Premijer liga BiH - aktuelno

Ajlah
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Ajlah » 16 dec 2025, 02:08

GrbaviĆACI koji šele invectitora

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 16 dec 2025, 02:20

jurisicduska je napisao/la:
15 dec 2025, 22:52
Najbolje što više i ne kriju da se raduju Brkoviću jer je majstor za zakulisne radnje, krađe i prevare. To mi je od ovog svega najbolje. Ljudi otvoreno hoce jednog od najvecih mesetara ove lige u klubu ali ne zato jer ima sportsko znanje nego jer zna kako prevarit.

Vodite vas sopstveni klub direktno u nestanak.
I sve nam ovo prigovara navijač kluba kojem je Abdulah Ibraković bio direktor.

Kako se zvaše ona njegova poznata afera?

Jbt, kako vise imas obraza izmisljat price.

Jedna na drugu ne znas koja je veca izmisljotina. Ukaze ti se u glavi misao i optuzis nekog na osnovu te misli, iskonstruises neku moronsku laz.

Cuj mi rekli da je Brkovic babo :crazy:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 dec 2025, 02:31

inzomni je napisao/la:
16 dec 2025, 02:20
15 dec 2025, 22:52
Najbolje što više i ne kriju da se raduju Brkoviću jer je majstor za zakulisne radnje, krađe i prevare. To mi je od ovog svega najbolje. Ljudi otvoreno hoce jednog od najvecih mesetara ove lige u klubu ali ne zato jer ima sportsko znanje nego jer zna kako prevarit.

Vodite vas sopstveni klub direktno u nestanak.
I sve nam ovo prigovara navijač kluba kojem je Abdulah Ibraković bio direktor.

Kako se zvaše ona njegova poznata afera?

Jbt, kako vise imas obraza izmisljat price.

Jedna na drugu ne znas koja je veca izmisljotina. Ukaze ti se u glavi misao i optuzis nekog na osnovu te misli, iskonstruises neku moronsku laz.

Cuj mi rekli da je Brkovic babo :crazy:
Ona afera gdje je taj sto je zapoceo aferu platio kaznu za klevetu ili ima jos neka da ja ne znam ?

slika

slika

slika

Ne ne ja pišem da je babo. Vi ne pisete. I ti ces opet okrenut temu tipa na sto čitaš forume. Mislim čitam jer mi je kurcu cejf. Nije meni misao došla u glavu nego priželjkujete Brkovica na sve strane, ja živim u ovom gradu nisam u Foci. Ovo sam usao samo da ti dokažem da niko ništa ne izmišlja.

Daj jednu izmišljotinu iz mog posta. Vama je bila izmišljotina kad sam vam pisao da vam Adzem i pojedinci iz uprave potpisuju igrače ko na traci uz procenat od plate. Pa sad evo dođosmo i do tog.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 dec 2025, 03:01

Kako ti mozes biti siguran preko foruma da su svi navijaci sa odredjene teme navijaci tog kluba? Jel to hulahopka nas navijac? Da ovaj ajlah navija za nekog? Covjek trola po forumu. Nije relevantno uopste. To sto je neko iznio misljenje svoje ne znaci da je istina. Ako ja zelim investitora i smatram da ne mozeko gore od ovoga, ne mora znaciti da je istina.
Mislim najvatreniji vasi navijaci su skontali prosle sezone da je kup namjesten o cemu pricamo? Da ne pricamo o aferama punac i slicno. Nemoj se praviti da ste vi uvijek ti preposteni, a svi ostali losi. Ne ide.
Fk Željezničar.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 16 dec 2025, 06:19

Ovaj duska velikim koracima postaje maskota ovog foruma,lik je dosadan za medalju ubi se objasnjavajuci nesto,ispravljajuci krive drine,i samo njegova rjec je relevantna.
Najjaca mu je ova sa aferom punac,kaze nije dokazano na sudu pa ljudino gdje ti zivis sta je ovdje dokazano na sudu.
Jel dokazano da je Vico namjestio Borcu jednu utakmicu,jel dokazano da Beus i Vico unazad vedre sudijskom organizacijom jel dokazano da je amar osim iz dzepa davao premije protivnickim igracima,jel dokazano da ste dobili kup 2 puta,jednom u finalu igrali protiv juniora Borca.
Nista druze nije dokazano,nemoj misliti ako ti kazes nesto da je tako,nije ni blizu....

