FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
rupa manje-vise, kinez i englez + japanac su sasvim ok da to zatvore...
ali lijevog beka nemamo ni za lijeka. odnosno ni desnog ni lijevog fullbeka. e to je problem. opet ce krila biti osakacena.
ali lijevog beka nemamo ni za lijeka. odnosno ni desnog ni lijevog fullbeka. e to je problem. opet ce krila biti osakacena.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Davies nije smio dobit ugovor iako vrijedi da nema tih silnih povreda. Covjek je fenomenalan igrac i invalid. Lijevi bek ne postoji, njegova prodornost ce faliti i krucijalan je element ka pohodu lp, bez njega smo dosta slabiji, uzas.
Rupa ne igra protiv intera.
Pogledah historiju povreda Daviesa, strasno, sta ce nam igrac kojeg nema u kljucnim trenucima sezone. Veci invalid od Hernandeza, makar je ovaj imao manju platu.
Rupa ne igra protiv intera.
Pogledah historiju povreda Daviesa, strasno, sta ce nam igrac kojeg nema u kljucnim trenucima sezone. Veci invalid od Hernandeza, makar je ovaj imao manju platu.
Što se povrijeđenih tiče sve je to normalno i očekivano. Imate 5 van stroja (Buchmanna ne računam), a vaši suparnici u BL Bayer i u CL Inter po 6. Slično je i u drugim velikanima, sve je to danak velikog broja utakmica, prekratke pauze (bilo je EM), visokog intenziteta igre itd.
Upamecano je bio u strasnoj formi i falit ce vise nego Davies, srecom Dier je isto pouzdan stoper, mada smo izgubili na brzini nenadonkadivo kad se uzmu obje povrede, jer su obojica strasno brzi za svoje pozicije.
Ni za k nevalja…Upa je naš daleko najbolji odbrambeni igrač i njegov izostanak protiv Intera (ako stvarno neće igrati) je nešto najgore što nas je moglo zadesiti. O Daviesu tek protiv Barce, jedan od rjetkih koji je mogao probiti dvojac bekova Balde, Kunde
Ioak, ništa nas neće zaustviti do FINALA!
- farinelli123
- Kontakt:
Jedina utakmica u kojoj će nam Davies faliti je finale protiv PSG-a, neko ce tu da natrči Rafu Gereira, i tu ćemo da izgubimo nešto u pet deka.
Ovo protiv Intera (tu nam treba skok igra), napred ćemo već da zabijemo, a Barsu da rutiniramo kao Jup birvaktile na puku fizikaliju.
Ovo protiv Intera (tu nam treba skok igra), napred ćemo već da zabijemo, a Barsu da rutiniramo kao Jup birvaktile na puku fizikaliju.
•
Ma budu igrali Stanac i Laimer bekove...
e kurc.a i pada yebem ti zivot i povrede
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Hendikep veliki za Alphonsa, makar će se Upamecano za cca. mjesec dana vratiti. Nadam se da je to to što se tiče izostanak jer sada ulazimo u finiš sezone
Pretjerano raubanje, loša sreća, kratak roster, postavili su se na volej i on je stigao i još će stizati.
Stana je los bio protiv francuza, vrlo dobar igrac koji nece bit odlican niti vrhunska klasa. Dobar back up igrac.
Da li cemo gledati zadnju liniju protiv Intera:
Laimer, Dier, Kim, Ito
Vjerujem da ce stavit Portugalca na poziciji lijevog beka prije Japanca.
Iako je popio ogromne kritike, Goretzka poceo opet igrati fudbal, nazalost Sane nije. Leroy je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, van forme, samopouzdanje ne postoji, ne pamti ni sam kad je nekog predriblao.
Gnabry iz drugog plana kao mvp
Kako igra Kimmich, uz Kanea jedini worldclass igrac kod nas. Ne racunam Musialu jos tu jer oscilira ali dize opasno formu, sto za nas sto za elf, i invalida Daviesa. Covjek je vrh igrac, s njim smo duplo opasniji zbog prodora, brzine, svega, veliki udarac je njegova povreda.
In summary, Bayern Munich has a 75% win rate in Champions League knockout games when Alphonso Davies played.
Da li cemo gledati zadnju liniju protiv Intera:
Laimer, Dier, Kim, Ito

Vjerujem da ce stavit Portugalca na poziciji lijevog beka prije Japanca.
Iako je popio ogromne kritike, Goretzka poceo opet igrati fudbal, nazalost Sane nije. Leroy je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, van forme, samopouzdanje ne postoji, ne pamti ni sam kad je nekog predriblao.
Gnabry iz drugog plana kao mvp

Kako igra Kimmich, uz Kanea jedini worldclass igrac kod nas. Ne racunam Musialu jos tu jer oscilira ali dize opasno formu, sto za nas sto za elf, i invalida Daviesa. Covjek je vrh igrac, s njim smo duplo opasniji zbog prodora, brzine, svega, veliki udarac je njegova povreda.
In summary, Bayern Munich has a 75% win rate in Champions League knockout games when Alphonso Davies played.
Goretzka će igrati nogomet onda kad produži ugovor i bude igrao ovako, do tada je troll koji uzme višegodišnju pauzu od nogometa između ugovora.
Gorecka kao feniks.
A evo igra i Kimih. Hoće li to opet repriza 2020 kada su ova dvojica iz čista mira bili Bekenbauer i Efenberg?

