Stvarno sto neko napisa gore pa gori su od nas ove sezone **** te ni 500 ih se nije skupilo. A kod nas prva 2 mjeseca raspad sistema, ljudima dosadila trenutna uprava itd. da ne nabrajam. Navijaci rezultata
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma mogu oni upisati 40 000, to je nebitno. Samo se oni lože na te uvećane brojke. Ja pričam o posjeti koja im je, čim su rezultatski propali i čim je došlo lošije vrijeme, drastično pala. Ne pomaže ni ubjedljivo najuslovniji stadion u ligi, jednostavno ljudi ne žele da dođu, a uredno su zayebavali za posjetu na Koševu kao da je to nešto što je kod njih nemoguće da se desi.KarloIvandic je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:36Sta se oko toga vise raspravljate , kad ce im opet napisati 4000 a nema ih ni milja
Za ove ljude koji su i danas i protiv Radnika bili na stadionu, poštovanje.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Prestani se brukati. Nije stvar jesmo li bolji od vas, nego što vi serete kako uvijek punite Grbavicu, a realnost je drugačija, još dodatno serete kako ste navijači kluba, a ne rezultata pa ako ste navijači kluba, GDJE STE DANAS??????
**** ti sebe budi jednom u životu iskren i reci ovo je sramota i ćao, a ne se vazda nešto izvlačiti, i ti i još vas gomila.
-
TribuneEst
- Kontakt:
Ovu utakmicu sa Grbavice je sramota prenositi na Areni. 1000 ljudi, travnjak katastrofa, igra amaterska. Zeljo je bas bas pao nisko...i pitanje je kad ce se iscupati iz ovog prosjeka.
Na sjevernoj tribini mislim da nema ni 100 ljudi **** te.
Gdje su svi oni ljudi npr. protiv Borca?
Navijači rezultata, a ne kluba!
Gdje su svi oni ljudi npr. protiv Borca?
Navijači rezultata, a ne kluba!
Imal kororeeeee armaaaaaa
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Bila je vazda puna, cak i kad smo se za opstanak borili, ljudi nece da gledaju bezobrazluk, uzete su pare od Jabera, doveli jos vece amatere nego prosle sezone , ljudi nisu glupi , podrzavam! Niko ne treba doci dok se ne promjeni sve iz korjena
Najvise mi smijesno kad jufkice pricaju o tome, derbi utakmice igraju pred 1500-2000 ljudi , Boze me sacuvaj
Najvise mi smijesno kad jufkice pricaju o tome, derbi utakmice igraju pred 1500-2000 ljudi , Boze me sacuvaj
Najviši rang fudbala u jednoj zemlji, žalosno. Najteži posao bi bio iz ove gomile amatera izdvojiti najgoreg i najnetalentovanijeg igrača.TribuneEst je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:53Ovu utakmicu sa Grbavice je sramota prenositi na Areni. 1000 ljudi, travnjak katastrofa, igra amaterska. Zeljo je bas bas pao nisko...i pitanje je kad ce se iscupati iz ovog prosjeka.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nije ni nas manje od ovoga bilo sigurno nekih 10-15 godina kada nam je Tana predsjednik bioDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:31Na najneuslovnijemn stadionu i u nikad goroj sezeni posljednjih godina ipak nismo uspjeli oboriti ovaj željanin rekord od danas.
Samo još jedna potvrda ko je najveći klub u državi.
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 17 dec 2025, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
NoDi80 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:56**** vas adzem sve radom pojma nemate o zivotu samo se provaljute
Eto adzem kriv sto nemamo para za boljeg od njega
Eto Adzem sam dosao i reko ja hocu da budem trener sam sebi dajem tri godine ugovora…
**** vas bog i trener ne provaljujte se
Znaci sirotinja smo i to je najveci problem u svemu
I da nema adzema opet bi isto bilo kao sto je bilo proslih 10 godina
E sad ste najebali, kad vam manijakalnost pocne zvizdati ispred TV-a !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Imali su pa skoro savršenu priliku prije skoro dvije godine sa Gredićem i Osimom, super ponudu da de iskoriti pomočni stadion ali je par krezubih likova dalo sebi za pravo da udari tarabu Amaru i sve je palo.
Normalno je da ćemo vas zajebavati kada ste sav svoj identitet bazirali na posjeti i hajpu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
Hordas1990
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jeko ovaj Kolić, ko da ga je onaj advokat napravio.
Nista od Korore, mora babukin sin igrati 

-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Jel Gušo šta pametno kazao Plavima na poluvremenu 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Željezničar solidno igra danas.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bog zna kako ih je spasio primanja 26 komada u zadnjih 5 derbija. Ovo je drugoligaska ekipa u svakom segmentu kluba.
Sto se posjete tice u dolini dugova, za ovu sezonu imamo materijala prcat u mozak narednih 15 godina, mislim da se vise ne bi trebali oglasavati po tom pitanju.
Naravno, na polusezoni ide prosjecna posjeta od 9500, caci politika
Sto se posjete tice u dolini dugova, za ovu sezonu imamo materijala prcat u mozak narednih 15 godina, mislim da se vise ne bi trebali oglasavati po tom pitanju.
Naravno, na polusezoni ide prosjecna posjeta od 9500, caci politika
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ja se samo sprdam ni ne gledam tekmu, a jel fakat da su ubacili tog malog sto mu je babo nesto u upravi?

.png)