Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

skyisthelimit

Re: Edin Džeko

Post Postao/la skyisthelimit » 30 nov 2011, 13:10

SamoZeljo je napisao/la:Da, to je otprilike tako ali nema nikakve veze sa ovim sto sam ja rekao. Citirao si me i rekao mi totalno druge stvari od onih koje sam ja govorio. Amar je svoj dio posla uradio OK, ubacio Dzeku sa 17 u prvi tim. Vise od toga Amar nije mogao.
Znaci, pisu/tipkaju se gluposti kako je eto Amar nesposoban pa nije vidio kvalitet u Dzeki.

Dzeko je danas ono sto jeste zahvaljujuci, izmedju ostalih i Amaru (ne samo Pliseku), jer da ga Amar maloljetnog nije ugurao u prvi tim, Boga pitaj da li bi ga ikad iko primjetio.
SMIJESNO I TUZNO je to sto govoris da Dzekina karijera nije ovisila od Amara. Pa od koga jeste ako nije od covjeka koji mu je dao prvi profesionalni ugovor u zivotu i to sa 17 godina? :roll:

pojedinci samo Amaru pripisuju zasluge, prepoznat ce se
15.10 - 15.06 ...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 30 nov 2011, 13:12

amertiger je napisao/la:[youtube][/youtube]
za 14 sekundi od jednog do drugog gola 8-)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 30 nov 2011, 13:19

sta se prepirete..dzeku nije napravio ni amar ni plisek ni magath...napravio ga je njegov mithat..sve ostalo su nijanse
Unica grande amore

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 30 nov 2011, 13:21

AboveTheLaw je napisao/la:za 14 sekundi od jednog do drugog gola 8-)
meni je jos smijesno kako samo ostane sjedit :D
...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 nov 2011, 13:36

@netko_iz_mase
Može biti 30% a može 5 il 10 uglavnom razlika je drastična. Bitno je da je napokon prestao da mlatara rukama dok trči i da ne trči na petama. Sto mi je bilo nezamislivo za jednog profesionalnog sportistu. Al eto bio je uspješan valjda i sa tim pa nikome nije zapinjalo za oko dok nije došau u Englesku.

Zato svaka čast Englezima kako rade s njim.Žalosno je da se to tek sada popravilo ne ulazeci kako se radilo s njim do sada. A to za genetiku i ostalo to je možda teorija koja nije najfriškija al o tom potom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 30 nov 2011, 14:14

kimbo je napisao/la:@netko_iz_mase
Može biti 30% a može 5 il 10 uglavnom razlika je drastična. Bitno je da je napokon prestao da mlatara rukama dok trči i da ne trči na petama. Sto mi je bilo nezamislivo za jednog profesionalnog sportistu. Al eto bio je uspješan valjda i sa tim pa nikome nije zapinjalo za oko dok nije došau u Englesku.

Zato svaka čast Englezima kako rade s njim.Žalosno je da se to tek sada popravilo ne ulazeci kako se radilo s njim do sada. A to za genetiku i ostalo to je možda teorija koja nije najfriškija al o tom potom.
al nije prestao. to je bas onako upadljivo sinoc bilo meni...
...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 30 nov 2011, 15:00

Je li Baloteliju istekla kazna sa sinošnjom utakmicom, moramo li opet strahovati za Džeku za vikend

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 nov 2011, 15:01

ZOI84 je napisao/la:Je li Baloteliju istekla kazna sa sinošnjom utakmicom, moramo li opet strahovati za Džeku za vikend
Kazna je za PL. Dakle igrace protiv Norwicha, ali onda mu protiv Bayerna ne gine klupa, poznavajuci Mancinija.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 nov 2011, 16:18

panties je napisao/la:

Mislim da je malo smanjio , ne mlatara onako kao prije . Malo su to vise onako sprinterski kontrolisani pokreti. Al jeste da je jos uvjek putanja mahanja rukama malo hajmo reci originalna.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2011, 18:27

I ne mah'o.Onaj Jonso izgubljen slucaj,lopta ga bukvalno mora pogoditi da bi je primio.Frajo tacno ko da bjezi od nje a ne da treba primiti.Cuno k'o Cuno,Tevez broj dva,zna ali hablek.Nasri trazi budalu ko onog Skota u Parizu ali ga neJma pa neJma.
I kad se skonta da Dzeko bukvalno mora do svog golmana da bi naizad imao loptu dobro je da mahanje ruke ne predje u stos direkt iz kopacki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 30 nov 2011, 18:41

