa (otjera ovu Uprava). S obzirom da je Amar jedan od pokretača ovih promjena u Klubu, skupa sa Gredićem, Misimovićem, Šiljkom i još nekim ljudima, ta im priča neće proći. Zašto? Zato što i Amar Osim podržava ove ljude u Klubu, ali Žujo i Kozarić preko svojih satelita žele iskoristiti Amarovo ime da bi se oni ponovo uvalili u Klub kao "spasioci".

Na svu sreću, takav film neće gkedati.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 sep 2016, 19:48

Kako dodje ovaj sto voli Zelju mi evrope nevidismo samo rol dovodi nove igrace OD njih 20 ubo SA dvojicom,ja da Sam ih ganjo bar 5 BI valjali .Fol stadion pa kako ga pravis OD Nas navijaca sponsors prosio si pare i sad zamazujes oci raji SA ovim trenerom bio covjek u Njemackoj i osvojio kup normalno da CE osvojit kad je non stop odmaro igrace i prodavo tekme preskakuci lopte na Kosevu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Lokomotifa, mavi, ristagrad i 51 gost.