FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Morali bismo organizovati kakvu akciju trebat ce nam u januaru za raskida ugovora 

Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 03 sep 2016, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajlijaTM
E cuj "propane".
Mati mila.
Mati mila.
- SarajlijaTM
Pazi da ne propanesTikTak je napisao/la:Fasciniran sam ljudima koji u vremenu kada nas Zeljo nezaustavljivo ponire na forumu ismijavaju druga s tribine. Svi smo mi Zeljo, neko misli ovako, neko onako.
- amazon
- Kontakt:
Eto nek i nisu pare od akcije za evropsku Grbavicu, al ce sigurno jedan dobar dio novca od godisnjih i clanskih otici na ove raskide ugovora sklopljenih po ustaljenim procedurama. Nas je klub pozvao i poziva da kupovinom clanskih i godisnjih karata pomognemo klubu, sto je skroz uredu, ali kad vec trosis te pare, u ovom slucaju bacas ih niz rijeku za nista, onda budi do kraja transparentan i odgovoran u trosenju tog novca, na sta nas je ova uprava pocela navikavati. Al ne, ovdje sad nema pojedinacne odgovornosti i krivice za bacanje para, pa i dijelom para navijaca. Ova nas je uprava kupila i pridobila povjerenje svojom transparentnoscu i zato je i bio onakav odziv za akciju, ali ovakvim potezima, nepreuzimanjem odgovornosti i krivice gube steceno povjerenje.SarajlijaTM je napisao/la:A na rekonstrukciju potroseno oko 500 milja.HausMan je napisao/la:ljudi su od svojih usta odvajali za stadion da ce se ispostaviti na kraju da ce pola cifre koju smo mi skupili baciti na 5 igraca koji nisu dali nikakav doprinos. mi smo skupili 200.000 a gledajuci na ovo situaciju mi cemo za pet igraca koji su tu bili 3 mjeseca izletiti 70.000-80.000 maraka. i onda dode neko ima obraza da pise o sportsport.ba i da trazi isto za druge klubove. cisto kad neko nema argumenata pa kopaj po tudoj basti
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Transparentnost je bila za vrijeme Almira Gredica, a ova uprava se samo vadila na tu transparentnost u javnosti, a u sustini je nema.amazon je napisao/la:Eto nek i nisu pare od akcije za evropsku Grbavicu, al ce sigurno jedan dobar dio novca od godisnjih i clanskih otici na ove raskide ugovora sklopljenih po ustaljenim procedurama. Nas je klub pozvao i poziva da kupovinom clanskih i godisnjih karata pomognemo klubu, sto je skroz uredu, ali kad vec trosis te pare, u ovom slucaju bacas ih niz rijeku za nista, onda budi do kraja transparentan i odgovoran u trosenju tog novca, na sta nas je ova uprava pocela navikavati. Al ne, ovdje sad nema pojedinacne odgovornosti i krivice za bacanje para, pa i dijelom para navijaca. Ova nas je uprava kupila i pridobila povjerenje svojom transparentnoscu i zato je i bio onakav odziv za akciju, ali ovakvim potezima, nepreuzimanjem odgovornosti i krivice gube steceno povjerenje.SarajlijaTM je napisao/la:A na rekonstrukciju potroseno oko 500 milja.HausMan je napisao/la:ljudi su od svojih usta odvajali za stadion da ce se ispostaviti na kraju da ce pola cifre koju smo mi skupili baciti na 5 igraca koji nisu dali nikakav doprinos. mi smo skupili 200.000 a gledajuci na ovo situaciju mi cemo za pet igraca koji su tu bili 3 mjeseca izletiti 70.000-80.000 maraka. i onda dode neko ima obraza da pise o sportsport.ba i da trazi isto za druge klubove. cisto kad neko nema argumenata pa kopaj po tudoj basti
- zeljoooooooooo
Tako je. Mislim da se ovo dobro odradilo, koliko je bilo u mogućnosti.Virtu4l je napisao/la:Treba se pogledati i druga strana medalje, evo konkretno Husić, on je potpisao na tri godine i valjda je logično da je i u njegovom interesu da se ovo okonča i da dobije čiste papire. Može on trenirati sa juniorima do kraja ugovora, Željo će to preživjeti, ali njemu to znači kraj karijere.aleksandar_veliki je napisao/la:Bolje ranjen nego mrtav. Sve stalo u jednu recenicu. Minimum isplacen ovoj dvojici zahvaljujuci ovom Amaru i mislim da morate biti zadovoljni. Mislim da je cak Toskas 30. avgusta rekao da nece raskinuti ugovor ako ne pronadje drugi do kraja prelaznog roka. Izgleda da je pronasao.
