AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 29 avg 2013, 22:21

rope11 je napisao/la: Ustvari, sad sam sam sebe stavio na razmisljanje, meni je iskreno sumnjivo davati tolike novce za nekoga ko bi "navodno" trebao biti rezervni igrac. Nesto meni ovdje smrdi.
O tome ja pricam, nesto smrdi a sta vidjet ćemo uskoro.

Edit: Ne mogu da vjerujem da postoji navijac Milana koji ima nesto protiv povratka Kake :?
Što se mene tiče on je uvijek dobro dosao!
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 22:31

Petagna je posuđen Sampdoriji , Pazzinia nema još najmanje 2 mjeseca. Robinho nije baš neko u koga se možemo pouzdati , Niang je premlad. Matri nije baš igrač koji je najpotrebniji u ovom trenutku , ali došao je i on je sad član Milana. Kao takvog trebamo ga poštovati , koliko - toliko.

Inače na današnjem sastanku između lopova , odlučeno je da će ipak doći još jedan defanzivac. Pa eto ostaje nam da vidimo.

I nemojte se brinuti , dolazak Matria ne znači da će Stephan otići , znam da vam je to prvo "prošlo" kroz glavu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 29 avg 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 avg 2013, 22:32

Sve je to super ali pitanje, ko će dodati upotrebljive lopte tim napadačima ? :|
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 29 avg 2013, 22:34

IlPrincipe je napisao/la:Sve je to super ali pitanje, ko će dodati upotrebljive lopte tim napadačima ? :|
Muntari , Nocerino
Sloboda Tuzla !!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 avg 2013, 22:35

Izgleda ide trampa Kuzmanović - Nocerino. Kuzma je makar kreativniji.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 22:37

pesmaster je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Sve je to super ali pitanje, ko će dodati upotrebljive lopte tim napadačima ? :|
Muntari , Nocerino
slika

Maybe this guy ? :mrgreen:
Koliko sam upućen br. 22 je još uvijek slobodan.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2013, 22:41

Definitivno nesto planiraju s njim, nece oni tek tako dati 12 miliona za zamjenu. :oops:
Jedina i najrealnija opcija je da ce se igrati 4-3-3 sa ovim trojcem naprijed ... boze, nikad se okanit ove formacije. :oops:
Moguce i da faraon zavrsi na klupi ( nonsens ), ali zna se kako je na to Berla reagovao prosli put, tako da cisto sumnjam da ce se bezmudni Allegri odluciti na ovaj potez. :mrgreen:

Ma ne bih ja imao nista protiv tog Matrija da su pokrili daleko prece pozicije u timu ( kad se haman ima para i kad se rasipaju na svakakve persone ), cak bi prvi pozdravio njegov dolazak, ali u ovom slucaju covjek ne moze ostati normalan. :oops:
Sto se Kake tice, to okacit macku o rep ... :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 22:46

Sto se Kake tice, to okacit macku o rep ... :mrgreen:
[youtube][/youtube] :D
-Rui Costa-

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 22:50

zasto da se okaci macku o rep...ja cu ti reci valjan razlog...Isko,Ozil,Di Marija,Modric,Casemiro,Xabi Alonso,Khedira svi imaju prednost u odnosu na Kaku....jos kada im se pridruzi Gareth Bale,onda ne vidim zasto na klupi ili na tribinama drzati nezadovoljnog igraca koji ima platu za sjedenje 10 mil eura....

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 avg 2013, 22:50

Kaka mi te volimo :D Kako bi mi srce poraslo da se on vrati :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2013, 22:57