A evo igra i Kimih. Hoće li to opet repriza 2020 kada su ova dvojica iz čista mira bili Bekenbauer i Efenberg?

Igra koliko jednu partiju protiv Leverguzena i par za repku na beku, i on spada u Leonovu grupu do daljnjega...
Intervju Fabija Capella "El Mondu":
"Cijenim Guardiolu, ali njegov stil igre nanio je štetu nogometu"
Osobno se ne slažem sa tvrdnjom da je taj stil naštetio nogometu ali definitivno nije ono što ja volim, a to je deutsche fussball, najbolja kombinacija tehnike, snage i brzine, gdje se igra okomito na gol i ima i racija i imaginacija. Gdje su igrali i tehničari, od Magatha, Breitnera, Hässlera, Littbarskog ... i moćni midfilderi od Netzera, Schustera, Sammera, Effenberga... a u napadu od kratkih ali vižljastih Fritza Waltera i Gerda Müllera do stamenih Hrubescha, Riedlea...
"Cijenim Guardiolu, ali njegov stil igre nanio je štetu nogometu"
- Jako cijenim Guardiolu kao trenera. U svom životu vidio sam tri revolucije u nogometu, po jednu otprilike svakih 20 godina. Mislim na Cruyffov Ajax (trener je bio Rinus Michels, otac totalnog nogometa), Sacchijev AC Milan i Guardiolinu Barcelonu. No, ono što ne volim kod Guardiole je njegova arogancija, kaže Cappelo i dodaje:
- Nakon Barce vodio je Bayern i Manchester City, koji su po igračkom kadru uvijek bili kandidati za naslov europskog prvaka. No, jedinu Ligu prvaka osvojio je sa Cityjem (2023) i to zato što te sezone nije eksperimentirao u odlučujućim utakmicama. Prije toga je radio eksperimente, postavljao je igrače na pozicije koje im prirodno ne odgovaraju, i to samo kako bi mogao reći - evo vidite, zbog mene klub pobjeđuje, a ne zbog igrača. Ta arogancija koštala ga je nekoliko Liga prvaka.
Capello, koji je tijekom karijere vodio AC Milan, Real Madrid, Romu, Juventus i englesku reprezentaciju, prisjetio se i vremena dok je bio na kormilu Rome (1999-2004) a u igračkom kadru imao je Guardiolu (od srpnja 2002. do kraja siječnja 2003.).
- Nikad nisam raspravljao s njim o nogometu, ali jednog dana mi je prišao i počeo mi je govoriti kako bih trebao raditi svoj posao. Kao igrač on se šetao po terenu i nije mi bilo ni kraj pameti da njega stavim u igru umjesto nekoga tko to zaista zaslužuje. Rekao sam mu da počne trčati, a onda može pričati o tome kako bih ja trebao raditi svoj posao. To je bio kraj debate, kazao je Capello, koji je s Romom bio prvak Italije 2001. godine.
Prije toga dokazao se kao trener AC Milana s kojim je osvojio naslov prvaka Europe 1994. godine.
U tom finalu, koje je odigrano na Olimpijskom stadionu u Ateni, Barcelona pod trenerskom palicom Johana Cruyffa i za koju su igrali Pep Guardiola, Ronald Koeman, Hristo Stoičkov i Brazilac Romario bila je veliki favorit, ali završilo je uvjerljivom pobjedom Milana (4-0).
Vezni red "Rossonera", u kojem su bili Desailly, Albertini, Donadoni i Zvone Boban, uništio je Cruyffovu teoriju o tome kako se posjedom lopte pobjeđuje, a u napadu su Barcelonu iznenadili Dejan Savićević i Daniele Massaro.
- Iako to nije njegova krivnja, taj stil igre sa beskonačnim dodavanjima nanio je štete nogometu, jer su ljudi potrošili deset godina pokušavajući to kopirati. To je uništilo talijanski nogomet, on je izgubio svoje prepoznatljive karakteristike, puno duela i trke. Danas u talijanskom nogometu čak i golmani vode loptu, to je katastrofa. Srećom nogomet se mijenja, Španjolska je postala europski prvak igrajući brzo sa dva krilna napadača, ocijenio je je Capello.
Osobno se ne slažem sa tvrdnjom da je taj stil naštetio nogometu ali definitivno nije ono što ja volim, a to je deutsche fussball, najbolja kombinacija tehnike, snage i brzine, gdje se igra okomito na gol i ima i racija i imaginacija. Gdje su igrali i tehničari, od Magatha, Breitnera, Hässlera, Littbarskog ... i moćni midfilderi od Netzera, Schustera, Sammera, Effenberga... a u napadu od kratkih ali vižljastih Fritza Waltera i Gerda Müllera do stamenih Hrubescha, Riedlea...
I meni se više ovo sviđa deutsche fussball, a isto se slažem da nije naštetio fudbalu.ledar je napisao/la: ↑28 mar 2025, 14:41
S tim što je Capello pogodio u srž s ovom analizom iz drugog pasusa po pitanju Pepa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dier majstor odmara citavu sezonu i onda igra cetvrtfinale LP, a mozda i polufinale, dvije godine za redom.
-
- Kontakt:
Ubi ih yebeni St. Pauli
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Harry 

I am not yet born; O hear me.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.