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 16 dec 2025, 06:46

"Dino jesi li me fino pitao koliko košta utakNica ? " 🤫
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 dec 2025, 07:48

Grk1234 je napisao/la:
16 dec 2025, 06:19
Ovaj duska velikim koracima postaje maskota ovog foruma,lik je dosadan za medalju ubi se objasnjavajuci nesto,ispravljajuci krive drine,i samo njegova rjec je relevantna.
Najjaca mu je ova sa aferom punac,kaze nije dokazano na sudu pa ljudino gdje ti zivis sta je ovdje dokazano na sudu.
Jel dokazano da je Vico namjestio Borcu jednu utakmicu,jel dokazano da Beus i Vico unazad vedre sudijskom organizacijom jel dokazano da je amar osim iz dzepa davao premije protivnickim igracima,jel dokazano da ste dobili kup 2 puta,jednom u finalu igrali protiv juniora Borca.
Nista druze nije dokazano,nemoj misliti ako ti kazes nesto da je tako,nije ni blizu....
Zar onaj nije nudio neke dokaze. Pokrenut je sudski postupak i na kraju nije bilo tih dokaza.
Davati premije protivničkim igracima nije protiv zakona. Se
Davati bilo kakve premije za pobjedu također nije protiv zakona.

A koliki idiotizam vlada većina kao ovaj iznad ne zna ni za sta je afera punac. Tu Sarajevo nije optuženo da je kupilo utakmicu nego da je davalo premije na meču koji ne utječe na njihov plasman sto također nije ni protiv zakona, a na kraju se ispostavilo i da je laž. A vidi ovog imaginarnog citata. Treba vjerovati Husicu na riječ. Daj ba.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 16 dec 2025, 08:21

Jok eto Dini treba vjerovati. Zato ste ga i izbacili iz kluba, čak su ga iz onog udruženja BP izbacili.
Sjedilo se u Parku prinčeva prije utakmice zadnjeg kola (Sarajevo-Sloboda), da se "ne zapinje". 😉🤫

Ko o čemu, dušanka o poštenju 😂😂😂

slika

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 dec 2025, 08:24

Opet su se vratili svojim standardnim okupacijama.
Klub bez sopstvenog cilja i smisla.

Husić: Afera „Punac“ nije ispoštovana... Mnogi su to u javnosti protumačili pogrešno, jer nas Sarajevo nije premiralo da izgubimo utakmicu, već da pobijedimo nekoga. Nemam ništa protiv da nas za subotu Željo i Zrinjski premiraju da dobijemo Sarajevo. Možda i ja zadnja dva kola budem spreman da nekoga premiram da pobijedi. Iskreno, volio bih da mi, recimo, Grčku premiramo da dobije Finsku i da se plasiramo kao drugi na Euro, ako to bude potrebno. Sve dok UEFA to dozvoljala i što je praksa u cijeloj Europi, ja ću to raditi. Kada zabrane, poštovat ću odluku.

spolacentra
Kontakt:

Post Postao/la spolacentra » 16 dec 2025, 08:38

Nabijem ja sve vase titule na kitu. Jos se ponosite svojim klubovima. Niko prvenstva posteno nije uzeo otkako se igra fudbal u BiH.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 16 dec 2025, 08:58

Vidim "Mjedenica" brigada se razbudila i aktivirala. 😁😁😁
Ajlah i NoProfit kasne nešto jutros. 😂
Vjerovatno im oni dani u mjesecu. 😁

Pa niste čovjeka ispoštovali, ostali mu dužni 20 milja.
Nego tek poslije molili debelog da okrene priču, pa mu dali pare (izgleda ovaj put nije putem Ibrakovićevog punca) i prolaz u kupu. 🤣🤣🤣

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 16 dec 2025, 09:01

spolacentra je napisao/la:
16 dec 2025, 08:38
Nabijem ja sve vase titule na kitu. Jos se ponosite svojim klubovima. Niko prvenstva posteno nije uzeo otkako se igra fudbal u BiH.
05.06.1998. godine najčišća titula u univerzumu, a ne u BiH !!!

