Ti opet kod kuceGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:22Jel ovo opet fks nesto o posjeti?
Majq li vam kroz majq, derbi utakmice igrate pred 2000 ljudi, nekome za posjetu pricate
Ku.rvo najveca udbaska![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1946-1987
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
leo1946 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:10Ti opet kod kuceGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:22Jel ovo opet fks nesto o posjeti?
Majq li vam kroz majq, derbi utakmice igrate pred 2000 ljudi, nekome za posjetu pricate
![]()
Kod tvoje kuce sam trenutno, kad se vracas da znam kad da idem?
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Likovati na trenutnoj situaciji Zelje je kao udarati nekoga na zemlji.
Jednostavno placaju za sve greske koje su u svakom smislu napravili.
Brz oporavak zelim za bolje BH fudbala.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ostat ce zapamcena 2025. godina i 900 prosjek po utakmici. Rudar i posusje jasno posjeceniji.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Hahhahah kakav komentarWeekendOffender je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:10Eto nemojte pricat da ne guramo juniore, pa vidite malog Kolica cak 45 minuta ce dobiti protiv Sloge, ko je kriv drugima pa nemaju da plate svoje minute u prvom timu?
Ne prati ti se u mojoj kuci zeljeznicar tako da sumnjam. Trebal da te poguramo za kartu, sta je vise problem pa te nema u dolini cupova?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:10leo1946 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:10Ti opet kod kuceGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:22Jel ovo opet fks nesto o posjeti?
![]()
Kod tvoje kuce sam trenutno, kad se vracas da znam kad da idem?
1946-1987
- Combattente87
- Kontakt:
Mali je dao dvije lopte na tacni za kontru Sloge...oči krvare od Željine igre, sa najskupljim timom ikada, između ostalogHordas1990 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:13Hahhahah kakav komentarWeekendOffender je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:10Eto nemojte pricat da ne guramo juniore, pa vidite malog Kolica cak 45 minuta ce dobiti protiv Sloge, ko je kriv drugima pa nemaju da plate svoje minute u prvom timu?![]()
Kralj si brate
![]()
Zadnja izmjena: Combattente87, dana/u 17 dec 2025, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nodi je postao jako agresivan u zadnje vrijeme. Možda ne bi bilo loše njegovim starateljima zavezat ga par dana za centralno grijanje u podrum i ušikat antidepresivom 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne trebaš se vračati puno u istoriju, vrati samo par stotina stranica ovog foruma tačnije poslje njihove pobjede na derbiju i bit će ti sve jasno.MostarNeretva je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:11Likovati na trenutnoj situaciji Zelje je kao udarati nekoga na zemlji.
I onda kažu, jaooo svaka nam čast, prosjek preko 9000, najjači smo, bla, bla, bla
A tamo prosjek oko 6500, što je ok prosjek naravno
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma ovo je smijesno, Bog zna koliko djece koja su talentovana i zasluzuju da igraju odustane od fudbala zbog ovakvih stvari, sramota.Combattente87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:15Mali je dao dvije lopte na tacni za kontru Sloge...oči krvare od Željine igre, sa najskupljim timom ikada, između ostalogHordas1990 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:13Hahhahah kakav komentarWeekendOffender je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:10Eto nemojte pricat da ne guramo juniore, pa vidite malog Kolica cak 45 minuta ce dobiti protiv Sloge, ko je kriv drugima pa nemaju da plate svoje minute u prvom timu?![]()
Kralj si brate
![]()
![]()
Curva Sud
On je tatin si koji preko stele igra sto dovoljni govori koliko je nas klub neozbiljan, ali adzem je kriv za sveCombattente87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:15Mali je dao dvije lopte na tacni za kontru Sloge...oči krvare od Željine igre, sa najskupljim timom ikada, između ostalogHordas1990 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:13Hahhahah kakav komentarWeekendOffender je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:10Eto nemojte pricat da ne guramo juniore, pa vidite malog Kolica cak 45 minuta ce dobiti protiv Sloge, ko je kriv drugima pa nemaju da plate svoje minute u prvom timu?![]()