Goalgetter je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Je li Baloteliju istekla kazna sa sinošnjom utakmicom, moramo li opet strahovati za Džeku za vikend
Kazna je za PL. Dakle igrace protiv Norwicha, ali onda mu protiv Bayerna ne gine klupa, poznavajuci Mancinija.
Carling cup i PL su povezani sto se tice kartona. Kada je dobio crveni ballo pojavila je se odma grafika na kojoj je pisalo da propusta iducu utakmicu i to protiv arsenala u carling cupu.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 30 nov 2011, 19:41

kimbo je napisao/la:
panties je napisao/la:

Mislim da je malo smanjio , ne mlatara onako kao prije . Malo su to vise onako sprinterski kontrolisani pokreti. Al jeste da je jos uvjek putanja mahanja rukama malo hajmo reci originalna.
razlika je od recimo u wolfsburgu, al jos uvjek ima ono svoje tipicno kad primi loptu razmase se rukama dok je namjesti da potrci.

harishp, ne govorimo mi o mahanju da mu daju loptu :) al sve si u pravu. nikad sebicnije ekipe...on je pravi timski igrac i trebaju mu saigraci koji ce igrat sa njim a ne skidat mu loptu s noge ko aguero sinoc.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2011, 19:50

@Panties jaranice forumaski :mrgreen: ,mahanje ruku Dzeke se ne svodi bas da se rashladi u novembru mjesecu vec sluzi bas za ono o cemu pisem.
U Wolfsburgu nije ni blizu mahao jer nije imao ni vremena kad su ga Miske i kompanija supali loptama.
Jedino mahanje mu je bilo na Grafonju koji je mala maca na osnovu mu trenutnih klupskih ''suparnika''
Da mu to jarani rade u Wolfsburgu,yebo bi im Magath znanje i diplomu,bili bi odmah deportovani na brdo patnje. :mrgreen:
Sto bi jednom rekao za Dzeku,Dzeko vam poput Mercedes automatika,sam mjenja brzine samo ga treba znati upravljati.
Hoce reci,ne odmah u brdo ili niz brdo. :D
U vezi mahanja ruku u trku,pa nije bas jednstavno stati pred grdosijom od skoro dva metra i bez ruku,a kamoli u trku jos da ti opali sljagu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 nov 2011, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 30 nov 2011, 19:55

guber90 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Carling cup i PL su povezani sto se tice kartona. Kada je dobio crveni ballo pojavila je se odma grafika na kojoj je pisalo da propusta iducu utakmicu i to protiv arsenala u carling cupu.
Znaci ipak cemo strahovati

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 nov 2011, 20:19

lijepa ova akcija protiv arsenala sto je dzeko zapoceo nije mi se otkad ovako svidila bas kao iz udzbenika :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 30 nov 2011, 20:33

ZOI84 je napisao/la: Znaci ipak cemo strahovati
strahovacemo sve dok se jedan, il drugi, ne prodaju.
...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 nov 2011, 21:15

Baloteliju je istekla kazna i vraca se u subotu,ali vjerujem da ce s klupe poceti utakmicu i da ce Dzeko biti starter..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2011, 21:27

bosnas_ je napisao/la:
Baloteliju je istekla kazna i vraca se u subotu,ali vjerujem da ce s klupe poceti utakmicu i da ce Dzeko biti starter..
Mancini sam sebi ne vjeruje a ti da mu vjerujes :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 dec 2011, 08:49

Amar Osim je trenirao Džeku i u mlađim kategorijama i dobro je znao o kakvom se igraču radi. Kada je Amar Osim postao trener seniorskog tima prekomandovo je Džeku iz juniora i na kraju krajeva igrao mu je protiv Heartsa (UEFA KUP) sa 17 godina. Nakon što je Amar otišao, Odović je vodio Želju i također forsirao Džeku. Istina je da je kod Plišeka Džeko najmanje igrao i tadašnja Uprava je dala Džeku Plišeku, kako bi poravnali račune. Znači, Uprava ga je prodala, a ne struka.
Splet sretnih okolnosti je pogodovao Džeki.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 dec 2011, 11:05

na citijevoj stranici na fejsbuku biraju najbolji gol mjeseca dzeko vodi golom protiv qpr .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 28 gostiju.