Malo sam ti ispravio post.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:27Combattente87 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 15:52Sarajevo da je imalo start sezone kao Željo i da su bili prvi par kola kao Željo, imali bi najveću posjetu u ligi daleko, ko misli drugačije taj nije normalan!
Vjeruj mi da nisi upravu, ja ti se kunem da je kod njih ovakva situacija kao u zelji, tj 7-8kola da si najgora ekipa lige, ne bi se 500 skupilo..
Zeljo ima vise bolesnika koji vole svoj klub, opstanak i gasenje je bilo, tribine vazda pune .. Ovo danas sto se desava je bezobrazluk, pare koje su dosle od Jabera su doveli10 amatera i platili debelo, gradili sebe lopovi na sve nacine , dobili goru ekipu nego prosle godine. Narodu je dosta, na utakmice ce dolaziti 2000-3000 bolesnika .. do boljih rezultata
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Evo vratise se u trku za najbolju posjetu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:07Cisto poredjenja radi, u posljednjih 10 sezona Zeljo je bio posjeceniji 9 puta, dok su oni samo jednom imali vecu posjetu, i to jedva, u sezoni kada su osvojili duplu krunu.
I sve to u periodu za koji oni vole reci bez titula, bez rezultata, uz godine kriza i teskih trenutaka za klub. S druge strane, titule, vlasnici milijarderi, projekti, svakih par mjeseci novi hajc i najave, a tribine i dalje dosta manje popunjene.
To je ono sto ih najvise boli, ogromna razlika u broju navijaca i podrsci klubu. Zato im i vlada vec panika oko potencijalnog ulaska investitora u Zelju jer je svima jasno da bi sa stabilnim klubom i boljim rezultatima ovaj vec respektabilan broj navijaca bio jos veci, a razlika se umjesto duplo povecala na 3-4 puta vise.
FK Zeljeznicar - Sezona 15/16 - 4500
FK Zeljeznicar - Sezona 16/17 - 6969
FK Zeljeznicar - Sezona 17/18 - 4734
FK Zeljeznicar - Sezona 18/19 - 3962
FK Zeljeznicar - Sezona 19/20 - 5532
FK Zeljeznicar - Sezona 21/22 - 3905
FK Zeljeznicar - Sezona 22/23 - 6825
FK Zeljeznicar - Sezona 23/24 - 7057
FK Zeljeznicar - Sezona 24/25 - 8376
FK Zeljeznicar - Sezona 25/26 - 8161Volimo fudbalFK Sarajevo - Sezona 15/16 - 3800
FK Sarajevo - Sezona 16/17 - 4875
FK Sarajevo - Sezona 17/18 - 3156
FK Sarajevo - Sezona 18/19 - 4294
FK Sarajevo - Sezona 19/20 - 5161
FK Sarajevo - Sezona 21/22 - 3062
FK Sarajevo - Sezona 22/23 - 4579
FK Sarajevo - Sezona 23/24 - 7009
FK Sarajevo - Sezona 24/25 - 6613
FK Sarajevo - Sezona 25/26 - 4000![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- relativizam
- Kontakt:
Gdje je onaj Kontrasvih da nam objasni filozofiju i ideju radničke klase koja traži po svijetu finansijera
Mirvica odbili nisu htjeli pare , samo veću lopatu
Mirvica odbili nisu htjeli pare , samo veću lopatu
Jok, gledat ćemo omjer kako vama odgovara, a ne kako se omjer i treba gledat.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:45Zadnjih 15 utakmica
Zrinjski 7
Sarajevo 4
I 4 su x bila
Gol razlika 20:15 u korist Zrinjskog.
Samo povijest imate, a mi hvala Bogu dovoljno jos utakmica imamo i tu ukupnu statistiku prestignemo.
Opet cu vam ponoviti neki klubovi zive zbog svoje povijesti i slave tu povijest jer nemaju nikakve buducnosti, dok sampionski klubovi ne slave uspjehe od prije 10-15-20-30 godina nego slave uspjehe koje sad ostvaruju iz godine u godinu sve vise.
Historiju žive oni koji je imaju, to ti ne razumiješ.
Sportski pozdrav
MNON
-
sakahuligana
- Kontakt:
vazda kulturni narkomani(cete) sa jugasakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:10jbem i tebi mrtve eto da se tuspasimPapakIzSa je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:06seljober ne zna za drugo sem psovanjasakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:03
hahahaha jbo ti piksi najmilije i ono sto najvise volis , ti si druze psihijatrijski slucaj napravio acc na sportsport i komentarises nesto mi iz Zemuna smo uz bracu manijake idi lijeci se retarde![]()
![]()
Za bordobijele boje
-
sakahuligana
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja im prije 2 mjeseca pisao da ce opet pricat o parama i posjeti oni se budale pravili.
Evo vratili su se na svoje standardne teme brojanje tuđih para i prosjek posjeta.
Kao da je njima neko kriv što su kokuzi. Pa ono eto treba nas sve bit stid ako damo platu igraču. Nije posteno prema zeljkanu. Kakva socijala to svijet nije zabilježio.
Evo vratili su se na svoje standardne teme brojanje tuđih para i prosjek posjeta.