Bolje u svakom slučaju rasteretiti budžet nego ih gledati još mjesecima bez ikakvog njihovog doprinosa.
- amazon
- Kontakt:
Ma klasican spin i skretanje paznje sa kljucnih stvari. Isto kao sto je neki dan bilo bitnije sto je neko pogrijesio za 50.000-100.000 KM za pare koje cemo iskesirati, nego cinjenica sto Zeljo biti finansijski los za nikakav doprinos ovih pet igraca, naravno bez icije odgovornosti. Pa jbt Toscas za nepuna tri mjeseca i dvije odigrane minute uzeo neciju godisnju platu. Katstrofa. Al ne, bitnije je kako ko pise i je li ispustio koje slovo.TikTak je napisao/la:Fasciniran sam ljudima koji u vremenu kada nas Zeljo nezaustavljivo ponire na forumu ismijavaju druga s tribine. Svi smo mi Zeljo, neko misli ovako, neko onako.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Smeca je bilo i uvijek ce biti. Nadam se u Zelji, ne jos za dugo.TikTak je napisao/la:Fasciniran sam ljudima koji u vremenu kada nas Zeljo nezaustavljivo ponire na forumu ismijavaju druga s tribine. Svi smo mi Zeljo, neko misli ovako, neko onako.
- Incognito87
- Kontakt:
Drugovi, evo jedno pitanje za vas i molio bih vas da mi odgovorite iskreno. Znači bez ikakvog etiketiranja, prozivanja i ostalih gluposti. Yebi ga, vama se ne sviđaju ljudi koji vode klub i ko bi onda po vašem mišljenju vodio klub bolje, transparentnije, efektivnije i uspješnije? Imena molim vas.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
U Želji trenutno nema smeća, po prvi put nakon toliko godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Almir Gredic i iskreni zeljovci (znaci osobe sa cistim kriminalnim dosijeom)Incognito87 je napisao/la:Drugovi, evo jedno pitanje za vas i molio bih vas da mi odgovorite iskreno. Znači bez ikakvog etiketiranja, prozivanja i ostalih gluposti. Yebi ga, vama se ne sviđaju ljudi koji vode klub i ko bi onda po vašem mišljenju vodio klub bolje, transparentnije, efektivnije i uspješnije? Imena molim vas.
- Incognito87
- Kontakt:
Ko su ti iskreni Željovci? Mislim kako uopšte možeš ocijeniti nekoga kao iskrenog ili neiskrenog Željovca?samoposmatram je napisao/la:Almir Gredic i iskreni zeljovci (znaci osobe sa cistim kriminalnim dosijeom)Incognito87 je napisao/la:Drugovi, evo jedno pitanje za vas i molio bih vas da mi odgovorite iskreno. Znači bez ikakvog etiketiranja, prozivanja i ostalih gluposti. Yebi ga, vama se ne sviđaju ljudi koji vode klub i ko bi onda po vašem mišljenju vodio klub bolje, transparentnije, efektivnije i uspješnije? Imena molim vas.
Što se Grede tiče, tog čovjeka nevjerovatno mnogo cijenim, za vrijeme njgovog mandata su pokrenute ove stvari koje danas imamo. Doduše zajedno sa ljudima koji su i danas tu, zašto onda misliš da je on htio raditi sa ljudima koji nisu iskreni Željovci?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- SarajlijaTM
Pa jbt Zeljo na Perici Stanceskom bio vise los nego na svoj petorici zajedno.
70 000 na ruke za potpis plus plate za godinu i nesto malo.
A njegova plata nije bila nesto puno manja od Pozderove.
I sve mu isplaceno do zadnjjeg dinara odnosno marke.
