FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa pisalo je i onome momku Amar sabeta
zamraci taj dio gdje se pojavljuje user name
PS Mislim da je Twitch najbolja varijanta

PS Mislim da je Twitch najbolja varijanta
i ukidose ga radi toga, lahko je njima mjenjat lokaciju po ekranu, jbg nameracili su se da ne daju stream za hljeba im trebalo akobogdabangara je napisao/la:Pa pisalo je i onome momku Amar sabetazamraci taj dio gdje se pojavljuje user name

Na live streamu inace brzo ukinu, kao sto sam gore napisao mislim da je najbolje preko twitcha
ma ****, ovo je cisti monopol.. i sto je najgore prikljucio bih **** moju tv ali ne valja kurcu.
da hoce telemach biti sponzor lige kako
da hoce telemach biti sponzor lige kako

nema to veze, ukinu ti uslugu jer vide ti login i samo ti ukinu mojuwebtv na tvoj user, nevazno gdje ti stremovao 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Za vas koji ne gledate, bolje vam je
Nase klasicno poluvrijeme, loptu imamo nekih 70%, nismo polusansu napravili. Dosta truda i trke, ali malo rezultata. Bevab izgubljen u vremenu i prostoru, Beganovic- ja ne znam koja mu je uloga na terenu, samo mu visi crveni nad glavom, Stevanovica dobro cuvaju, kao i Lendrica... Bekric usporeni snimak. Odbrana barem sigurnije izgleda...
Najbolju sansu imao Celik, Veca izvadio iz raslji

Nase klasicno poluvrijeme, loptu imamo nekih 70%, nismo polusansu napravili. Dosta truda i trke, ali malo rezultata. Bevab izgubljen u vremenu i prostoru, Beganovic- ja ne znam koja mu je uloga na terenu, samo mu visi crveni nad glavom, Stevanovica dobro cuvaju, kao i Lendrica... Bekric usporeni snimak. Odbrana barem sigurnije izgleda...
Najbolju sansu imao Celik, Veca izvadio iz raslji
- akisarajevo92
- Kontakt:
zao mi sto Bevab krade mjesto nekom nasem omladincu, ne moze gore od ovog
Don't believe the hype.
- elamalakia
- Kontakt:
+1akisarajevo92 je napisao/la:zao mi sto Bevab krade mjesto nekom nasem omladincu, ne moze gore od ovog
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Decko izgleda kao da su skinuli s tribine da ima 11 igraca na terenuakisarajevo92 je napisao/la:zao mi sto Bevab krade mjesto nekom nasem omladincu, ne moze gore od ovog

- Hrasno1921
- Kontakt:
Ovo moramo dobiti, na silu na dreku, frku nebitno, samo dobiti !
Iskreno se nadam da ce u drugom pol. presuditi nasa fizicka sprema i kondicija koja je na nivou za razliku od predhodnih godina, dok su sa druge strane igraci celika imali svega 15.tak dana priprema kako treba
HAJDE ZELJOOOOOOO !!!!!!!
Iskreno se nadam da ce u drugom pol. presuditi nasa fizicka sprema i kondicija koja je na nivou za razliku od predhodnih godina, dok su sa druge strane igraci celika imali svega 15.tak dana priprema kako treba
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- ScoutInternational
- Kontakt:
Ma tesko cemo dobiti posto ovdje ekipe igraju na 0:0, eventualnu gresku protivnika koju bi mogli iskoristiti.Hrasno1921 je napisao/la:Ovo moramo dobiti, na silu na dreku, frku nebitno, samo dobiti !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Celik nam uopste ne brani lijevo krilo, mi forsiramo desno
Beganovic ponovo ostro 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Pozdrav. Da li ima neko link da mi posalje? Unaprijed hvala
.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- manijakKladusa
- Kontakt:
oj zivote pokvareni dzojsituku, gledam tekmu preko vibera
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- amazon
- Kontakt:
Evo iz Zenice pisem. Igra je malo bolja nego ranije, lopta ide tecnije. Ne znam kako izgleda preko TV-a. Danas se moze vidjeti i ovoj djeci i ostalim debilima da nikad nije bilo nikakvog bojkota nego da su momci jednostavno limitirani. Jedan Celik koji dise na skrge moras dobiti glat dva razlike s igracima koje placas kako placas. Znaci krivac je onaj ko je doveo ove igrace. Zaje.bite sranja o bojkotu, napadanje igraca, svaki daje 120% od sebe i to treba postovati. Sad ce ga Bekric zabit.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
nema linka nazalost bht se bas naradio veceras da to onemoguci<3 LiMes <3 je napisao/la:Pozdrav. Da li ima neko link da mi posalje? Unaprijed hvala.

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Šteta. Hvala ti u svakom slučajuConte je napisao/la:nema linka nazalost bht se bas naradio veceras da to onemoguci<3 LiMes <3 je napisao/la:Pozdrav. Da li ima neko link da mi posalje? Unaprijed hvala.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Bonucci spasio cist gol, sa linije izbio loptu

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sinisa spasio sa linije najbolji gol Premijer lige ikada
Ledndric propusta jedna na jedan
Ledndric propusta jedna na jedan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.