FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 27 maj 2017, 15:26

Zao mi je ako je tacno za Livaka, pa momka smo gledali jedno 20 minuta ukupno. I ono sto je pokazao, bilo je solidno. Za ono malo sto je igrao, moglo se primjetiti da ima dobar centarsut.

Sutra bih volio da izadje sljedeci sastav:

-------------------Pavlovic----------------------
Kadusic----Mihojevic----Kovacevic----Ivetic
------------Radovac--------Heric---------------
--Hebibovic/Hodzic-------------------Andjusic
-------------------Ahmetovic---------------------

Onda u drugom poluvremenu, makar 20 minuta prije kraja, uvesti Hadzica, te Rijada umjesto Novakovic. Onda nece, sem Pavlovica i Ivetica, imati vise od 23 godina
Amer Dupovac!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 27 maj 2017, 15:27

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:FK Sarajevo Balkan ili ti ga Kenchoo
Naravno da ne vjerujem al reko da zalijepim :mrgreen:

Želje Mehmeda Janjoša i ostatka stručnog štaba za predstojeći ljetni prijelazni rok:

Golman: Nerves Fejzić (NK Metalleghe BSI)
Ivica Ivušić (NK Istra 1961)

Odbrana: Haris Mehmedagić (dogovoren)

Lijevi bek: Bojan Letić (MSK Žilina)
Josip Kvesić (Hajduk Split)
Alem Merajić (RNK Split)

Vezni red: Dejan Janjatović (FC Vaduz)
Amer Ordagić (FK Sloboda)
Tomislav Mazalović (Inter Zaprešić)
Ivan Marković (Voždovac)

Krila: Simon Vukčević (slobodan, FC Chaves)
Filip Jazvić (CS U Craiova)

Napad: Ognjen Ožegović (Čukarički)
Ante Vukušić (slobodan, Greuther Furth)
Anton Maglica (Apollon Limassol)
Marko Obradović (FK Radnik)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Alternative: Renato Gojković (NK Istra 1961, u slučaju odlaska nekog od trenutnih stopera)
Edon Hasani (slobodan, Kukesi)
Petar Mišić (Cibalia),
Mićo Kuzmanović (Mladost DK)

Odlasci: Adi Adilović, Saša Balić, Almir Bekić, Haris Duljević, Frank Liivak i Amer Bekić.
Ta stranica konstantno servira gluposti i laži. Ne znam ko im više vjeruje. Sve neki insajderi, svi sve znaju, a niko ništa ne zna.
haha pusti ublehe sa ovim timom bi prosli kroz ovu ligu haha

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 27 maj 2017, 15:32

Rahma je napisao/la:Zao mi je ako je tacno za Livaka, pa momka smo gledali jedno 20 minuta ukupno. I ono sto je pokazao, bilo je solidno. Za ono malo sto je igrao, moglo se primjetiti da ima dobar centarsut.

Sutra bih volio da izadje sljedeci sastav:

-------------------Pavlovic----------------------
Kadusic----Mihojevic----Kovacevic----Ivetic
------------Radovac--------Heric---------------
--Hebibovic/Hodzic-------------------Andjusic
-------------------Ahmetovic---------------------

Onda u drugom poluvremenu, makar 20 minuta prije kraja, uvesti Hadzica, te Rijada umjesto Novakovic. Onda nece, sem Pavlovica i Ivetica, imati vise od 23 godina
Ko je dobio crveni :hmmmmm:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

High

Post Postao/la High » 27 maj 2017, 15:50

Posti li Said?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 maj 2017, 15:52

High je napisao/la:Posti li Said?
Posti, od doručka do ručka... :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2017, 16:01

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 maj 2017, 16:38

Sarajlijica1946 je napisao/la:
fico je napisao/la:Mora se o nečemu pričati, pa tako i o stadionu. Dosadilo nam je ismijavanje komšinice željane :D

Čuo sam da će Amer Bekić produžiti ugovor, onda garant Ahmetović ide.
Ahmet ima jos godinu dana ugovora. :hmmmmm:
Nisam siguran, ali mislim da je kod njega isto amaterski ugovor kao i kod Hodžića. To je ono samo godina plus mogućnost produženja, da se ne plaćaju troškovi treniranja ili šta već.
SARAJEVO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 maj 2017, 18:28

Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 maj 2017, 18:31

zagor1987 je napisao/la:Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi
Ova odluka nas kratkoročno može oslabiti, ali u budućnosti možemo imati koristi. Savez tjera klubove da se fokusiraju na omladinske pogone. Naravno, sve zavisi ko će trenirati omladince.
SARAJEVO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 maj 2017, 18:37

fico je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Ovo kod nas za strance su amaterski odradili bez da razrade kakvu analizu i sko taju sta je najbolje. U Srbiji npr stranac nije onaj iz Hr,Bih,,Slo i onda nas savez ocekuje da prodjemo par kola u UEFA takmicenjima sa samo 4 stranca,mislim ovako na prvu ok prijedlog al gledajuci situ sliku sad ce bit naucna fantastika proci par kola u evropi
Ova odluka nas kratkoročno može oslabiti, ali u budućnosti možemo imati koristi. Savez tjera klubove da se fokusiraju na omladinske pogone. Naravno, sve zavisi ko će trenirati omladince.
Ma opet bi bilo dobro da igrači iz zemalja bivše Juge nisu stranci, makar dvojicu da možeš registrovat kao domaće. Ovako će nam fakat velika ulaganja bit potrebna u akademiji, da na trenerske pozicije stavimo samo najbolje ljude.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2017, 18:39

skoroalen je napisao/la:
fico je napisao/la:
Ma opet bi bilo dobro da igrači iz zemalja bivše Juge nisu stranci, makar dvojicu da možeš registrovat kao domaće. Ovako će nam fakat velika ulaganja bit potrebna u akademiji, da na trenerske pozicije stavimo samo najbolje ljude.
A kako su oni uspjeli da tako registruju sve pod domace. Jos vaznije, kako mi mozemo uraditi da neko ko dolazi iz HR ili SRB bude ''domaci''?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 maj 2017, 18:41

fico je napisao/la:
Dinamo forsira mlade pa opet nema 11 igraca iz svog pogona u prvih 11 nit ce kad neki klub to imat,nikad tako tezultat neki neces napraviti al hajd da vidimo i to

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 maj 2017, 18:46

zagor1987 je napisao/la:
fico je napisao/la:
Dinamo forsira mlade pa opet nema 11 igraca iz svog pogona u prvih 11 nit ce kad neki klub to imat,nikad tako tezultat neki neces napraviti al hajd da vidimo i to
Pa Dinamo je stagnirao, jer nije imao konkurencije. Rijeka se pojavila tek prije 2-3 godine. Tako bi i nama problem bio ako bi samo mi ulagali u svoj OP. Potrebno je da se i drugi klubovi posvete mladima. Onda kad prodamo nekog našeg dragulja možemo dovesti igrača iz Mladosti, Borca ili npr. Slobode :mrgreen: Također, od para dobijenih prodajom mogli bi dovesti nekog stranca koji je klasa Jajala, a ne ovako da dovodimo 6 polovnjaka koji ne prave nikakvu prevagu na terenu.
SARAJEVO

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 27 maj 2017, 18:51

MortemHz je napisao/la: A kako su oni uspjeli da tako registruju sve pod domace. Jos vaznije, kako mi mozemo uraditi da neko ko dolazi iz HR ili SRB bude ''domaci''?
Pa jednostavno, savez ne tretira igrace iz zemalja okruzenja strancima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 maj 2017, 18:52

@MortemHZ
"? 66.
Право наступа " " " " (" " ' "-
но $ ? ") " то у " 2016/2017. ¥-
" " ", ? $ " са " " ?-
" ? (" ' статус " "), по ? на
$ " " се уносе у "-?."
Direktno iz njihovog pravilnika.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2017, 18:55

skoroalen je napisao/la:@MortemHZ
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."
Znaci savez samo pravilnik da izmijeni i to je to, mislio sam da je nesto ''jace'' od toga.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 maj 2017, 18:55

"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."
Mi kad bi stavili u pravilnik "jugoslovneskih" u bilo kojem smislu, sva tri tora bi rastrgala savez na milion dijelova. :D
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 maj 2017, 18:58

Kakva lista pojacanja :kafa: A haman sve stranci. Pola odvadis, i ostanu ti realno Fejzic i Co.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 maj 2017, 18:59

MortemHz je napisao/la:
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."
Znaci savez samo pravilnik da izmijeni i to je to, mislio sam da je nesto ''jace'' od toga.
Ma ja, sve je do njih. Ja mislim da ovo pravilo ne bi bilo loše, da naši urade npr 2+2. Ionako su nam svi stranci u ligi iz ovih ex-yu država. Tu su 2-3 Afrikanca i jedan Estonac koji će uskoro bit' bivši. Ostalo sve iz regiona.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2017, 18:59

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
"? 66.
" " ", ? $ " са " " ?-
$ " " се уносе у "-?."
Ma ja, sve je do njih. Ja mislim da ovo pravilo ne bi bilo loše, da naši urade npr 2+2. Ionako su nam svi stranci u ligi iz ovih ex-yu država. Tu su 2-3 Afrikanca i jedan Estonac koji će uskoro bit' bivši. Ostalo sve iz regiona.
Pa to ali nista od toga, Bosna :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.