FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 26 avg 2016, 15:13

amar92 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Ipak mislim da će biti ovako :

-----------Lendrić-------
----------Beganović-------
----Bekrić------Radinović---
A ko bi treba onda lijevo? Halvadžić ili Lazić?
Neki kažu da će lijevu stranu zajedno pokrivati Husić i Bevab i da se to uigravalo na treningu.
E sad ne znam, volio bih da vidim Lazića, ali tek se oporavio od povrede i nije 100% spreman.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 26 avg 2016, 15:15

Izvinite sto vas ometam na vasoj temi, jel mi neko moze objasnit zasto sportsko drustvo pravi problem oko Grbavice?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 avg 2016, 15:16

amazon je napisao/la:Bas me zanima zna li crnogorac uopce kakao je izgledao taj plavi zamak, a da nije ukucao na google slike :kafa:
On barem ne uslovljava svoju ljubav prema klubu, kao neki... :puke:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 avg 2016, 15:17

amazon je napisao/la:slika
Kosorić ne može igrati zbog kartona.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 15:19

Ma znam, Bokacini, napisano 100 puta.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2016, 15:22

Hrasno1921 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Kako da znam sta ce SD. sa svojim zemljistem !?
Ali po zakonu se tacno zna sta se moze graditi a sta ne i u kojim gabaritima, u slucaju da dodje do neke gradnnje od strane SD.
Moguce je da se prosiri Plavi Zamak ili napravi nesto drugo, po nekim mojim pretpostavkama, uglavnom neke stambene zgrade, trzne centre i sl. ti je nemoguce graditi ako ciljate na to.

Na sastanku je sve dogovoreno cak i do najmanjeg detalja, jedan od tih detalja jeste pristup buducoj tribini istok, jer ljudi u FK. su bukvalno zaboravili kako da navijaci i sigurnosne sluzbe imaju pristup tribini, jer "praznina" izmedju buduce tribine i zemljista u vlasnistvu SD. nakon dogovora iznosila je svega 2.5 metara :mrgreen: sto je nezamislivo za ulazak navijaca i samu sigurnost u slucaju da SD. napravi neki objekat ili zagradi svoje zemljiste, te je na kraju to "prosireno" na 30m, normalno uz izlazenje u susret drugoj strani.
Prvo se mora legalizovati pa onda dogradjivati...
Znaci ide prvo legalizacija plavog zamka s obzirom da se vodi kao privremeni objekat.....
Plavi Zamak od 2008. nije privremeni objekat, tome dokaz jeste ugovor izmedju Direkcije za ceste KS. i SD. gdje stoji da se SD. isplacuje 185.000 KM za objekat i dio zemljista koji se izuzima za potrebe gradnje juzne longitudinale.
A poznato je kako zakon tretita odstetu za nelegalne i privremene objekte, sa druge strane ovo je jos jedan dokaz da je zemljiste u vlanistvu SD., a ne FK. na cijem je zemljistu SD. izgradilo privremeni objekat.
Da je zemlja u vlasnitvu SD onda nije ni trebalo biti nekog spora jer onda vam nebi nista ni trebalo zauzvrat.Znaci opet konstruises sa povrsnim informacija.
Moram ti priznati da si pravi mag improvizacije i konstrukcije

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 15:25

Stvarno se bezveze natezete oko tih stvar. Kao da je vise bitno to kako i sta. Ono sto je najbitnije za klub koji navijamo da se istok moze poceti praviti i da napokon dobijemo jedan moderan stadion. Jos da to isprate dobri rezultati, sve bi trebalo krenuti na dobro.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

terrorist
Kontakt:

Post Postao/la terrorist » 26 avg 2016, 15:37

Kako su mislili praviti istok - odmah ga ravnati sa sjeverom ili fol na spratove ga praviti posto od toga nema nista. Napravit ce pola tribine, a sa sjeverom ce biti izravnat za 10 godina.
Da li ce pristup istoku ici preko betonskog sa bocne strane, ili kroz sjeveroistok pored tombole ?
U svakom slucaju treba uzeti u obzir da ce i prosirena ulica prolaziti pored stadiona.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 15:41

@Sarajlija TM

Jos sad cu ti odg. jer konstantno samo od tebe dolaze notifikacije!

U 90% stvari koliko vidim nisi upoznat ili o njima tek povrsno znas, nesto sto si nacuo ili ti je neko prepricao, i tu istu pricu vrtis ovdje, dok sa druge strane uopste ne znas ko sam ja, samim tim ne mozes znati koliko znam ili ne znam o cijeloj situaciji, takodjer ne znas gdje sam tu ja u svemu ;)

