HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Mislim da je drugo poluvrijeme u Nikoziji nesto najbolje sto je Zrinjski odigrao u nazad nekoliko godina...
U europi smo davno prosli level "Nismo se obrukali", sada smo na levelu "Malo nam fali"...valjda je sljedeci "Ubaciti se u skupinu"...
U europi smo davno prosli level "Nismo se obrukali", sada smo na levelu "Malo nam fali"...valjda je sljedeci "Ubaciti se u skupinu"...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Valjo bi, posto vidim da je Zec otpisan. Nije Fica igrac kojo treba biti bez konkurencije.
-
- Kontakt:
Zec p'jan od podne, s jos jednim inzinjerom.
Glumili bi boeme u modernom nogometu al ne ide.
Glumili bi boeme u modernom nogometu al ne ide.
To Zloma caca, golcina. Drago mi je vidit da se i on budi...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Meni se cini da je ova ekipa odcepila moglo bi Sarajevo dobro nastradati u nedjelju 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Bilo bi odlicno rijesiti Kup utakmicu u srijedu sa drugom ekipom, pruziti mladim igracima priliku da se dokazu, a odmoriti ekipu i iskoristiti za vikend umor Sarajeva.Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:24Meni se cini da je ova ekipa odcepila moglo bi Sarajevo dobro nastradati u nedjelju![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zec , Škrbić i Mašić 3 fantastico .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
- Kontakt:
Prva dva kretena me ne interesiraju,ali Mašić dobiješ priliku iskoristis je i ko sam ti ja imam dvi milje glavni sam,ma mrs picka ti materina balava,sutra ce bit trener me nije volio.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nisam upućen to malac pije sa ovom dvojicom navedenih?GradKamena2 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:19Prva dva kretena me ne interesiraju,ali Mašić dobiješ priliku iskoristis je i ko sam ti ja imam dvi milje glavni sam,ma mrs picka ti materina balava,sutra ce bit trener me nije volio.
Vise mi je zao zbog Skrbica odlican igrac sa njuhom za gol ali ocigledno propuh kao i zečina u glavi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Imamo na spisku četiri devetke po navodnicima.
Molimo Boga da nam Ivančić ostane živ i zdrav,
svugdje ga ima, zabija, ne štedi ni sebe ni protivnika.
Kunić zalutao kvalitetom u jedan klub kao što je Zrinjski.
Śkrbića viđamo samo na listi ozlijeđenih od kada je došao.
Mašić dao na početku sezone dva gola, od tada propuh u glavi i na terenu.
Molimo Boga da nam Ivančić ostane živ i zdrav,
svugdje ga ima, zabija, ne štedi ni sebe ni protivnika.
Kunić zalutao kvalitetom u jedan klub kao što je Zrinjski.
Śkrbića viđamo samo na listi ozlijeđenih od kada je došao.
Mašić dao na početku sezone dva gola, od tada propuh u glavi i na terenu.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Trebalo bi poraditi na povratku hadzica,velika bi steta bila da ode u Sarajevo ... On i ivancic u vrhu bi bili strah i trepet... A ako ode gore,mora se naci jednog ubojitog,jer nama cilj mora biti osvajanje lige,nista ispod toga...
Na prvo mjesto stani i ostani!
Ma kakva jos jedna spica, nema smisla nikako. Doveli nedavno Ivancica koji je se pokazo, ne znam sta bi znacilo dovodjenje Hadzica kojeg ces morat masno placat i sta da imas 5 napadaca. Mi smo najnatrpaniji na pozicijama ljevog beka i spica, a ujedno smo na tim pozicijama i najslabiji, sto govori da je uprava probala, ali nije uspjela naci rjesenje. Po meni samo jedan krilni igrac treba i imamo kompletnu ekipu.
Prema navodima to je suad sahiti ,jako dobar igrac tako da smo mirniCesc44 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:34Ma kakva jos jedna spica, nema smisla nikako. Doveli nedavno Ivancica koji je se pokazo, ne znam sta bi znacilo dovodjenje Hadzica kojeg ces morat masno placat i sta da imas 5 napadaca. Mi smo najnatrpaniji na pozicijama ljevog beka i spica, a ujedno smo na tim pozicijama i najslabiji, sto govori da je uprava probala, ali nije uspjela naci rjesenje. Po meni samo jedan krilni igrac treba i imamo kompletnu ekipu.
HŠKZ
Treba ih jos nogom u ledja nabit, izda im materina bezobrazna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.