Pa kako pasa moj!FrancescoTotti je napisao/la:Dobro ce zamjenit HebibovicaSarajlijica1946 je napisao/la:Zna li centrirati, ako neko ima klip nek podijeli sa rajom da vidim sta ocekivati od njega.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa kako pasa moj!FrancescoTotti je napisao/la:Dobro ce zamjenit HebibovicaSarajlijica1946 je napisao/la:Zna li centrirati, ako neko ima klip nek podijeli sa rajom da vidim sta ocekivati od njega.![]()
Jesi to vidio na zvanicnoj.Bordomen je napisao/la:Meni ovaj Mico malo baca na Duljevica
Cvijanovic, Tomic, Vukcevic...MortemHz je napisao/la:E sad nekog iskusnijeg
ma igrao Mićo -2,50Sarajlijica1946 je napisao/la:Pa kako pasa moj!FrancescoTotti je napisao/la:Dobro ce zamjenit HebibovicaSarajlijica1946 je napisao/la:Zna li centrirati, ako neko ima klip nek podijeli sa rajom da vidim sta ocekivati od njega.![]()
ma ne to (ako mislis na izgledSarajlijica1946 je napisao/la:Jesi to vidio na zvanicnoj.Bordomen je napisao/la:Meni ovaj Mico malo baca na Duljevica
Mislio sam na to sto pice na zvanicnoj, ocekuju da zamijeni Duljevica dostojno.Bordomen je napisao/la:ma ne to (ako mislis na izgledSarajlijica1946 je napisao/la:Jesi to vidio na zvanicnoj.Bordomen je napisao/la:Meni ovaj Mico malo baca na Duljevica)
kretanje pa i neki dribling
Gdje je Musemic tu su pojacanjaSarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce Brkovic sletiti, prestali su cerupati Slobodu sad je Mladost na redu.
Ja samo cekam poruke od @nuske, nista zvanicna. Mada mi za Micu nije javio, sigurno spava radio nocnu.joker90 je napisao/la:Hoće li biti još šta do kraja dana ili opet lože insajderi?
Sve je to dobro do prve domace tekme. Onda zaborave igrati lopte. Na hajr.Bordomen je napisao/la:Gdje je Musemic tu su pojacanjaSarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce Brkovic sletiti, prestali su cerupati Slobodu sad je Mladost na redu.
da hoce malo do Krupe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.