FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zao mi je ako je tacno za Livaka, pa momka smo gledali jedno 20 minuta ukupno. I ono sto je pokazao, bilo je solidno. Za ono malo sto je igrao, moglo se primjetiti da ima dobar centarsut.
Sutra bih volio da izadje sljedeci sastav:
-------------------Pavlovic----------------------
Kadusic----Mihojevic----Kovacevic----Ivetic
------------Radovac--------Heric---------------
--Hebibovic/Hodzic-------------------Andjusic
-------------------Ahmetovic---------------------
Onda u drugom poluvremenu, makar 20 minuta prije kraja, uvesti Hadzica, te Rijada umjesto Novakovic. Onda nece, sem Pavlovica i Ivetica, imati vise od 23 godina
Onda u drugom poluvremenu, makar 20 minuta prije kraja, uvesti Hadzica, te Rijada umjesto Novakovic. Onda nece, sem Pavlovica i Ivetica, imati vise od 23 godina
Amer Dupovac!
- dynamodresden1
haha pusti ublehe sa ovim timom bi prosli kroz ovu ligu hahaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ta stranica konstantno servira gluposti i laži. Ne znam ko im više vjeruje. Sve neki insajderi, svi sve znaju, a niko ništa ne zna.SiouxLukavac je napisao/la:FK Sarajevo Balkan ili ti ga Kenchoo
Naravno da ne vjerujem al reko da zalijepim![]()
Želje Mehmeda Janjoša i ostatka stručnog štaba za predstojeći ljetni prijelazni rok:
Golman: Nerves Fejzić (NK Metalleghe BSI)
Ivica Ivušić (NK Istra 1961)
Odbrana: Haris Mehmedagić (dogovoren)
Lijevi bek: Bojan Letić (MSK Žilina)
Josip Kvesić (Hajduk Split)
Alem Merajić (RNK Split)
Vezni red: Dejan Janjatović (FC Vaduz)
Amer Ordagić (FK Sloboda)
Tomislav Mazalović (Inter Zaprešić)
Ivan Marković (Voždovac)
Krila: Simon Vukčević (slobodan, FC Chaves)
Filip Jazvić (CS U Craiova)
Napad: Ognjen Ožegović (Čukarički)
Ante Vukušić (slobodan, Greuther Furth)
Anton Maglica (Apollon Limassol)
Marko Obradović (FK Radnik)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Alternative: Renato Gojković (NK Istra 1961, u slučaju odlaska nekog od trenutnih stopera)
Edon Hasani (slobodan, Kukesi)
Petar Mišić (Cibalia),
Mićo Kuzmanović (Mladost DK)
Odlasci: Adi Adilović, Saša Balić, Almir Bekić, Haris Duljević, Frank Liivak i Amer Bekić.
- escobarpablo
- Kontakt:
Ko je dobio crveniRahma je napisao/la:Zao mi je ako je tacno za Livaka, pa momka smo gledali jedno 20 minuta ukupno. I ono sto je pokazao, bilo je solidno. Za ono malo sto je igrao, moglo se primjetiti da ima dobar centarsut.