Ma što se uskukali, kao da je Galiani to keširao, ovo ide na 58 rata u stilu Marotte :mrgreen: . Dobar je Matri pogotovo za ovu vašu formaciju, momak je veoma zahvalan igrač, jeste da nema neki prijem lopte, ali u 16 metara je pravi, pogotovo u ovoj formaciji kakvu Milan igra, biće odlična zamjena Bali. On je velika želja Alegrija, ljubav još iz Kaljarija.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 22:58

adi25 je napisao/la:zasto da se okaci macku o rep...ja cu ti reci valjan razlog...Isko,Ozil,Di Marija,Modric,Casemiro,Xabi Alonso,Khedira svi imaju prednost u odnosu na Kaku....jos kada im se pridruzi Gareth Bale,onda ne vidim zasto na klupi ili na tribinama drzati nezadovoljnog igraca koji ima platu za sjedenje 10 mil eura....
Pa navodno je i sam Kaka večeras tražio raskid ugovora , odnosno poslao je zahtjev za transfer.
Čovjek želi da igra , SP je sljedeće godine a sjedeći na klupi Reala neće se izboriti za put u Brazil.

Što se tiče njegovih godina , nije to ništa strašno i jedan Pirlo je otišao u Juve sa 32/33 godine pa smo vidjeli kako itekako može pomoći toj ekipi. Kaka možda više nije brz kao nekada ali njegovo fudbalsko znanje je još uvijek tu , treba nam igrač koji zna "podvaliti" loptu, a takvih je na tržištu malo.

I one što smo navodno htjeli , drugi su kupili umjesto nas. :twisted:

Edit: Galliani has said that "Kakà is always in our hearts" and that "his return is possible."

Ovo sam sad našao na Twitter profilu " AC Milan news-a"
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 avg 2013, 23:02

Sto smo se uskukali, a ? Ne daju 12 miliona za Eriksena, ne daju za Ljajica, ne daju 10 miliona za Sakhoa, ne daju smijesnih 5 miliona za Hondu ( a sve su to daleko preci igraci nego napadac ) da bi na kraju iskesirali 12 miliona za jednog Matrija. I jos se pitas sto smo se uskukali. Ovdje bi i normalan poludio. :mrgreen:

Sto se Kake tice, svaki igrac poslije Matrija je vrlo dobrodosao jer gore od njega ne moze, iako u principu i nisam za to da se igraci vracaju u stare klubove.
A i poceli smo kupiti tudje "otpatke" i stare igrace, jos samo cekam da Van Basten uskoci u ekipu. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 23:11

francobaresi je napisao/la:
adi25 je napisao/la:zasto da se okaci macku o rep...ja cu ti reci valjan razlog...Isko,Ozil,Di Marija,Modric,Casemiro,Xabi Alonso,Khedira svi imaju prednost u odnosu na Kaku....jos kada im se pridruzi Gareth Bale,onda ne vidim zasto na klupi ili na tribinama drzati nezadovoljnog igraca koji ima platu za sjedenje 10 mil eura....
Pa navodno je i sam Kaka večeras tražio raskid ugovora , odnosno poslao je zahtjev za transfer.
Čovjek želi da igra , SP je sljedeće godine a sjedeći na klupi Reala neće se izboriti za put u Brazil.

Što se tiče njegovih godina , nije to ništa strašno i jedan Pirlo je otišao u Juve sa 32/33 godine pa smo vidjeli kako itekako može pomoći toj ekipi. Kaka možda više nije brz kao nekada ali njegovo fudbalsko znanje je još uvijek tu , treba nam igrač koji zna "podvaliti" loptu, a takvih je na tržištu malo.

I one što smo navodno htjeli , drugi su kupili umjesto nas. :twisted:

Edit: Galliani has said that "Kakà is always in our hearts" and that "his return is possible."

Ovo sam sad našao na Twitter profilu " AC Milan news-a"
sto se tice godina,po meni najbolje 30-e godine za Calcio...Kada skontaju neki da Totti jos uvjek igra na zavidnom nivou,da jedan Luca toni sa svojih 36 godina nam zabi 2 gola,kada je jedan Pippo igrao do 39-e god. itd itd da ne nabrajam dalje,shvatit ce mnogi tek tada pravu stvar...samo se bojim da ne bude Sheva br 2. s povratkom u AC Milan,ali imalo nade sto mi daje je taj Mundijal do godine,tako da je to motv vise za Kaku...

