FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

spiska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spiska » 29 maj 2017, 23:19

Ako vam treba napadač uzmite iz Radnika Glisica bio na posudbi u Zvijezdi dao 8 golova za polusezoni. Pogledajte malo klipove njegove ove polusezone nas je očarao na banji.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 29 maj 2017, 23:19

miky_hz je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Da imamo fore i razumjevnja koliko nemamo,Kuzmanovic jedna strana,Lija druga,vamo furas Marka ,desno Advana,dovedes dva kapitalca da "djeca" imaju s kim igrati i raj u raju.Al nemamo mi strpljenja za to.Al valjalo bi Micka dovesti.Imam osjecaj da 100 godina igra PL a tek mu 21 :shock:
Definitivno odlican igrac za nasu ligu ovaj Mico, samo sad pitanje kako ce se ukopiti kod nas. Svidja mi se ova nova transfer politika "pokupi najbolje iz svoje lige".
6 klubova ima sa svoju 21 godinu,doktorirao PL :rol:

Sad sam pricao sa Husarom,nije ovo jos tacno,ima Norveska u opticaju,pa ako otpadne to kao mozda,haj ga ga znaj.
Reče Husara da smo kupili 2 u Mostaru pa ga popusismo
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 maj 2017, 23:26

spiska je napisao/la:Ako vam treba napadač uzmite iz Radnika Glisica bio na posudbi u Zvijezdi dao 8 golova za polusezoni. Pogledajte malo klipove njegove ove polusezone nas je očarao na banji.
Očarao je i Cezar Augusto Mijanmarce :D Lijepo je to al' nama treba klasa u napadu, neko da će zabit preko 15 golova u sezoni i ko će Hadžiću bit dobar mentor. U ovoj ligi mi samo Obradović i Lendrić padaju na pamet s tim da i Obradović igra toplo-hladno. Mada bih ja tu volio nekog provjerenog ubicu iz vana, tipa Diarra, Komazec, Vukušić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 29 maj 2017, 23:30

Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 maj 2017, 23:30

Joj vas, pa Said je kapitalac :cool:
Kako ce se za slijedecu sezonu spremiti i sve ovdje isprskat za sve negativne i ruzne komentare, Sajkaca ce djecu da povede na terenu! Prskanje uskoro moze da pocne! Torte i Metropolis ce biti proslost!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 maj 2017, 23:32

BordoBolesnik je napisao/la:Joj vas, pa Said je kapitalac :cool:
Kako ce se za slijedecu sezonu spremiti i sve ovdje isprskat za sve negativne i ruzne komentare, Sajkaca ce djecu da povede na terenu! Prskanje uskoro moze da pocne! Torte i Metropolis ce biti proslost!
Kad nas Said iznenadi i naredne sezone napusti Metropolis, pređe u Gonul Kahvesi. :kafa: Tamo su kolači drama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 maj 2017, 23:39

Qwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.

Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igrac :crazy:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 maj 2017, 23:40

Evandere druze moj, predvidjeti let trenera Sarajeva je kao da predvidjas da ce jutro svanuti nakon ove noci :mrgreen:

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Qwerty90 » 29 maj 2017, 23:42

miky_hz je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.

Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igrac :crazy:
Aha jeste, a večeras ga kroz Ferhadiju voda Bilalagić ko slijepca hahah Mislim nemam ja ništa od tog, živi bili pa vidjeli ;)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 maj 2017, 23:42

miky_hz je napisao/la:

laže yebo te on kao da mu je problem slagat :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 maj 2017, 23:46

Mićo Kuzmanović je prava investicija.
Tek 21 godina, potpisati ugovor barem na 3 godine sa njim, nek odigra sljedeću sezonu ekstra i odmah prodati na ljeto za nekih 450.000€ barem. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 maj 2017, 23:47

FrancescoTotti je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

laže yebo te on kao da mu je problem slagat :lol:
Pu,Zuka me navukao j.ebo ga.TM :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 maj 2017, 23:51

Frajera sipa odvodi i dovodi kući i neko mu još uvijek vjeruje svaku koju prozbori :rol:

@miky samo se druži sa njim, možda dobiješ i kakav dres od Kramara :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 maj 2017, 23:53

Dolazak Kuzmanovica znaci da Duljevic nece produziti, ako je postojala i najmanja nada. Crnkic ode for free, Livak ce takode letiti. Andusic i Lelic su za rotacije, odnosno rezervni igraci. Mada krilne pozicije su najmanji problem, hoce li doci zadnji vezni ili lijevi bek. :hmmmmm:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 maj 2017, 23:57

Je li Handžić bolji od Bekića i Ahmeta? :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 maj 2017, 00:06

MartinSco je napisao/la:Dosta igrača koji se ovdje spominju kao potencijalna pojačanja su jednom nogom kod kona i u Zrinjskom. Zaboravite više to da smo najpoželjniji poslodavac. Dobrog igrača će biti jako teško dovesti, posebno uzimajući u obzir da je to posao bivšeg željovca. Igrače koji su pod ugovorom također možemo zaboraviti jer mi ne kupujemo igrače. Mislim da će nam igrač tipa Karić biti vrhunac, daj Bože da se varam. Odlaskom Duljevića smo 40% slabiji i vjerojatno ćemo takvi i ostati. Rustema i Bekiće ćemo i dalje gledati, nažalost.
Ostankom Janjoša nisam zadovoljan, ali kad je već tako, puno sreće mu želim. Bolje i on nego Hurtić. Samo me užasava pomisao da ćemo gledati ponovo 0:0, 1:0, 1:1. Posebno što ćemo to gledati na Koševu. I što će svaka utakmica biti "prava prvenstvena" .
Uglavnom, idemo ponovo!!
:salut:
Nažalost upravu si. Kone su nas u 2-3 navrata itekako dobro zeznuli, mada smo im mi na kraju to vratili na derbiju :D . Prvo se pojavila informacija da ćemo dovesti Zahirovića, oni ga dovedoše, pa Stevanović, oni ga dovedoše, za kojeg mi je iskreno i najviše žao. Na kraju glasamo u anketi da bi željeli Petrovića za šs, oni nam ga maznuše. Od svega toga najviše mi je žao Steve, mislim da bi se jako dobro snašao kod nas.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 maj 2017, 00:09

Ovaj mali Mico je preslikani Crnkic :D fudbalski.
Usput, ne kontam kako Klub hoce da pusti Crnkica za dz? A moze se uzeti koja para za njega. Ja ga ne bih pustao for free.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 maj 2017, 00:10

joker90 je napisao/la:Je li Handžić bolji od Bekića i Ahmeta? :mrgreen:
Po meni ne.Eventualno ima neke bolje stvari,tipa tu lijevu nogu i sut,i eto sto je nase djete,sto je meni uvijek plus.Ovako igracki ne bas,mada nisam ga dugo uzivo gledao.Fatao sam malo u Rusiji dok je igrao,u Rijeci nije aman zaman se naigrao.Ne neki plus a ni minus u odnosu na ova dva,tu je to.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 maj 2017, 00:17

Jest bolji od šoping kraljice :D
SARAJEVO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 maj 2017, 00:26

Itekako, samo je pitanje u kakvoj je formi sad i kakvi su mu planovi. Ako ce dolaziti, da se zayebava neka ga sto dalje :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amazon [Bot], Djulboni, Google Adsense [Bot], napoleon72 i 43 gosta.