Svo zemljiste je podijeljeno na nekoliko parcela, parcela na kojoj se treba graditi istocna tribina bila je predmet spora a ne parcela na kojoj je Plavi Zamak. Prica oko Plavog Zamka je dovedena u ovu pricu oko istocne tribine bez ikakve veze, spoemnut je objekat koji sa cijelom pricom nema neze, to pokazuje ugovor izmedju Direkcije i SD. koji je realizovan bez ikakvih problema, dok sa druge strane nastao je spor oko parcele na kojem je istocna tribina, i na kraju znas kako se sve zavrsilo, sto ti pokazuje da se radi o totalno dvije razlicite parcele.
Nisi ti glup nego ne razmisljas kako treba, letis pred rudu da napises nesto, pa tu i us***
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 26 avg 2016, 15:55

terrorist je napisao/la:Kako su mislili praviti istok - odmah ga ravnati sa sjeverom ili fol na spratove ga praviti posto od toga nema nista. Napravit ce pola tribine, a sa sjeverom ce biti izravnat za 10 godina.
Da li ce pristup istoku ici preko betonskog sa bocne strane, ili kroz sjeveroistok pored tombole ?
U svakom slucaju treba uzeti u obzir da ce i prosirena ulica prolaziti pored stadiona.
Sve znas, ne znam sta pitas bezveze!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

terrorist
Kontakt:

Post Postao/la terrorist » 26 avg 2016, 16:04

djedovic01 je napisao/la:
terrorist je napisao/la:Kako su mislili praviti istok - odmah ga ravnati sa sjeverom ili fol na spratove ga praviti posto od toga nema nista. Napravit ce pola tribine, a sa sjeverom ce biti izravnat za 10 godina.
Sve znas, ne znam sta pitas bezveze!
Ako ima ko ozbiljniji da odgovori. Interesuje me arhitektonsko rijesenje jer se radi o "zguzvanom" prostoru, a tu treba dodati i danas-sutra gradnju juga. Samo me interesuje kako su ljudi zamislili sve to.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 26 avg 2016, 16:49

Sa sjeverom
Pristup moze sa dvije strane od boka i sjevera.

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 26 avg 2016, 17:43

Koktrijeb je napisao/la:Izvinite sto vas ometam na vasoj temi, jel mi neko moze objasnit zasto sportsko drustvo pravi problem oko Grbavice?
jer hoce i evo dobili su zemljiste iza istoka da bi gradili hotel ili nesto i tako da bi hajrovali dobre pare, uglavnom da bi izvukli licnu korist vrsene su uscjene i propaganda protiv uprave kao na ovom forumu npr, i fb i sl. i "rusila" se uprava da bi popustila sto je i uradila i dala im zemljiste koje ce onda oni iskoristiti da bi omastili brk ;)

i meni ovo nije rjesenje, bogalji dobise ono sto su trazili od pocetka, dobice oko 300 kvadrata i boga pitaj sta ce tu niknuti jer koldzo ce aminovati avaz novi ako mu oni to kazu, znam da je pritisak bio veliki znamo koliko je evo bar ovdje se vrsilo pritisak na upravu, pa onda lazne informacije, podavale, fb stranice itd.., ali nisu trebali popustiti, ovako pored stadiona ce niknut neko **** od sd-a tj. vjerovatno necije jer ce ko da gledam nekad se to zemljiste prodati i umjesto da bude ono sve dio stadiona ipak obrnuta situacija se desi :thumbdown: :thumbdown:
dabogda vam za hljeba trbalo svima iz sd-a svima koji su ovo orkestrirali i naravno nacelniku **** posebno ;)

maxum1921
Kontakt:

Post Postao/la maxum1921 » 26 avg 2016, 18:02

Sacekajte zvanično da se objavi sta je ko dobio, ili bolje reći nije. Sve ostalo je lupetanje.

Sent from my G630-U20 using Tapatalk

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 26 avg 2016, 18:29

Prodane duse zvonili ko zvoncici 24 sata 7 dana u sedmici, kofole oni se bore protiv laznog hadzije. Samo tockonje nisu znali sta je njima cilj :thumbdown: Trebalo vam!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 18:55

Treba da bude svim jasno da Zeljo nije privatna prcvarnica, i da trebaju svi biti skupa. Ako ne mogu skupa niko nema pravo da pljuje po bilo kome ko je bio ranije u upravi. Raditi svoj posao najbolje sto znas, a ne praviti od kluba kao da ti je to babo ostavio. Trenera i igrace treba da bira neko ko poznaje to, samo mi nije jasno odakle Misketu ideja da Dejo ublehas dovodi igrace. Skocio sam sebi u stomak.

Pozdrav za druga @samoplavi, valjda se vrati.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 19:52

Eto i opstina Novo Sarajevo i Koldzo ce ispuniti svoje obecanje, 200.000 KM za gradnju istocne tribine operativno pocetkom septembra :thumbup:

Sve se ba da zavrsiti kad se hoce ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 20:14

Svaka cast za Koldzu.

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 26 avg 2016, 20:34

kakav majmun dabogda mu za hljeba trebalo lopov pogani, cim se popustilo haverima moze sve, dao bi sad on guzice a ne pare i dozvole :sick: :sick:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 21:01

Valjda ste do sad shvatili da Koldzo nije imao nista s sporom izmedju SD i FK. Fino je rekao da oni dogovore i da nece biti problema oko dozvala. Isto tako kakva budalastina da Koldzo ide na sud sta on ima s tim? Isto tako nikome nije cilj ici na sud jer svako zna da bi to potrajalo jako dugo i da mi navijaci jos zadugo ne bi dobili istocnu tribinu.
Isto tako upravi je cilj da obezbjedi ono sto je obecala i u tome vidim ispravan i posten put. Treba skinuti kapu kad urade pravu stvar za KLUB.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 53 gosta.