Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesi li živ? Okrenuo se športu i nestao.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Totalno smo ugasili zrinski. Živi se ne čuju.
NoProfit = dječak iz Mjedenice.NoProfit je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:48Maloumni Samba standardno, k'o francuska sobarica.![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Koliko ih je bilo na stadionu? Šta su napisali?
- LondonBlues
- Kontakt:
Boli vas kuki, Zeljo prosle godine izbio titulu Borcu, vi ove nama. Sad ste 1:1 kad vec ne mozete takmicit se osvojenim takmicite se izbijenim.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Radi li radna grupa
Nisi mi odgovorio. Hoće li biti press?LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:25Boli vas kuki, Zeljo prosle godine izbio titulu Borcu, vi ove nama. Sad ste 1:1 kad vec ne mozete takmicit se osvojenim takmicite se izbijenim.
- LondonBlues
- Kontakt:
Pa jel ga bilo?N3R3D je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:41Nisi mi odgovorio. Hoće li biti press?LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:25Boli vas kuki, Zeljo prosle godine izbio titulu Borcu, vi ove nama. Sad ste 1:1 kad vec ne mozete takmicit se osvojenim takmicite se izbijenim.
Al stvarno do sada nikad nije zrinjskom bio problem cestitati, uvijek su se medju prvima oglasavali i cestitali protivnicima do dolaska doticnog na klupu. Sta vam uradi jedan covjek od kluba.
Uvijek poslije poraza nestanu sa foruma. Ništa novo, ništa čudno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
Takmičićemo se i za titule kad vam ne budu priznavali neregularne goloveLondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:25Boli vas kuki, Zeljo prosle godine izbio titulu Borcu, vi ove nama. Sad ste 1:1 kad vec ne mozete takmicit se osvojenim takmicite se izbijenim.
Koševo Zapad
- LondonBlues
- Kontakt:
Sta sad oces rec gol velezu identicna ruka koja nije svirana ni rumunjima kao penal protiv bih i gol gdje niko ne zna jel presla ili nije su razlog zasto kasnite za nama 100 bodova u 5 sezona?Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:21Takmičićemo se i za titule kad vam ne budu priznavali neregularne goloveLondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:25Boli vas kuki, Zeljo prosle godine izbio titulu Borcu, vi ove nama. Sad ste 1:1 kad vec ne mozete takmicit se osvojenim takmicite se izbijenim.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Po čemu je identično?LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:25Sta sad oces rec gol velezu identicna ruka koja nije svirana ni rumunjima kao penal protiv bih i gol gdje niko ne zna jel presla ili nije su razlog zasto kasnite za nama 130 bodova u 5 sezona?Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:21Takmičićemo se i za titule kad vam ne budu priznavali neregularne goloveLondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:25Boli vas kuki, Zeljo prosle godine izbio titulu Borcu, vi ove nama. Sad ste 1:1 kad vec ne mozete takmicit se osvojenim takmicite se izbijenim.![]()
Ovaj smirio rukom loptu i u nastavku akcije postigao gol.
A da ne pominjemo da ste prošle sezone i na Koševu dali neregularan gol za pobjedu.
Ako već ne možeš da se sjetiš, lopta prilikom izvođenja prekida nije mirovala, samim tim se slobodan udarac trebao ponoviti, u nastavku je postignut gol.
Nabere se toga, pa onda imaš argument o 130 bodova u 5 sezona
Nebitno, dopalo vas sad s braćom iz BL da krčmite, sve
Koševo Zapad
- LondonBlues
- Kontakt:
A ovaj u svojih 16 sebi smirio spustio da nije otisla bi direkt igracu rumunijeShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:28Po čemu je identično?LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:25Sta sad oces rec gol velezu identicna ruka koja nije svirana ni rumunjima kao penal protiv bih i gol gdje niko ne zna jel presla ili nije su razlog zasto kasnite za nama 130 bodova u 5 sezona?Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:21
Takmičićemo se i za titule kad vam ne budu priznavali neregularne golove![]()
A da ne pominjemo da ste prošle sezone i na Koševu dali neregularan gol za pobjedu.
Ako već ne možeš da se sjetiš, lopta prilikom izvođenja prekida nije mirovala, samim tim se slobodan udarac trebao ponoviti, u nastavku je postignut gol.
