FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno, Almir uopste nije odigrao lose zadnje 2-3 utakmice.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Puna podrska Cali.
Boljeg od njega I Husrefa u ligi nema.
Sad napraviti ekipu za EL .Kutarisati se Bekica Saida,Rustemovica,Balic i Dulja odose.Ako je moguce vratiti Crnkica,I zadrzati kostur ekipe,uz Vukotica i Ordagica,pa i Obradovica,i imali bi super ekipu za našu ligu.
Boljeg od njega I Husrefa u ligi nema.
Sad napraviti ekipu za EL .Kutarisati se Bekica Saida,Rustemovica,Balic i Dulja odose.Ako je moguce vratiti Crnkica,I zadrzati kostur ekipe,uz Vukotica i Ordagica,pa i Obradovica,i imali bi super ekipu za našu ligu.
Ma nije on toliko los igrac, koliko ga je raja uzela na zub. Mada nije za prvih 11 ako zelimo nesto vise.Evolution87 je napisao/la:Realno, Almir uopste nije odigrao lose zadnje 2-3 utakmice.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ja mislim da ćemo Vukotića teško dobit', uvaljivao se konama a i njima fali stoper. Ja bih volio da mi ponudimo ugovor Boccaciniju jer je lik fakat odličan štoper i ne znam šta je Sampras glumio s njim i klupom.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zasto ce nam stoper pored Kove-Mihe?
1. I PLBiH i FKS su bili bolji i kvalitetniji prije 2 godine.pasica je napisao/la:Pa kako ga onda dovedosmo?fico je napisao/la:Jednostavno nismo ni kao klub, ni kao liga, u mogućnosti dovesti trenera tipa Kodre ili nekog sličnog. Prema tome, bolje da nas vodi neko naš, nego varalice poput Ješića, Jarnija i ostalih. Čala sretno!
@nizozemac, nemam ja zivaca za tebi crtati stvari. Ti haveru ako nisi razumio sta sam napisao, to nije do mene.
2. Kodri se ni tada nije dolazilo, zbog toga što su ga prevarili u repki, ali je ponudio nerealne financijske uslove koje mu je tadašnja uprava ispunila i na taj način ga dovela.
SARAJEVO
1. Osim sto je Sarajevo imalo bolju ekipu nego sad, ko jos od ucesnika PL je bio bolji nego sto je sad? (Sloboda jedino).fico je napisao/la:1. I PLBiH i FKS su bili bolji i kvalitetniji prije 2 godine.pasica je napisao/la:Pa kako ga onda dovedosmo?fico je napisao/la:Jednostavno nismo ni kao klub, ni kao liga, u mogućnosti dovesti trenera tipa Kodre ili nekog sličnog. Prema tome, bolje da nas vodi neko naš, nego varalice poput Ješića, Jarnija i ostalih. Čala sretno!
@nizozemac, nemam ja zivaca za tebi crtati stvari. Ti haveru ako nisi razumio sta sam napisao, to nije do mene.
2. Kodri se ni tada nije dolazilo, zbog toga što su ga prevarili u repki, ali je ponudio nerealne financijske uslove koje mu je tadašnja uprava ispunila i na taj način ga dovela.
2. Koji su to nerealni uslovi? I kako znas da mu se nije dolazilo pa ga nagovorili? Rekao ti on licno?
Posto baratas ciframa, ko je imao veca primanja, Kodro ili Jesic?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Opet prognoziraš.Evander je napisao/la:Čali svaka cast, hvala mu na svemu, ali on je amater i neko ko je zaostao u devedesetim godinama, kad je fudbal u pitanju.
Ovo je samo dokaz da cemo i slijedece godine gledati isto ili slicno kao i ove.
Niko neka ne ocekuje neke bolje stvari u skorije vrijeme.
Na zalost, opet cemo u oktobru, novembru mijenjati trenera.
Nismo se niti dalje makli od amaterizma. Vrtimo opet sve isto u krug.

SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da li cu opet pogoditi kao i svaki put do sada?pitic je napisao/la:Opet prognoziraš.Evander je napisao/la:Čali svaka cast, hvala mu na svemu, ali on je amater i neko ko je zaostao u devedesetim godinama, kad je fudbal u pitanju.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jesi rekao da Janjos nece docekati kraj sezoneEvander je napisao/la:Da li cu opet pogoditi kao i svaki put do sada?pitic je napisao/la:Opet prognoziraš.Evander je napisao/la:Čali svaka cast, hvala mu na svemu, ali on je amater i neko ko je zaostao u devedesetim godinama, kad je fudbal u pitanju.

Koga bi ti doveo umjesto njega i sta bi uradio da imas moc odlucivanja, odnosno kako bi uredio klub ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Evander
Napomeni me šta si do sada pogodio, ali i šta si sve fulio

SRETAN BROJ - 1725
Čala je najidealnije riješenje za nas trenutno. Voli klub, navijač, bivši igrač, poznaje ekipu, mentalitet pitarski, gradsko dijete, borben. Jest limitiran, al i tako je ekipa bila. Plus imamo Ziketa i Tošu. Isto naši. Znaju ubaciti crva igračima. Samo trebaju malo veći roster da im se omogući.
Sa par pojačanja uz ostanak možemo ae nečemu nadati aBd.
Spominje se Musemić. Kolko god ja njega gotivio, nema on puno više da ponudi na klupi, prije bi ga postavio na neku funkciju u klubu za sportska pitanja.
Sa par pojačanja uz ostanak možemo ae nečemu nadati aBd.
Spominje se Musemić. Kolko god ja njega gotivio, nema on puno više da ponudi na klupi, prije bi ga postavio na neku funkciju u klubu za sportska pitanja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta kazes za Calu piticu.pitic je napisao/la:Evander

Neka je ostao. Ranije sam rekao i ponovit ću Sarajevo može voditi samo ortodoksni pitar. Prije Čale smo imali raznorazne ublehaše sa strane pa znamo kako smo prošli još su ublehaši imali prinove, a Čala ih nije imao. Doveo Sarajevo do finala kupa, do zadnjeg kola se tačkali za titulu i izborili evropu. Ostalo je da vidimo kada mu objezbjede prinove kako će to složiti i kako će veslati u Evropi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta kazes za Calu piticu.pitic je napisao/la:Evander

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 29 maj 2017, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Ni iftar ne može rasplinuti misli o Saidu kao vreći loja i masti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Smrsat će Said za Ramazan aBd , onda taman za mjesec po Europi opet da čuda činiHigh je napisao/la:Ni iftar ne može rasplinuti misli o Saidu kao vreći loja i masti.
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
-
- Kontakt:
Navodno ce Saidu dozirati minute u ovoj sezoni da bi u narednoj bio potpuno spreman.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Haris Handzic napustio klub. mozda sada da se vrati. 

Odmah mu povisi cijenu!Zukanovic je napisao/la:Haris Handzic napustio klub. mozda sada da se vrati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Stoper stranac ne treba nam uopste. Ako Novakovic ode neknigraju Kovacevic i Miha a sa klupe Sadiku i vozdra,rupe nasom djecom popunjavatskoroalen je napisao/la:Ja mislim da ćemo Vukotića teško dobit', uvaljivao se konama a i njima fali stoper. Ja bih volio da mi ponudimo ugovor Boccaciniju jer je lik fakat odličan štoper i ne znam šta je Sampras glumio s njim i klupom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.