Kao da je njima neko kriv što su kokuzi. Pa ono eto treba nas sve bit stid ako damo platu igraču. Nije posteno prema zeljkanu. Kakva socijala to svijet nije zabilježio.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 dec 2025, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ni ovaj post mu se ne pika nije spomenuo selo u TK. Cekamo dosljaka da prozove svoje kolege dosljake.
A ovaj drugi mucenik samo mrtve psuje po forumu, to je ta ideja, most na Malti, filozofija!
A ovaj drugi mucenik samo mrtve psuje po forumu, to je ta ideja, most na Malti, filozofija!
Zadnja izmjena: DoSmrtiOdani87, dana/u 15 dec 2025, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
nista nastavi ceto, sa svojom kulturom, ocito roditelja nisi imo, il su te udarali ko malog, zajebaval1 u skoli, primjeti se tosakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:18i sta sad?
Za bordobijele boje
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ne znam ima li na ovom forumu normalnijih pitara?
Pa ovaj Ajlah samo Zelju poredi sa chetnicima i Srbijom, svaki post?
@Admine?
Pa ovaj Ajlah samo Zelju poredi sa chetnicima i Srbijom, svaki post?
@Admine?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo argumentovano, za ove njihove padobrance koji se hvataju slicnih tema, uvecavanja i slicno. Dok kod istih 1500 prikazu kao 3000 pa ih ovdje mora doci 15 da zajedno pokusaju napraviti mit, a realno i najobicniji laik zna da nikome niste interesantni oko toga. 
Ovi isti su spremni da naprave ponovo novi email, novi profil i da glume nase navijace samo da bi se medjusobno poklapali. Evo i primjer gore, sve vec vidjeno. Jednostavno provaljena shizo brigada.
Ovi isti su spremni da naprave ponovo novi email, novi profil i da glume nase navijace samo da bi se medjusobno poklapali. Evo i primjer gore, sve vec vidjeno. Jednostavno provaljena shizo brigada.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- LondonBlues
- Kontakt:
Bolje slavit godisnjicu zadnje titule ili stvarno titulu? Povijest zive samo oni koji se nemaju cemu se radovati u buducnosti.Mislim da ti ne razumijes. Da nacrtam.Znas onog lika u mahali sto je prije 20 godina imo picke, pare, najjacio bio a danas spava ma klupi u parku i prolaznicima prica sta je bilo prije 20 god a ljudi ga gledaju i zaobilaze u sto vecem krugu i nikom nije interesantan. E, vidis, kad novim generacijama dosadi slusat sta je bilo prije 20 godina FKS ce da bude zanimljiv ko i taj lik.Noke995 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:14Jok, gledat ćemo omjer kako vama odgovara, a ne kako se omjer i treba gledat.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:45Zadnjih 15 utakmica
Zrinjski 7
Sarajevo 4
I 4 su x bila
Gol razlika 20:15 u korist Zrinjskog.
Samo povijest imate, a mi hvala Bogu dovoljno jos utakmica imamo i tu ukupnu statistiku prestignemo.
Opet cu vam ponoviti neki klubovi zive zbog svoje povijesti i slave tu povijest jer nemaju nikakve buducnosti, dok sampionski klubovi ne slave uspjehe od prije 10-15-20-30 godina nego slave uspjehe koje sad ostvaruju iz godine u godinu sve vise.
Historiju žive oni koji je imaju, to ti ne razumiješ.
Sportski pozdrav![]()
Pogledaj samo koliko velikana ima sto su prije 30 god bili neko i nesto u nogometu a danas igraju drugu ligu. Pa evo sad ti meni reci sta to draze i bolje zivit. Proslost je nesto sto je bilo i proslo nema vise nije tu sjecas se da je bilo lijepo i Boga molis kad ces opet da dozivis i oces li ikad.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
sakahuligana
- Kontakt:
PapakIzSa je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:20nista nastavi ceto, sa svojom kulturom, ocito roditelja nisi imo, il su te udarali ko malog, zajebaval1 u skoli, primjeti se to
???????????????????
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dajte im trofej šampioni malih plata i šampioni brojanja tuđih para i svi skupa da tražimo da se to prizna kod Uefe da im koeficijent raste i direktno u grupe da se plasiraju.
-
sakahuligana
- Kontakt:
Duska ja ne znam jesil ti svjestan da ste vi godinama unazad na tabeli u ranguu sa sampionima malih plata
-
sakahuligana
- Kontakt:
HZ IZ PRINCIPA !sakahuligana je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:24
???????????????????![]()
Pokusaj dudlanja grobarima pa te na kraju ****
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hajde ti namo ono naše, kako ono...potkapacitirani shizopitari.
umeđuvremenu neko je upalo svjetlo a nije Mirvić.
umeđuvremenu neko je upalo svjetlo a nije Mirvić.
I obavezno jedan trofej za posjetu. Naglasak da su svi posjetioci Grbavice stara gradska raja e.g. Sarajlije. Nema nikoga iz bilo kojeg drugog grada ili ne do Bog sa nekog "sela".jurisicduska je napisao/la: ↑15 dec 2025, 17:25Dajte im trofej šampioni malih plata i šampioni brojanja tuđih para i svi skupa da tražimo da se to prizna kod Uefe da im koeficijent raste i direktno u grupe da se plasiraju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
sakahuligana
- Kontakt:
slika 20 % stadiona i ti po tom zakljucis da nema 3 hiljade bravo majmune evo banana
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, supervizor, zemuntrg i 50 gostiju.

.png)