Dečko, izvinite što pitam, a za koga vi navijate ? 🙂

spolacentra
Kontakt:

Post Postao/la spolacentra » 16 dec 2025, 09:14

Samba71 je napisao/la:
16 dec 2025, 09:01

Jedinstvo iz Bihaca.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 16 dec 2025, 09:20

16 dec 2025, 09:14
Samba71 je napisao/la:

Jedinstvo iz Bihaca.
Sportski pozdrav za našu bosansku Krajinu . 👍🏻

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 16 dec 2025, 09:25

16 dec 2025, 08:24
Opet su se vratili svojim standardnim okupacijama.
Klub bez sopstvenog cilja i smisla.

Husić: Afera „Punac“ nije ispoštovana... Mnogi su to u javnosti protumačili pogrešno, jer nas Sarajevo nije premiralo da izgubimo utakmicu, već da pobijedimo nekoga. Nemam ništa protiv da nas za subotu Željo i Zrinjski premiraju da dobijemo Sarajevo. Možda i ja zadnja dva kola budem spreman da nekoga premiram da pobijedi. Iskreno, volio bih da mi, recimo, Grčku premiramo da dobije Finsku i da se plasiramo kao drugi na Euro, ako to bude potrebno. Sve dok UEFA to dozvoljala i što je praksa u cijeloj Europi, ja ću to raditi. Kada zabrane, poštovat ću odluku.

To je jedan dio priče i to je tačno. Pravo pitanje je: zašto je Sarajevo, lider na tabeli, premiralo Slobodu da pobijedi Mladost iz Velike Obarske koja se borila za opstanak? :)
FK Sarajevo je, tvrdi Husić, tražio od Viteza da izgubi meč, jer je timu s Koševa trebala pobjeda. Podsjećamo, "Bordo klub" je gostovao u Vitezu, a Sloboda je bila domaćin Mladosti iz Velike Obarske. Vitez i Mladost su se borile za opstanak, Sarajevo za titulu, a Sloboda je bila rasterećena rezultata.

"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 16 dec 2025, 09:31

Nastavio gospodin po starom,ajde uzivaj ako te to ispunjava,po tebi svi kradu ,otimaju samo je sarajevo posteno, jaucete za velikanima a samo zbog vas velikani tavore po drugim trecim ligama,najlakse je kriviti druge za svoje neuspjehe....
Sportski pozdrav....

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 16 dec 2025, 09:35

Samba71 je napisao/la:
16 dec 2025, 09:20
Samba71 je napisao/la:

Jedinstvo iz Bihaca.
Sportski pozdrav za našu bosansku Krajinu . 👍🏻
Laze, ovaj navija za klub iz Vrapcica, onaj sto ne zna jos kako trofej izgleda nisu ga vidili jos uzivo.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 dec 2025, 09:40

Samba71 je napisao/la:
16 dec 2025, 08:21
Jok eto Dini treba vjerovati. Zato ste ga i izbacili iz kluba, čak su ga iz onog udruženja BP izbacili.
Sjedilo se u Parku prinčeva prije utakmice zadnjeg kola (Sarajevo-Sloboda), da se "ne zapinje". 😉🤫

Ko o čemu, dušanka o poštenju 😂😂😂

slika
Čekamo sad nekog da krene sa aferom Osim :kafa:
Ne znam kako vam se više da :lol:
Koševo Zapad

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 16 dec 2025, 11:48

Samba71 je napisao/la:

Jedinstvo iz Bihaca.
Maloumni Samba standardno, k'o francuska sobarica. :rol:

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 16 dec 2025, 12:05

tutankamon1905 je napisao/la:
16 dec 2025, 00:02
J.ebiga, kad tad covjek shvati da ni ne treba nit mozes bit gospoda uvijek. Koliko se sere po ovom klubu iz glavnog grada, bilo je odavno vrijeme da se povuce crta

A kada sportsport i njihovi novinarcici pjene, znas da radis pravu stvar.
Kada će press?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Napapijri, Riziko, successminator, trunks1946, tutankamon1905 i 27 gostiju.