-
- Kontakt:
Problem je sto Almir Gredic vise nije na raspolaganju kluba i nemoze se izglasati. Ovi koji su napustili klub poslije Gredica su sigurno oni koji su pratili uspjesnu politiku kluba, koju je vodio Gredic. Sad govorimo kad bi bilo ovo kad bi bilo ono. Svima je jasno poslije najgoreg incidenta koji se desio na Grbavici, da kriminalci vladaju u klubu. I oni nece otici, dok neizvuku sve sto se moze iz kluba.
-
- Kontakt:
Sto izmisljas. Mogao si to napisati da je donekle realno. Stanceski dosao, jer nije imao primanja u Borcu i Osim ga doveo za minimalac.SarajlijaTM je napisao/la:Pa jbt Zeljo na Perici Stanceskom bio vise los nego na svoj petorici zajedno.
Spominjes cifre od 70.000 a Borac mu dugovao oko 5.000 maraka koje nije mogao izplatiti.
- Incognito87
- Kontakt:
Ne pročitah nijedno ime osim Almira Gredića.
Da li je onda i on kriminalac ako je usko sarađivao sa tim ljudima koje ti prozivaš? Šuplja ti je priča iskreno. Na istog tog Gredića se dizala hajka, dizali su je ljudi koji i sad pišu ovdje, po acc ti ih mogu navesti, samo su sad promjenili ime. Prozivan je, ismijavan jer je rođen u Prijepolju i slične gluposti. Upravo tada nakon te hajke, Gredić je napustio klub da bi skino pritisak sa ostalih ljudi koji su nastavili po istom kursu kao i do sad. I rezultati su vidljivi.
@ TikTak evo vidiš. Vjerovatno ne znaš čitati ili imaš problema sa razmišljanjem. Lijepo napisah u postu, bez prozivanja, etiketiranja i sličnih stvari zamolio bih vas da mi navedete te ljude koji su sposobni bolje i uspješnije voditi klub. I šta ti uradiš? Napišeš post pun nekih besmislica a ne odgovoriš na konkretno pitanje.
Da li je onda i on kriminalac ako je usko sarađivao sa tim ljudima koje ti prozivaš? Šuplja ti je priča iskreno. Na istog tog Gredića se dizala hajka, dizali su je ljudi koji i sad pišu ovdje, po acc ti ih mogu navesti, samo su sad promjenili ime. Prozivan je, ismijavan jer je rođen u Prijepolju i slične gluposti. Upravo tada nakon te hajke, Gredić je napustio klub da bi skino pritisak sa ostalih ljudi koji su nastavili po istom kursu kao i do sad. I rezultati su vidljivi.
@ TikTak evo vidiš. Vjerovatno ne znaš čitati ili imaš problema sa razmišljanjem. Lijepo napisah u postu, bez prozivanja, etiketiranja i sličnih stvari zamolio bih vas da mi navedete te ljude koji su sposobni bolje i uspješnije voditi klub. I šta ti uradiš? Napišeš post pun nekih besmislica a ne odgovoriš na konkretno pitanje.
-
- Kontakt:
Almir Gredic je otisao zbog pritiska smeca, ono isto smece koje ga je prozivalo. To jeste ti i slicni tvoga stava. Pravi navijaci ga nikad nisu blatili.Incognito87 je napisao/la:Ne pročitah nijedno ime osim Almira Gredića.
- Incognito87
- Kontakt:
Da, kad budeš stjeran do zida, počni vrijeđati.
-
- Kontakt:
Drzi se djusa i Coca-Cole...
- Incognito87
- Kontakt:
Što će oni skidati pritisak kad nisu istureni u javnosti? Ja još čekam konkretan odgovor na pitanje. Ništa više, ništa manje, samo imena.TikTak je napisao/la:Spinujes i samo spinujes. Da ponovim, prije mene i nakon mene potop. To vam je sad vodilja. I ovi svi ostali su otisli iz zdravstvenih razloga i da bi skinuli pritisak sa par ljudi koji vode klub. Ubijedio si nas svojim argumentima. Ja te pitam, trosimo li ljude iz fudbala i rukovodecih struktura? Spominje se i Perica. Promasaj, slazem se. Sta smo osvojili u periodu kada je on bio u Zelji?
@ samoposmatram nemoć je gadan osjećaj, nemoj sam sebi pogoršavati stanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.