FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dabogda im nikad niko ne zanoćio u tom hotelu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amazon jos nije banovan. Svaka cast moderacijo. Za onakve stvari kada ti neko kaze u lice ljudi su bez zuba ostajali.
Neka neka doci ce na naplatu kad tad.
Koldzo ce kao veliki spasioc uletiti sa građevinskom dozvolom. Vec sam pisao o tome. Gradnja sigurno nece poceti 2-3-4 mjeseca prije izbora. Nece sigurno ni do polovine septembra
Neka neka doci ce na naplatu kad tad.
Koldzo ce kao veliki spasioc uletiti sa građevinskom dozvolom. Vec sam pisao o tome. Gradnja sigurno nece poceti 2-3-4 mjeseca prije izbora. Nece sigurno ni do polovine septembra
- Hrasno1921
- Kontakt:
Plavi Zamak od 2008. nije privremeni objekat, tome dokaz jeste ugovor izmedju Direkcije za ceste KS. i SD. gdje stoji da se SD. isplacuje 185.000 KM za objekat i dio zemljista koji se izuzima za potrebe gradnje juzne longitudinale.SarajlijaTM je napisao/la:Prvo se mora legalizovati pa onda dogradjivati...Hrasno1921 je napisao/la:Kako da znam sta ce SD. sa svojim zemljistem !?
Ali po zakonu se tacno zna sta se moze graditi a sta ne i u kojim gabaritima, u slucaju da dodje do neke gradnnje od strane SD.
Moguce je da se prosiri Plavi Zamak ili napravi nesto drugo, po nekim mojim pretpostavkama, uglavnom neke stambene zgrade, trzne centre i sl. ti je nemoguce graditi ako ciljate na to.
Na sastanku je sve dogovoreno cak i do najmanjeg detalja, jedan od tih detalja jeste pristup buducoj tribini istok, jer ljudi u FK. su bukvalno zaboravili kako da navijaci i sigurnosne sluzbe imaju pristup tribini, jer "praznina" izmedju buduce tribine i zemljista u vlasnistvu SD. nakon dogovora iznosila je svega 2.5 metarasto je nezamislivo za ulazak navijaca i samu sigurnost u slucaju da SD. napravi neki objekat ili zagradi svoje zemljiste, te je na kraju to "prosireno" na 30m, normalno uz izlazenje u susret drugoj strani.
Znaci ide prvo legalizacija plavog zamka s obzirom da se vodi kao privremeni objekat.....
A poznato je kako zakon tretita odstetu za nelegalne i privremene objekte, sa druge strane ovo je jos jedan dokaz da je zemljiste u vlanistvu SD., a ne FK. na cijem je zemljistu SD. izgradilo privremeni objekat.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ma sad će on sebi pripisati zasluge za ovaj dogovorMuerte je napisao/la:Koldzo ce kao veliki spasioc uletiti sa građevinskom dozvolom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:

Hatibović ističe da su pojedini mediji pogoršavali situaciju na relaciji FK - SD. "Određeni mediji su neprofesionalno pratili slučaj i svojim pisanjima i prilozima su kočili dogovor. Vi ste jedini medij s kojim razgovaram, jer ste korektno obavljali svoj posao. Mnoge sam prekrižio jer su nerijetko znali 'iskriviti' naše riječi. Volim reći da je olovka gora nego metak, a tvrdim da neki mediji snose dio krivice za stanje koje je vladalo".
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kada-pos ... nje/204709
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa nije daleko od toga, Koldzo i Zukic su i jedne i druge bukvalno vukli za rukav i za stol, u petak kada se na sastanku nisu pojavili ljudi iz FK. Koldzo je kontaktirao Siljka a zatim i Misomovica, dan poslije odmah su poceli intenzivni pregovori.Virtu4l je napisao/la:Ma sad će on sebi pripisati zasluge za ovaj dogovorMuerte je napisao/la:Koldzo ce kao veliki spasioc uletiti sa građevinskom dozvolom.
Koliko god neko to osporavao to je tako
1921'
Hahahaha, nisam ni završio misao kad izađe ovo,Virtu4l je napisao/la:Ma sad će on sebi pripisati zasluge za ovaj dogovorMuerte je napisao/la:Koldzo ce kao veliki spasioc uletiti sa građevinskom dozvolom.
