Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne bih se ja nasladjivao komsijinoj muci, nije ni kod nas med i mlijeko. Malo smo se dohavizali rezultatski, ali i mi sto sta trebamo mijenjati, a u trenutku kad treba da pravimo prektetnice nam je najbitnije da se sebi okrenemo. Dok se mi jedni drugima nasladjujemo i kezimo na krize, drugi kajmak kupe i smiju nam se. Nije derbi, pa da podbadamo nakon pobjede. Njihova muka, ja im iskreno zelim da je prevazidju sto prije, kako god to nekome zvucalo. Ja zivim za dane kad cemo se opet sa Zeljom laktati za titule. Ovako ni nas ni njih nidje...
Roy Keane mentality.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Rahmet mu dusi, a porodici sabur. Drzi nam se, Svrakino.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:19Preselio mi je babo19vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 15:03Druze Svrakino, gdje si nam ti? Odavno nas nisi pocastio svojim dolaskom na ovu temu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
KosevoZove
- Kontakt:
@ svrakino basum sagosum da mu dragi Allah dz.s. podari lijepi dzenet, a vama sabura amin
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- svrakino1921
- Kontakt:
Combattente87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:40Moje saučešće.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:19Preselio mi je babo19vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 15:03
Druze Svrakino, gdje si nam ti? Odavno nas nisi pocastio svojim dolaskom na ovu temu.
Hvala
- svrakino1921
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:41Basum sagosum, da mu Allah podari Dzennet a vama sabursvrakino1921 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:19Preselio mi je babo19vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 15:03
Druze Svrakino, gdje si nam ti? Odavno nas nisi pocastio svojim dolaskom na ovu temu.
Dostum sagosum
Svrakino, daj slike trambaja, aviona 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Rahmet mu duši burazeru. Ne daj se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sakahuligana je napisao/la: ↑17 dec 2025, 12:58Opet ultrasi demoliraju momke iz sela kraj Mostara , jedna od boljih grupa u BiH bravo momci i takodjer svaka cast za Poljsku , neko nije smio ni da spava u toj drzavi kamoli da ode na fer tucu sa njima ! kapa do poda!
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Ma i ono na pocetku sto su nafatali bodova (protiv Borca, pitara, Zrinjskog) je cisto iz razloga sto te ekipe nisu bile uigrane/u formi. Kako su ostali uslu u formu, pokazuju stvarno stanje Zelje. Sreca pa su nafatali tih bodova i sto sljedi pauza, inace bi bila grcevita borba za opstanak. Valjda dovedu koga/ promijene sta na proljece.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2025, 18:14Osma utakmica bez pobjede, katastrofalan niz. Na tribinama 1300-1500 navijaca, sramotna posjeta za klub kao sto je Zeljo al ocigledno ima i onih najoptimisticnijih koji vise ne zele gledati ovu patnju na terenu dok ne dodju promjene.
Jedino rjesenje je dolazak investitora, sacuvati klub i od naredne polusezone krenuti u borbu za bolje mjesto![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 dec 2025, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:04Evo su se opet razobadali.
Virtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2025, 11:38Ponovo ista demagogija kad su nemoćni, "a gdje ste vi", "vi ovo, vi ono".
Klub koji po transfermarktu vrijedi 30% više od prvoplasiranog, 25% više od drugoplasiranog i čak 45% više od gradskog rivala, za prvim i drugim zaostaje 14 odnosno 8 bodova uz utakmicu više, dok je ispred gradskog rivala četiri boda.
Fudbalski fenomen.
Neke stvari normalan ljudski mozak jednostavno ne može obraditi.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Šakahuligana jesil ti krenuo sa uprava napolje ili si ti ušutkivao momka?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Drzi se Svrakino
Jos malo i pruga do Hrasnice gotova
Jos malo i pruga do Hrasnice gotova
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Beljezgaš bezbeze, vjerovatno si mlad.sakahuligana je napisao/la: ↑17 dec 2025, 13:16@ajlah vodja tvoje kcerke
Stvarno ljudi bas ste nerealni , budite malo objektivni u tim vasim smrdljivim jadnim zivotima zatrovanim , to sto su vas Ultrasi tukli gdje su stigli nije razlog da ne mozete realno reci svaka cast momcima sto su stali u Poljskoj bilo kojoj ekipi , mi smo binde **** nemamo akciju vec 20 godina napali smo sa Rahmetlijama bus skripara od 15 momaka pobjegli su ludi smo bas hahahaha
Mi kad smo s UM parking ispred Zetre meli, vjerovatno si još mlad bio.
Njima svaka čast ali su RA za njih što se ulice tiće avangarda.
Na kraju krajeva, ujedaš bezpotrebno momke koji su vam malobrojniji stali na crtu u sred Mostara i niste im pera mogli odbit, dok ste s druge strane upali u UM pub i niko vam nije stao, što dovoljno govori koliko si nerealan, ali to je tvoje i ne može ti niko osporiti.
Kakva god prepucavanja na ovom šatro forumu bila, ne mogu ja nikako ultrase više voliti od armije i vas i povrh svega mostarci i vaši su svaku haman na repci skupa i drže se zajedno. Jeb'la vas nerealna forumska šuplja.
Dozovi se malo.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Crno je nama dosta prije derbija da se ne lazemo.
Svrakino basum sagosum druze, cuvaj se.
Fk Željezničar.
Kolic odbio akinuti dres ! Za medije izjavio "Moj babo je casno platio da igram poluvrijeme, ne pada mi na pamet da mi saka narkomana skida dres" !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Basum sagosum, prijatelju moj...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:49napoleon72 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:41Basum sagosum, da mu Allah podari Dzennet a vama sabur
Dostum sagosum
Neka ga lijepi Dzenet ceka...
Bašum sagolsun.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:19Preselio mi je babo19vendetta87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 15:03Druze Svrakino, gdje si nam ti? Odavno nas nisi pocastio svojim dolaskom na ovu temu.
Nikad poraz, samo lekcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.