FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 18:41

Mladost DK, treci na tabeli a mi 8. Prodali smo nedavno dva igraca za 2 miliona tito te je.bo kakvi uhljupi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 28 avg 2016, 19:05

Mi smo sigurno na pravom putu kao klub to pjesme potvrdio i sam Petrović koji se pozitivno iznenadio sa svim sta je zatekao u klubu. Uskoro ce nas ABd krenuti i na sportskom planu ali sigurno tako da neće biti zime za nas. Samo koš malo zbijmo redove i strpimo se dici ce se nas zeljo po ko zna koji put kao fenix a imamo sve preduslove za to i onda gazimo samo jos malo ... In Petrović we trust
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 19:30

Nemaju vremena traze igrace na jutu da vrate posrnulog giganta.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 avg 2016, 21:48

SlevinKelevra je napisao/la:Ajde, smirite se malo. Kao prvo, Celik je u problemima, ali ne igraju sa djecacima iz 7c, pa da ih mozemo u hendikepu raskivati na Bilinom Polju. Cijelo vrijeme su solidno stajali iza lopte, cekali kontru i na kraju dobili poklon kojeg su i iskoristili. Mi 'bolujemo' od nekih bolesti koje nece otici preko noci.
Kao drugo, uprava je vec povukla konkretan potez koji bi nam trebao donijeti mnogo dobroga u buducem periodu. Ova pauza ce dobro doci da neki 'zahvati' pocnu djelovati. Nece i ne moze preko noci. Ako imaju pameti, okrenuce se obnovi i izgradnji stadiona a Petrovicu prepustiti sportski segment u potpunosti, a Celo ce sigurno znati koga podrzati a kome pokazati mjesto na tribini.

@amazon, prica ti je retardirana. Ova ekipa je dovoljno kvalitetna da bude u samom vrhu, ali nije vodjena sa klupe kako treba. Jahic, Boccacini, Sinisa, Radinovic, Stevanovic, Blagojevic, Lendric su kvalitetom debelo iznad prosjeka ove lige. Bilo je tu gomilanja, ali ko moze pretpostaviti da ce igrac iz jace lige tipa Husic, doci ovdje i puci kao kokica. Kostic ga je trebao posaditi na klupu odmah nakon derbija jer se vidjelo da momak nije 100% svoj.
Uostalo, cijelo vece si pljuvao po Radinovicu, a covjek nam sam drzao sredinu terena jer su Bevab, Beganovic, Bekric bili najgori pojedinci utakmice a svi u vezi! Da njega nije bilo, mi bi veceras popusili ovo. Toliko o tvom fudbalskom znanju.
Svaka riječ na mjestu!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 28 avg 2016, 22:26

Vidim dosta kudite Husica, on je masina samo treba mu vremena da se adaptira. On je istinski borac, ako ga istrpite imat cete dobrog beka.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 avg 2016, 22:30

**** ga, vodi ga ako je dobar. Odma mu papire treba dati zato sto nas sabotira iz tekme u tekmu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 22:55

Muki, hajd ti na prepucavanja, nije ovo tema za tebe. Ne bulazi kad se razumijes u fudbal ko moja nana.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 avg 2016, 23:09

Sto bi se ljutio, kazem ti vise u malom prstu imam fudbalskog znanja nego ti u vugla pa ti nisi znao ko je dao gol protiv Ferencvarosa :urnebes:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 23:33

I ja sam gledao pregled, cist penal im nije svirao. Ali opet po sansama nije lose izgledalo.Ovo na stadionu uopce niko nije ni primjetio da je bilo za penala, tek ovako kad se pregleda.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 28 avg 2016, 23:38

Argentina je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Argentina nisi u pravu. Ne kazem da je jug cvijece , ali daleko i od toga kako ti pricas i predstavljas nekoga i jos uz to vrijedas bez ikakvog razloga. Manijaci su do sada imali bezbroj humanitarni akcija , i ova akcija je pokrenuta mozda ne zvanicno ispred udruzenja navijaca , ali odredjeni momci sa tribine su zapoceli tu akciju jos prije par sedmica. Zamolio bih moderatore da sankcionisu ove padobrance koji vrijedaju bez pokrica!
Neka me sankcionisu ako misle da sam sta pogresno uradio. Ovo se odnosi na kop, pa ti ljudi samo stete nasem klubu iz kola u kola. Zbog njih je u jednom trenutku pocelo sve manje i manje normalne raje da dolazi, osebno ljudi sa djecom. Toliko su divni i krasni, akademici, droktori nauka, da skupa ne znaju tri nomralne sastaviti.