"Red bi bilo spomenuti i ljude iz Opštine Novo Sarajevo, koji su aktivno učestvovali u rješavanju problema i trudili se da se nađe rješenje. Nikoga ne štitim niti donosim predizborne poene, ali ljudi iz Opštine koji su zaduženi za urbanizam i načelnik su odigrali bitnu ulogu u pronalasku rješenja, koje je dobro za sve strane", zaključio je razgovor za SportSport.ba Goran Hatibović.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Ima li neko ideju s kakvim sastavom bi mogli izaci u Zinace?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- SarajlijaTM
Opet furas po zadatku.Intezivni pregovori u ovoj zadnjoj rundi su poceli u prosli ponedeljak sastankom vodecih ljudi u plavom salonu.Sa dalja komunikacija u narednim danima je vrsena putem emaila i telefona.Hrasno1921 je napisao/la:Pa nije daleko od toga, Koldzo i Zukic su i jedne i druge bukvalno vukli za rukav i za stol, u petak kada se na sastanku nisu pojavili ljudi iz FK. Koldzo je kontaktirao Siljka a zatim i Misomovica, dan poslije odmah su poceli intenzivni pregovori.Virtu4l je napisao/la:Ma sad će on sebi pripisati zasluge za ovaj dogovorMuerte je napisao/la:Koldzo ce kao veliki spasioc uletiti sa građevinskom dozvolom.
Koliko god neko to osporavao to je tako
Zadnji prijedlog od strane FK prema sd je otisao jucer ujutro putem maila.Isti je prihvacen uz male korekcije par sati poslije objavljivanja tvog posta ovdje.Imas povrsne informacije koje ti onda po svojoj zelji iskontruises onako kako ti zelis odnosno zelis da se predstavis kao neko ko ima informacije iz prve ruke a u stvari nagadjas kao i svi mi ostali ovdje.
Uostalom dovljno je pogledati tvoje postove od proteklih par dana pa svakom normalnom covjeku jasno o cemu se ovdje radi....
Ziv mi bio pasa moj.
Postignut dogovor, pravit ce se istok, nista vise ne treba da nas zanima, zavrsena prica, molim vas nemojte se vise vracat na to, mozemo li sad nakon godinu dana poceti normalnu konverzaciju o zelji. Igramo sutra u Zenici to je trenutno najvaznije!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Moje misljenje:amazon je napisao/la:Ima li neko ideju s kakvim sastavom bi mogli izaci u Zinace?
Kjosevski - Siniša Aco Boka Husić - Uglješa Marković - Stevanovic Bekric Lazic - Lendra
Ne može Kosorić zbog kartona.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
markovic mislim da jos nije sredio papirologiju, aco kartoni a lazic je tek poceo trenirat, sumnjam da moze poceti utakmicuamar92 je napisao/la:Moje misljenje:amazon je napisao/la:Ima li neko ideju s kakvim sastavom bi mogli izaci u Zinace?
Kjosevski - Siniša Aco Boka Husić - Uglješa Marković - Stevanovic Bekric Lazic - Lendra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
U pm onda. Tko onda ostaje od veznjaka osim Uglješe i Bekrića?
Niko, jedino Jahić da igra zadnjeg veznog ili da se Bekrić vrati na centralnog, a da Beganović igra ofanzivnog veznog.amar92 je napisao/la:U pm onda. Tko onda ostaje od veznjaka osim Uglješe i Bekrića?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ako Jahić ide na zadnjeg veznog, onda stopere moraju igrati Boka i Toskas. Odmah na pocetku tezak posao za Ćelu, da je kako izvuci ta tri boda.
Ipak mislim da će biti ovako :
-----------Lendrić-------
----------Beganović-------
----Bekrić------Radinović---
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A ko bi treba onda lijevo? Halvadžić ili Lazić?Rokoko87 je napisao/la:Ipak mislim da će biti ovako :
- amazon
- Kontakt:

-------------------Kjosevski--------------------amar92 je napisao/la:A ko bi treba onda lijevo? Halvadžić ili Lazić?Rokoko87 je napisao/la:Ipak mislim da će biti ovako :
Siniša------Jahić---------Bocacini-----Husić
---------------------Uglješa--------------------
-----------Dženis-----------Bekrić-------------
Miro--------------------------------------Bevab
----------------------Lendrić-------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.