Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onaj je lud kao struja. Ako mu se javim razbit ce me.Evolution87 je napisao/la:Javis se onom @iskreni na pp i kaze ti hoce li dolaziti ili nece
Pa to ti je Hare ličnoEvolution87 je napisao/la:Javis se onom @iskreni na pp i kaze ti hoce li dolaziti ili nece
TobeYarabi je napisao/la:on debeo nije ni los, ni zao,
samo ga malo qurac i koljena bole,
nastavice tacno tamo gdje sam stao,
ostace said za one sto ga vole.
Jest zna biti agresivan još nije halalio navijačima što su ga otjerali.Sarajlijica1946 je napisao/la:Onaj je lud kao struja. Ako mu se javim razbit ce me.Evolution87 je napisao/la:Javis se onom @iskreni na pp i kaze ti hoce li dolaziti ili nece
belosevic28 je napisao/la:Navodno ce Saidu dozirati minute u ovoj sezoni da bi u narednoj bio potpuno spreman.
Nemoj iz Slobode taman nam Lukarelija poslalipitic je napisao/la:Ima li kakvih kvalitetnih prinova za nas u Slobodi
skoroalen je napisao/la:Nemoj iz Slobode taman nam Lukarelija poslalipitic je napisao/la:Ima li kakvih kvalitetnih prinova za nas u Slobodi
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ma strah me za tog Ordagića, koga god smo mi ovoliko prizivali prop'o je, tako da... bolje je kad neki anonimus uletipitic je napisao/la:[emoji38] Znači ništa više Ordagićskoroalen je napisao/la:Nemoj iz Slobode taman nam Lukarelija poslalipitic je napisao/la:Ima li kakvih kvalitetnih prinova za nas u Slobodi
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Prizivamo ga kao da je Makelele.pitic je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Nemoj iz Slobode taman nam Lukarelija poslalipitic je napisao/la:Ima li kakvih kvalitetnih prinova za nas u Slobodi
Poslano sa mog SM-J200H koristeći TapatalkZnači ništa više Ordagić
Pa brate ako SŠ bude tražio lupam Ordagića, a klub dovede Karića, il' tražimo Vukotića a dobijemo Jovu Kojića, šta drugo možemo reći? Benitez je iz šampionske Valencije otišao zbog tog, uz riječi "tražio sam im kauč, oni su mi kupili lampu". Normalno da sve treba da bude u nekim realnim granicama al' ako nama treba dobar veznjak koji će bit pokretač ekipe, ne možemo kupit' Smajića iz Metalegea i napast titulu. U tim uslovima ni Konte ne bi radio.ThrillerHz je napisao/la:Po meni iskreno Cala nista nije ni uradio ni napravio da bi ga podrzavao, naprotiv, a izgovor da voli Sarajevo ne znaci nista, volim ga i ja, jel to znaci da mogu bit trener Sarajeva??? Ima sad priliku da opravda povjerenje, samo me strah da ce u oktobru bit opet prica kako mu nisu dovedena pojacanja i kako opet "izvlaci maksimum" iz ekipe itd...
Zasto lazes?Mokes je napisao/la:Jesi rekao da Janjos nece docekati kraj sezoneEvander je napisao/la:Da li cu opet pogoditi kao i svaki put do sada?pitic je napisao/la: Opet prognoziraš.
Koga bi ti doveo umjesto njega i sta bi uradio da imas moc odlucivanja, odnosno kako bi uredio klub ?
Uprava je upravo odlucila da ukine insajdere.Qwerty90 je napisao/la:Mićo Kuzmanović vam potpisuje sutra - prekosutra.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sta lazem ?Evander je napisao/la: Zasto lazes?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, riki46, Velaxsa i 39 gostiju.