Nabere se toga, pa onda imaš argument o 130 bodova u 5 sezona![]()
Nebitno, dopalo vas sad s braćom iz BL da krčmite, sve![]()

I nama dynamo isti gol zabio jer nismo pazili cista greska vasih igraca gdje pustaju da se brzo izvede umjesto da neko stoji pored lopte i smeta, o tome jel se lopta mrdala ili ne svako vidi sta mu vise odgovara.
Nisi ni ti svjestan kakve nebuloze pricas. Ali dobro bolje krivit sudije sto kasnite 100 bodova nego rec da ste levati. Evo sad da mi nabrojis sve lakrdije nisi imo ukupno 5 golova a kamoli 100 bodova razlike.
Pa penal u Bijeljini gdje uzeše titulu iako je Željo sam sebi sve upropastio al treba pošteno reći.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:28Po čemu je identično?LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:25Sta sad oces rec gol velezu identicna ruka koja nije svirana ni rumunjima kao penal protiv bih i gol gdje niko ne zna jel presla ili nije su razlog zasto kasnite za nama 130 bodova u 5 sezona?Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:21
Takmičićemo se i za titule kad vam ne budu priznavali neregularne golove![]()
MNON
- Shategabri
- Kontakt:
Pričam o fudbalskim pravilima, nisu nebuloze.LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:40A ovaj u svojih 16 sebi smirio spustio da nije otisla bi direkt igracu rumunijeShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:28Po čemu je identično?LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:25
Sta sad oces rec gol velezu identicna ruka koja nije svirana ni rumunjima kao penal protiv bih i gol gdje niko ne zna jel presla ili nije su razlog zasto kasnite za nama 130 bodova u 5 sezona?
I nama dynamo isti gol zabio jer nismo pazili cista greska vasih igraca gdje pustaju da se brzo izvede umjesto da neko stoji pored lopte i smeta, o tome jel se lopta mrdala ili ne svako vidi sta mu vise odgovara.
Nisi ni ti svjestan kakve nebuloze pricas. Ali dobro bolje krivit sudije sto kasnite 100 bodova nego rec da ste levati. Evo sad da mi nabrojis sve lakrdije nisi imo ukupno 5 golova a kamoli 100 bodova razlike.
Halo, nije lopta mirovala. Kakvo brzo izvđenje?!
Ma ne krivim nikog, samo vi svoje
Onako se prozivate i vi i Borac, zavist ništa drugo
Koševo Zapad
-
sakahuligana
- Kontakt:
Logicno ako ti ili neko treci Ajlah nebitno nazove mene cetnikom , moju grupu zbog nekih navijackih poznanstava glupa prica psovat cu mu , jer ako vam je to normalno moram da vam mrtve psujem jbgPapakIzSa je napisao/la: ↑15 dec 2025, 23:19i onda psusjes Te koji su preselili na drugi svijet braneci ovaj grad, fenomensakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:00Normalno da ne govori to nego da se pojedinac lize grobarima i kao sto vi to volite da nazovete kad smo mi u pitanju cetnicima al mene je to sramota uraditi i nazvat nekog iz mog grada , drzave cetnikom , a gubili smo clanove familije od iste ruke tih cetnika , al nema veze samo vi pitari to mozete jer ste vala i gori od tih cetnika i ko god nema srama da zove nekog iz svog grada cetnikom dabogda mu pomrlo sve u familiji
- LondonBlues
- Kontakt:
Mislim da je Barisic bio ako se ne varam stao nogom na loptu jer je lopta isla prema njemu, stao na nju zaustavio je i izveo brzo.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:46Pričam o fudbalskim pravilima, nisu nebuloze.LondonBlues je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:40A ovaj u svojih 16 sebi smirio spustio da nije otisla bi direkt igracu rumunijeShategabri je napisao/la: ↑16 dec 2025, 13:28
Po čemu je identično?
Halo, nije lopta mirovala. Kakvo brzo izvđenje?!
Ma ne krivim nikog, samo vi svoje![]()
Onako se prozivate i vi i Borac, zavist ništa drugo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nula80, successminator i 26 gostiju.