Svaka je naša, ali bez dominacije. :kafauzkockuilokum:Sarajlijica1946 je napisao/la:Zato je slijedeca nasa. :dzezvapunakahve:pitic je napisao/la:I ako se ne mogne biti prvak barem se može ispred Željezničara.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 28 maj 2017, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Samo se kvota provjerila, ovaj mjesec ni ovakve zicere ne igramSarajlijica1946 je napisao/la:Cekaj, jesam li dobro skontao? Za Ramazan igras na marku.![]()

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
haris004 je napisao/la:Samo se kvota provjerila, ovaj mjesec ni ovakve zicere ne igramSarajlijica1946 je napisao/la:Cekaj, jesam li dobro skontao? Za Ramazan igras na marku.![]()

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Citiraj me u ovo doba slijedece godine.pitic je napisao/la:Svaka je naša, ali bez dominacije. :kafauzkockuilokum:Sarajlijica1946 je napisao/la:Zato je slijedeca nasa. :dzezvapunakahve:pitic je napisao/la:I ako se ne mogne biti prvak barem se može ispred Željezničara.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Sanse da lazni prokockaju titulu su u domenu sci-fi filmova 
Mi moramo biti ozbiljni danas, da pobijedimo, kao da se nadamo tituli
Sportski.
A promocija Hadzije i Rijada je ekstra, prvom 20-30 min, drugom 5-15min. Jos da je Vela tu..
PS. Jel MojaTV danas? Unaprijed hvala na odgovoru

Mi moramo biti ozbiljni danas, da pobijedimo, kao da se nadamo tituli

A promocija Hadzije i Rijada je ekstra, prvom 20-30 min, drugom 5-15min. Jos da je Vela tu..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MOJA TV.muhamedhulk je napisao/la:Sanse da lazni prokockaju titulu su u domenu sci-fi filmova
Mi moramo biti ozbiljni danas, da pobijedimo, kao da se nadamo tituliSportski.

Ako budem imao kakav link slobodno salji dijagonalu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jestemuhamedhulk je napisao/la:Sanse da lazni prokockaju titulu su u domenu sci-fi filmova
Mi moramo biti ozbiljni danas, da pobijedimo, kao da se nadamo tituliSportski.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas igraju dva najpoštenija kluba u ligi. Fakat je ova Krupa gotivna ekipica, pravi pogodak za nekog ko tek počinje pratit ligu i ne gotivi nikog od vječitih. Lijepa ekipa, borci, pošteni, navijači nisu nacionalisti... pali su u oči svima lani kad ih kona izbaci onim krečom u 93. minuti. Želim im svu sreću u narednoj sezoni.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Danas igraju dva najpoštenija kluba u ligi. Fakat je ova Krupa gotivna ekipica, pravi pogodak za nekog ko tek počinje pratit ligu i ne gotivi nikog od vječitih. Lijepa ekipa, borci, pošteni, navijači nisu nacionalisti... pali su u oči svima lani kad ih kona izbaci onim krečom u 93. minuti. Želim im svu sreću u narednoj sezoni.

Al onaj promasaj koljica protiv kona u 90+ im halalit necu
1946~
Ništa ni ove sezone od titule, jazuk.
Neriješeno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To nek' ide na dušu Koljiću, ostali su odradili svoje, još im lik zabi golčinuThrillerHz je napisao/la:[emoji106] [emoji106]skoroalen je napisao/la:Danas igraju dva najpoštenija kluba u ligi. Fakat je ova Krupa gotivna ekipica, pravi pogodak za nekog ko tek počinje pratit ligu i ne gotivi nikog od vječitih. Lijepa ekipa, borci, pošteni, navijači nisu nacionalisti... pali su u oči svima lani kad ih kona izbaci onim krečom u 93. minuti. Želim im svu sreću u narednoj sezoni.
Al onaj promasaj koljica protiv kona u 90+ im halalit necu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Neriješeno.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Onaj sto zabi golcinu, ja mislim Stefan Baric da se zove, odigrao utakmicu zivotaskoroalen je napisao/la:To nek' ide na dušu Koljiću, ostali su odradili svoje, još im lik zabi golčinuThrillerHz je napisao/la:[emoji106] [emoji106]skoroalen je napisao/la:Danas igraju dva najpoštenija kluba u ligi. Fakat je ova Krupa gotivna ekipica, pravi pogodak za nekog ko tek počinje pratit ligu i ne gotivi nikog od vječitih. Lijepa ekipa, borci, pošteni, navijači nisu nacionalisti... pali su u oči svima lani kad ih kona izbaci onim krečom u 93. minuti. Želim im svu sreću u narednoj sezoni.
Al onaj promasaj koljica protiv kona u 90+ im halalit necunama svakako sad Željo ne igra neku ulogu, prije će Željo kiksat s Radnikom nego Mađari izgubit od Slobode. Tuzlaci će iskoristit svaku priliku da konama, pa i nama, izbiju trofej iz ruku.

1946~

Zamislite naš autobus i neki sličan natpis, za Hrustemovića.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zasluzio je momak i vise!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
@ThrillerHZ sve osim tog raspleta bi bilo iznenađenje i novitet. Kone nam 4 godine u nizu leđa gledaju, ne bi valjalo da se to promijeni. 

Izvini druže ali pišeš gluposti u vezi akademije. Juniori osvojili kup, kadeti prošli mjesec na turniru u Mađarskoj.ado-hz je napisao/la:Prema mojim nekim izvorima a rijec je o akademiji radi se na tome da se rastjeraju djeca koja su sa strane i vrati se osnovnom i prvobitnom cilju a to je 70% nase djece i 30% djece iz ostalih gradova. Ostat ce samo najtalentovaniji. Rastjerat se treneri trenuti koji su doveli do propasti akademije. Spominje se Hustef kao novi sef prvog tima a Cala i Zijo da idu u akademiju i budu glavni...a moguce i Hus da dodje u akademiju. Ovo su neke price koje sam cuo a mozda nece nista biti od ovog.
Akademija vec odavno nema nikakvog uspjeha ni cilja. Od turnira na kojima smo na pocetku jako dobro igrali i redovno ucestvovali ni traga ni glasa. Ne pamtim kad smo na nekom turniru igrali. Vrijeme je da se akademija konacno postavi na prave noge sa pravim ljudima. Jer mi bez proizvodnje igraca i prodaje istih smo propali ko zeton.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.