Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Jos su 22 kola do kraja, nista ovdje nije rijeseno.ledar je napisao/la:Zaslužena pobjeda, bili ste puno bolji u drugom poluvremenu i iskoristili greške protivnika. Imate +7, teško će bayo uhvatit priključak.
Pa niko nije ni rekao da je gotovo, ne može ni bit nakon samo 11 kola. No, lani ste imali +5 ali odmah i utakmicu sa bayom koju je ovaj dobio i smanjio za 3 boda, sada toga nema (do proljeća).kraljttbvb je napisao/la: Jos su 22 kola do kraja, nista ovdje nije rijeseno.
Mislim da Bajern ne moze losije od ovoga, a BVB je i prosle godine imao prednost, pa na kraju na gol razliku jedva udjose u LP.
Sigurno kandidati za odstrel uz Pulišića.kraljttbvb je napisao/la:Witsel opet doktorski, mada je sinoc i Sancho pravio dar mar. Weigl i Juda tanki pravo, ja bih obojicu halalio na ljeto
kraljttbvb je napisao/la:Pored nabrojanih ja bih se rijesio plata Kagave, Rodea, Toljana i jos ponekih fino placenih navijaca sa tribine.
Ako vec ne igraju, prodati ih i pored dobijene love, "olaksati" budzet za plate.
A dovesti Plea-u iz Gladbaha, da bude konkurencija staklenom Alcaceru i jos nekog Delaneya iscupati od nekog bundesligasa za vezni red![]()
Inace po najavama BVB je trebao transferski krahirati nakon odlaska Mislintata, a ovi novi skauti dovedose bolje igrace nego Sven![]()
Ko se sjeti i dovede Witsela, treba mu dobar bonus dati![]()
Iako je i Axel u neku ruku bio macak u vreci, dok je igrao u Evropi, cesto bi prgavo postupao i noge protivnicima lomio. Valjda mu napokon doslo u glavu
Najavljen je, a sta ce Favre do veceras skontati, to niko ne znaagentzero7 je napisao/la:Da li.ce Alcacer veceras startati u prvih 11?
Ima li netko da vise zna mozda o postavi za Brugge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.