Vratite clanke o kaznama nasem klubu i vidjet cete da nista nisam rekao sto nije tacno. Ko se ne pronalazi u ovome, nema potrebe ni da komentarise, nije njemu upuceno :salut:
A sta ce ljudi sa djecom u kopu? Imaju krajevi juga , cijeli sjever i zapad i ako Bog da brzo istok. Kakvi god da su prate klub gdje god igra i ima u kopu svega kao i u svakom drugom navijackom kopu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 23:48

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:I ja sam gledao pregled, cist penal im nije svirao. Ali opet po sansama nije lose izgledalo.Ovo na stadionu uopce niko nije ni primjetio da je bilo za penala, tek ovako kad se pregleda.
Sudija je vidio, imao dobar polozaj, ali zazmirio je sto me iskreno raduje.
Ma mogao je da ne svira penal Husicu, nije to bilo nesto amaz zaman za penala, ali ....

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 avg 2016, 23:56

donna nije amaz zaman nego aman zaman :facepalm: isto tako nije zicane nego nicaZe :rol:

Sto toliko branis husica?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 29 avg 2016, 00:06

terrorist je napisao/la:kultura im je stadion.. wc im bolji nego meni kuci

kad smo kod krupe njihov ovaj Koljic zabio vise golova nego mi ove sezone
Jest, jos da su vodu pustili kako treba... :rol:

Husic kiks igrac, ne raduje me njegova igra u ovih par utakmica sto je igrao, nadam se da ce Krizman dobiti papire do Krupe pa da vidimo i njega na djelu u zvanicnoj utakmici :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 avg 2016, 00:10

Ne branim ja nikoga, niti neko moze braniti bilo koga na forumu. Muki sreco ovdje se iznose misljenja, a to sto ti nemas svoje misljenje nego pises kako procitas od svojih havera je tvoja stvar. U prevodu ti si noj.
Husic je bio najbolji igrac u Zenici. Trcao je, trudio se, bilo ga je svuda, ima brzinu, ima start, samo malo psihicki nije dobro. Nemamo boljeg od Husica i moramo ga trpiti. Nije kriv on sto je u Zelji, kriv je onaj ko ga je doveo. Posto taj sto ga je doveo nema obraza da ode iz kluba, Husic i svaki igrac ima moju podrsku makar ispali iz lige.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 avg 2016, 08:50

amazon je napisao/la:Ne branim ja nikoga, niti neko moze braniti bilo koga na forumu. Muki sreco ovdje se iznose misljenja, a to sto ti nemas svoje misljenje nego pises kako procitas od svojih havera je tvoja stvar. U prevodu ti si noj.
Husic je bio najbolji igrac u Zenici. Trcao je, trudio se, bilo ga je svuda, ima brzinu, ima start, samo malo psihicki nije dobro. Nemamo boljeg od Husica i moramo ga trpiti. Nije kriv on sto je u Zelji, kriv je onaj ko ga je doveo. Posto taj sto ga je doveo nema obraza da ode iz kluba, Husic i svaki igrac ima moju podrsku makar ispali iz lige.
A jesi li razmisljao da je i onaj koji ga je doveo vidio isto sto i ti u subotu samo dosta prije Tebe.
Jbg drug ja izuzetno cijenim stav koji imas i drzis se toga.Ali ponekad pretjeras sa crnjacenjem.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 29 avg 2016, 11:38

amazon je napisao/la:Ne branim ja nikoga, niti neko moze braniti bilo koga na forumu. Muki sreco ovdje se iznose misljenja, a to sto ti nemas svoje misljenje nego pises kako procitas od svojih havera je tvoja stvar. U prevodu ti si noj.
:lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Stvarno si klasični trol......zachatavaš temu bez ikakve potrebe.....ne znam ko te može shvatiti ozbiljno i uopšte ulaziti u polemike s tobom....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 29 avg 2016, 11:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Juce u 9 ujutro je bio sastanak. Kazu mi da se Petrovic dobro nagovorio igracima. Bez dlake na jeziku, svakom pojedinacno. Nije im bilo ugodno :).
Vjeruj mi, tokom utakmice pratio sam ga dosta vremena šta radi....od 90 minuta, zapisivao je jedno 15 minuta konstantno nešto, i to obično u prekidima..... ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 avg 2016, 12:13

sekula je napisao/la:

Stvarno si klasični trol......zachatavaš temu bez ikakve potrebe.....ne znam ko te može shvatiti ozbiljno i uopšte ulaziti u polemike s tobom....

Stopo ti je stream nisi gledao tekmu pa ne znas. Ne zamjeram ti

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 29 avg 2016, 12:25

amazon je napisao/la:
sekula je napisao/la:

Stopo ti je stream nisi gledao tekmu pa ne znas. Ne zamjeram ti
Hahaha smiješan si....

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 29 avg 2016, 12:34

aleksandar_veliki je napisao/la:Juce u 9 ujutro je bio sastanak. Kazu mi da se Petrovic dobro nagovorio igracima. Bez dlake na jeziku, svakom pojedinacno. Nije im bilo ugodno :).
Raduje to nas navijace, ali igraci su ti koji su otjerali trenere. Ne vole oni da ih neko ruzi :beba:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Kajkutenjoyer i 24 gosta.