Jao trenerke ove bordo bijele

Ima li u fan shopu ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jao trenerke ove bordo bijele
Ocekuj ga kod nas...muhamedhulk je napisao/la: ↑03 feb 2022, 19:39Hamza je cekao da mu se raskine ugovor da moze u Tursku..sumnjam da ce se predomisliti. Puno jaca ponuda je dole, cak sam pisao i koliko je imao u zadnjem Klubu, ne sjecam se tacno, cca 5000 €.
Ne ocekujem ga.
Valter Hordaš ga bombastično najavljuje, možda vec sutramuhamedhulk je napisao/la: ↑03 feb 2022, 19:39Hamza je cekao da mu se raskine ugovor da moze u Tursku..sumnjam da ce se predomisliti. Puno jaca ponuda je dole, cak sam pisao i koliko je imao u zadnjem Klubu, ne sjecam se tacno, cca 5000 €.
Ne ocekujem ga.
Pa on kupi informacije odavde, bukvalno je sve copy/pasteHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2022, 21:22Valter Hordaš ga bombastično najavljuje, možda vec sutramuhamedhulk je napisao/la: ↑03 feb 2022, 19:39Hamza je cekao da mu se raskine ugovor da moze u Tursku..sumnjam da ce se predomisliti. Puno jaca ponuda je dole, cak sam pisao i koliko je imao u zadnjem Klubu, ne sjecam se tacno, cca 5000 €.
Ne ocekujem ga.![]()
Porede clanstvo u klub jednih i donacije za druge
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Evander, Fudo, OzmoodPinglewood, sekac i 59 gostiju.