Kralj si brate
![]()
![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
@GrbavicaHrammm
Mi se ne k.určimo kako nam je jaka posjeta, ne k.určimo se da smo navijači kluba, a ne rezultata, ne k.určimo se drugim sa posjetom, razumiješ? Razlika između nas i vas, vi se k.určite, a vidi ovo danas, vidi posjete prošlu utakmicu
Mi se ne k.určimo kako nam je jaka posjeta, ne k.určimo se da smo navijači kluba, a ne rezultata, ne k.určimo se drugim sa posjetom, razumiješ? Razlika između nas i vas, vi se k.určite, a vidi ovo danas, vidi posjete prošlu utakmicu
Nemoj da se vraća par stotina stranica unazad kad su pobjedili u Mostaru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:16Ne trebaš se vračati puno u istoriju, vrati samo par stotina stranica ovog foruma tačnije poslje njihove pobjede na derbiju i bit će ti sve jasno.MostarNeretva je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:11Likovati na trenutnoj situaciji Zelje je kao udarati nekoga na zemlji.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Pa što te to iznenađuje. Sjeti se gdje je Džeko dobio nadimak KlocWeekendOffender je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:17Ma ovo je smijesno, Bog zna koliko djece koja su talentovana i zasluzuju da igraju odustane od fudbala zbog ovakvih stvari, sramota.Combattente87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:15Mali je dao dvije lopte na tacni za kontru Sloge...oči krvare od Željine igre, sa najskupljim timom ikada, između ostalog![]()
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bgm evo zajebanciju na stranu, ovaj vas strucni stab uze lopatom (uz sigurno nekog iz uprave, menadzere itd) a sve "vojnici" kluba kako to i obicno biva. 90% igraca koje ste doveli ovo ljeto su tal i to se vidi iz aviona, a tesko da iko igra za sicu, dobre vi plate dajete. Znaci pare od Jabera su se bas fino raspodijelileWeekendOffender je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:17Ma ovo je smijesno, Bog zna koliko djece koja su talentovana i zasluzuju da igraju odustane od fudbala zbog ovakvih stvari, sramota.Combattente87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:15Mali je dao dvije lopte na tacni za kontru Sloge...oči krvare od Željine igre, sa najskupljim timom ikada, između ostalog![]()
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Valja isplatiti mjesečno 58 profesionalnih ugovoraHordas1990 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:22Bgm evo zajebanciju na stranu, ovaj vas strucni stab uze lopatom (uz sigurno nekog iz uprave, menadzere itd) a sve "vojnici" kluba kako to i obicno biva. 90% igraca koje ste doveli ovo ljeto su tal i to se vidi iz aviona, a tesko da iko igra za sicu, dobre vi plate dajete. Znaci pare od Jabera su se bas fino raspodijelileWeekendOffender je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:17Ma ovo je smijesno, Bog zna koliko djece koja su talentovana i zasluzuju da igraju odustane od fudbala zbog ovakvih stvari, sramota.Combattente87 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:15
Mali je dao dvije lopte na tacni za kontru Sloge...oči krvare od Željine igre, sa najskupljim timom ikada, između ostalog![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da ba, to sam i zaboravio i sav onaj cirkus sa ostavkom Adžema.Pendulum je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:20Nemoj da se vraća par stotina stranica unazad kad su pobjedili u Mostaru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:16Ne trebaš se vračati puno u istoriju, vrati samo par stotina stranica ovog foruma tačnije poslje njihove pobjede na derbiju i bit će ti sve jasno.MostarNeretva je napisao/la: ↑17 dec 2025, 17:11Likovati na trenutnoj situaciji Zelje je kao udarati nekoga na zemlji.
Neknse Bogu zahvale što je kraj.
Sloga neodlucna. Bilo koja ozbiljnija ekipa bi im dala vec dva gola.
- FKS -
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Meni ovaj muftic super golman.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.
.png)