Još malo će raja podržavati i govoriti igračima da slobodno biraju koje će tekme igrati, koje neće, kad će se priključiti pripremama, kad će bojkotovati trenera i ekipu itd.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Steta sto je aubameyang potpisao, cuo sam da im je bilbija odmah bio drugi izbor, al eto ne da mu se, ko ni u reprezentaciju...GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:40Samo da Dembele ode iz Barce, otvara mu se mjesto na desnoj strani. Valjda ne odbiju naši mamu him.
Znaš kako, dobar je igrač, a ko čovjek je pakšu. E sad pošto smo navikli na pakaše u životu, a slabo smo gledali ovako brze i dobre igrače na Koševu, raja su spremna progutat svašta samo da klub bude u vrhu.
Znam iz prve ruke da su Duljeviću krili ponude iz kluba i da su na sve načine blokirali njegov odlazak da bi na kraju otisao besplatno umjesto i da klub nesto uzme. Naravno da niko neće da čitav život provede u najgoroj ligi svijeta zbog "ljubavi prema klubu" pa da onda bude trener za 500 maraka. Budite realni malo ovo nije soker odnosno become a legend već pravi život.
Ma ovdje ljudi ocekuju da svi vole Sarajevo zivotom, da igraju iz ljubavi, da trpe i pognu glavu kad nema plate, da odbijaju ponude sve moguce jer su nesto duzni klubu (?!)SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:52Znam iz prve ruke da su Duljeviću krili ponude iz kluba i da su na sve načine blokirali njegov odlazak da bi na kraju otisao besplatno umjesto i da klub nesto uzme. Naravno da niko neće da čitav život provede u najgoroj ligi svijeta zbog "ljubavi prema klubu" pa da onda bude trener za 500 maraka. Budite realni malo ovo nije soker odnosno become a legend već pravi život.
Kad bude imao ugovor na 1 mjesec i platu od 100 kermi a ne od 10 milja onda ce se mozda pitat dok ima ugovor i dok je tu covjek koji im placa po 10 milja plate moze usima.svaki mahat.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:52Znam iz prve ruke da su Duljeviću krili ponude iz kluba i da su na sve načine blokirali njegov odlazak da bi na kraju otisao besplatno umjesto i da klub nesto uzme. Naravno da niko neće da čitav život provede u najgoroj ligi svijeta zbog "ljubavi prema klubu" pa da onda bude trener za 500 maraka. Budite realni malo ovo nije soker odnosno become a legend već pravi život.
U biti ne zna niko vec se samo lupa, tipicno mi
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amidzaa, boki86, bvsic, ErosViverosViv, Evander, fks74, iliyaa8, itatabisine, keli, MaroonBjelave, mercurial, PapakIzSa, Proximic, samoFKS, svabonja i 126 gostiju.