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 29 avg 2013, 23:11

Padovan je napisao/la:Ma što se uskukali, kao da je Galiani to keširao, ovo ide na 58 rata u stilu Marotte :mrgreen: . Dobar je Matri pogotovo za ovu vašu formaciju, momak je veoma zahvalan igrač, jeste da nema neki prijem lopte, ali u 16 metara je pravi, pogotovo u ovoj formaciji kakvu Milan igra, biće odlična zamjena Bali. On je velika želja Alegrija, ljubav još iz Kaljarija.
Prije svega,,,sa Marotom se niko nemoze porediti,,on je jedannn,samo on uzima igrace na 58 rata :D :D :D :D :D
Matrija smo vam dali za 12m,,,,10m odmah,,i dva u dvije godine po milion za bonuse,,koji ce sigurno biti,,,,
Ono sto je jos bitno,,,vidim vecina ovdje je protiv matrija,,,ja mislim da je on dobar igrac,,,malo podcijenjen,,,tacno je da kod nas nema mjesta ni kao cetvrti napadac,,,ali mislim da kod vas ima mjesta cak i u prvih 11,,realno....
Iako smo ga mogli prodati napoliju,,,,ostavili smo ga vama,,zbog dobrih odnosa,,jer ste svakako u krizi sa lovom,,ko i vecina u italiji ali ste vi bas,,,,tankiii,,,i zato trebate nam se zahvaliti i to postovati :D :D :D :D :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 avg 2013, 23:13

:D :mrgreen: :o :D

slika

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 23:14

Nisam ni ja nikad bio ljubitelj politike vraćanja igrača u klub za koji su jednom već igrali , ali u ovom slučaju i ovim okolnostima dolazak Ricarda mi ne bi smetao. On je "naš" i uvijek će imati mjesta u Milanu , vjerovatno tako razmišlja većina navijača ove ekipe.

Što se tiče Sheve , on se prekasno vratio u Milan ipak sa 33 godine na leđima nije mogao više. Vjerovatno je bio i zasićen svega , dok Kaka želi igrati na prvenstvu svijeta sljedeće godine. I to u njegovoj rodnoj domovini.
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 avg 2013, 23:16

@farukzidane

De idi bgt uzmi ubij pa se pistolj. Pa jedan Pazzini je dao vise golova kao izmjena od Matria u onoj sezoni kad je bio najbolji strijelac kluba kad su osvojili scudetto. Covjek je sa onakvim veznim redom iza sebe dao 10 golova. On ako bude u prvoj postavi to ce biti jedino sto ga Allegri forsira ili sto je neko povrijedjen.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 avg 2013, 23:17

Padovan je napisao/la:Ma što se uskukali, kao da je Galiani to keširao, ovo ide na 58 rata u stilu Marotte :mrgreen: . Dobar je Matri pogotovo za ovu vašu formaciju, momak je veoma zahvalan igrač, jeste da nema neki prijem lopte, ali u 16 metara je pravi, pogotovo u ovoj formaciji kakvu Milan igra, biće odlična zamjena Bali. On je velika želja Alegrija, ljubav još iz Kaljarija.
Daleko od toga da je Matri los al je problem sto nama treba veznjak i defanzivac a oni kupuju napadaca:-? Ako dodje Honda i Sakho/Astori neka i Matrija. Po meni je realna opcija povratak Kake. Treba ovoj ekipi pravi vodja a to bi mogao biti Kaka :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 avg 2013, 23:18

Sve i kad bi se vratio Kaka, na kojoj bi poziciji igrao u formaciji 4-3-3 ?? Za naseg mistera ocigledno postoji samo ta formacija, ne zna ni za koju drugu. Bilo bi cudo kad bi dolaskom Kake promjenio 4-1-2-1-2 ili 4-3-1-2 ili nesto slicno. Inace mislim da bi bili puno opasniji da Baloteli i Sharavi igraju u vrhu, a iza njih Kaka/Honda. Al hajd, sta bi bilo, kad bi bilo. Da hoce bar doci Kaka, pa kako god.. Vidjet cete kad Matri uzme 22-icu :lol: :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.