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Posti li Said?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Posti, od doručka do ručka...High je napisao/la:Posti li Said?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam siguran, ali mislim da je kod njega isto amaterski ugovor kao i kod Hodžića. To je ono samo godina plus mogućnost produženja, da se ne plaćaju troškovi treniranja ili šta već.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ahmet ima jos godinu dana ugovora.fico je napisao/la:Mora se o nečemu pričati, pa tako i o stadionu. Dosadilo nam je ismijavanje komšinice željane![]()
Čuo sam da će Amer Bekić produžiti ugovor, onda garant Ahmetović ide.
SARAJEVO
Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi
Ova odluka nas kratkoročno može oslabiti, ali u budućnosti možemo imati koristi. Savez tjera klubove da se fokusiraju na omladinske pogone. Naravno, sve zavisi ko će trenirati omladince.zagor1987 je napisao/la:Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi
SARAJEVO
Ma opet bi bilo dobro da igrači iz zemalja bivše Juge nisu stranci, makar dvojicu da možeš registrovat kao domaće. Ovako će nam fakat velika ulaganja bit potrebna u akademiji, da na trenerske pozicije stavimo samo najbolje ljude.fico je napisao/la:Ova odluka nas kratkoročno može oslabiti, ali u budućnosti možemo imati koristi. Savez tjera klubove da se fokusiraju na omladinske pogone. Naravno, sve zavisi ko će trenirati omladince.zagor1987 je napisao/la:Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A kako su oni uspjeli da tako registruju sve pod domace. Jos vaznije, kako mi mozemo uraditi da neko ko dolazi iz HR ili SRB bude ''domaci''?skoroalen je napisao/la:Ma opet bi bilo dobro da igrači iz zemalja bivše Juge nisu stranci, makar dvojicu da možeš registrovat kao domaće. Ovako će nam fakat velika ulaganja bit potrebna u akademiji, da na trenerske pozicije stavimo samo najbolje ljude.fico je napisao/la:Ova odluka nas kratkoročno može oslabiti, ali u budućnosti možemo imati koristi. Savez tjera klubove da se fokusiraju na omladinske pogone. Naravno, sve zavisi ko će trenirati omladince.zagor1987 je napisao/la:Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi
Dinamo forsira mlade pa opet nema 11 igraca iz svog pogona u prvih 11 nit ce kad neki klub to imat,nikad tako tezultat neki neces napraviti al hajd da vidimo i tofico je napisao/la:Ova odluka nas kratkoročno može oslabiti, ali u budućnosti možemo imati koristi. Savez tjera klubove da se fokusiraju na omladinske pogone. Naravno, sve zavisi ko će trenirati omladince.zagor1987 je napisao/la:Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi
Pa Dinamo je stagnirao, jer nije imao konkurencije. Rijeka se pojavila tek prije 2-3 godine. Tako bi i nama problem bio ako bi samo mi ulagali u svoj OP. Potrebno je da se i drugi klubovi posvete mladima. Onda kad prodamo nekog našeg dragulja možemo dovesti igrača iz Mladosti, Borca ili npr. Slobodezagor1987 je napisao/la:Dinamo forsira mlade pa opet nema 11 igraca iz svog pogona u prvih 11 nit ce kad neki klub to imat,nikad tako tezultat neki neces napraviti al hajd da vidimo i tofico je napisao/la:Ova odluka nas kratkoročno može oslabiti, ali u budućnosti možemo imati koristi. Savez tjera klubove da se fokusiraju na omladinske pogone. Naravno, sve zavisi ko će trenirati omladince.zagor1987 je napisao/la:Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi

SARAJEVO
- Orangina85
- Kontakt:
Pa jednostavno, savez ne tretira igrace iz zemalja okruzenja strancima.MortemHz je napisao/la: A kako su oni uspjeli da tako registruju sve pod domace. Jos vaznije, kako mi mozemo uraditi da neko ko dolazi iz HR ili SRB bude ''domaci''?
@MortemHZ
"? 66.
Право наступа " " " " (" " ' "-
но $ ? ") " то у " 2016/2017. ¥-
" " ", ? $ " са " " ?-
" ? (" ' статус " "), по ? на
$ " " се уносе у "-?."
Direktno iz njihovog pravilnika.
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci savez samo pravilnik da izmijeni i to je to, mislio sam da je nesto ''jace'' od toga.skoroalen je napisao/la:@MortemHZ
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."
- PitarBordo
- Kontakt:
Mi kad bi stavili u pravilnik "jugoslovneskih" u bilo kojem smislu, sva tri tora bi rastrgala savez na milion dijelova.skoroalen je napisao/la:@MortemHZ
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."

Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakva lista pojacanja
A haman sve stranci. Pola odvadis, i ostanu ti realno Fejzic i Co.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma ja, sve je do njih. Ja mislim da ovo pravilo ne bi bilo loše, da naši urade npr 2+2. Ionako su nam svi stranci u ligi iz ovih ex-yu država. Tu su 2-3 Afrikanca i jedan Estonac koji će uskoro bit' bivši. Ostalo sve iz regiona.MortemHz je napisao/la:Znaci savez samo pravilnik da izmijeni i to je to, mislio sam da je nesto ''jace'' od toga.skoroalen je napisao/la:@MortemHZ
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to ali nista od toga, Bosnaskoroalen je napisao/la:Ma ja, sve je do njih. Ja mislim da ovo pravilo ne bi bilo loše, da naši urade npr 2+2. Ionako su nam svi stranci u ligi iz ovih ex-yu država. Tu su 2-3 Afrikanca i jedan Estonac koji će uskoro bit' bivši. Ostalo sve iz regiona.MortemHz je napisao/la:Znaci savez samo pravilnik da izmijeni i to je to, mislio sam da je nesto ''jace'' od toga.skoroalen je napisao/la:@MortemHZ
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.