FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nama nisu problem velike utakmice tu dodje fino raje bude dobra atmosfera . nama je problem ostalih 80% utakmica gdje dodje od 3 do 5 milja a to na kosevu izgleda sablasno eh kad dodje 5-6 milja na manji stadion ,natkriven,bez atletske,akustican onda ce biti drugacije . cak mislim da smo recimo radnik i krupu igrali na otoci pred punim tribinama i tim pritiskom da bi dobili te tekme . tu vidim najj vecu prednost manjeg kapaciteta .
-
- Kontakt:
Nama ce biti problem ako Uprava ne izadje pred pocetak sezone u javnost i ne kaze jasne ciljeve, ako ne dovede ciljana pojacanja, ako akademci budu tu cisto da se qrcimo kako imamo Akademiju... To je problem ! Zivim za dan kad ce nam najveci problem biti da li ce nam novi stadion imati 14 ili 19 milja...
Ramazan Serif Mubarek Olsum svima koji poste !
Ramazan Serif Mubarek Olsum svima koji poste !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Totalno nevezano u ovom slucaju.PitarBordo je napisao/la:Nastavi li taj trend ekonomije onda nema ništa ni od iskoraka FKS, zar ne?Preslatko mi je ovo večeras. Odoh šta radit' dok nisam monitor pojeo ovdje.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 27 maj 2017, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koševo je ogroman stadion za bh uslove, non stop to govorim. Nama takav stadion nije potreban. Po meni ovaj od 14K je idealan, nek dođe svaku utakmicu 6 hiljada dosta. Barem neće izgledati prazan, ima krov, lijep travnjak i sve uslove za dobru fudbalsku predstavu. Jesen i zima su rak rana bh fudbala, kišovito vrijeme, stadioni bez krova, nije narod lud da kisne. Tako da bi ovaj novi stadion bio pun pogodak.
P. S. svima koji poste želim Ramazan Šerif Mubarek Olsun!
P. S. svima koji poste želim Ramazan Šerif Mubarek Olsun!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Vrlo lagano bi se napunila u skoro svakoj utakmici ta cifra od 14 000 mjesta
zasto*
prvo, bruka raje bi dolazila na stadion koji je natkriven i imas komfor ... blizina terena, tu bi vec sigurno imao duplo vecu posjetu jer pola psjete rastjera uzasan stadion i vecinom lose vrijeeme....
drugo, kada bi dolazile vazne tekme falilo bi ulaznica pa bi raja uzimala godsinje da bi bila sigurna na tim tekmama i time bi povecao broj gledalaca
trece, kod nas kada je god nesto "novo" navali raja.....
spomenu neko juve, i 40 000. da ali je nedavno bio intervju jedan gdje kazu da moraju povecati broj stolica na stadionu zbog prevelikog interesovanja, tim epriznaju gresku...
zasto*
prvo, bruka raje bi dolazila na stadion koji je natkriven i imas komfor ... blizina terena, tu bi vec sigurno imao duplo vecu posjetu jer pola psjete rastjera uzasan stadion i vecinom lose vrijeeme....
drugo, kada bi dolazile vazne tekme falilo bi ulaznica pa bi raja uzimala godsinje da bi bila sigurna na tim tekmama i time bi povecao broj gledalaca
spomenu neko juve, i 40 000. da ali je nedavno bio intervju jedan gdje kazu da moraju povecati broj stolica na stadionu zbog prevelikog interesovanja, tim epriznaju gresku...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ti prepisem stan i zemljiste ako bude nesto blizu togaPantelija je napisao/la:Vrlo lagano bi se napunila u skoro svakoj utakmici ta cifra od 14 000 mjesta
zasto*
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema Dulje u Krupi.
sto?Lakoste je napisao/la:Nema Dulje u Krupi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Realnost je ovaj kapacitet. 20k+ je mastanje da se moze konstantno puniti..al' haj'.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ne treba ti drugi dokkaz, u vrijeme blekica cini se , prva 4 kola cini se 4 pobjede ili tako nesto, protiv borca na kosevu 13-14 milja, sjecamse isao na temu moj stric koji od 90' nije bio na tekmi, dosao sa djecom (kad su strumffovi bacili dimnu bombu) .... nit je neka ekipa bila, niti igra...MortemHz je napisao/la:Ja ti prepisem stan i zemljiste ako bude nesto blizu togaPantelija je napisao/la:Vrlo lagano bi se napunila u skoro svakoj utakmici ta cifra od 14 000 mjesta
zasto*
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tata ti laze papcicu! Kuci pa se majci tako obracaj.AR2007 je napisao/la:lazes!pasica je napisao/la:Kakvu kiflu? Ne lupaj gluposti ziv bio, ne pisi samo da bi nesto napisao. Frajeru se nudilo sto nikom do sad, na kraju je dobio blanko ugovor da sam napise sta hoce pa ako ne mozemo ispostovati Boze moj. Medjutim decko se nije udostojio ni da kaze sta hoce. Nije ni to problem, reci necu da igram ovdje ni dana vise nego sto moram i cao. A ne neka hinjska zavlacenja i izbjegavanja da se sjede i razgovara.BelminM23 je napisao/la:Dulja nikako nije ispalio Sarajevo, samo je Sarajevo njega. Neće čovjek igrati za kiflu, kad zna da zaslužuje i hljeba i pogače, pa da mezeti oboje.
Tako da me boli kita za njegovo (ne)pozivanje u reprezentaciju, i njegovu dalju karijeru. Repka dize cijenu igracu, mi kao klub nemamo vise nista od njegove cijene, tako da ne vidim zasto bi ga gurali?
Ustati pa reci Cimirot!
Dulja je odmah klubu rekao da mu se ide vani
Ti znas koliko se uzima u Danskoj i po cvajti? Nek ide u pm sto se mene tice, al je pakas koji nikad nije rekao da nece potpisati novi ugovor nego je citavo vrijeme zavlacio. Moze samo Cali zahvaliti sto nije sa tribina ispratio zadnju polusezonu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Moje mišljenje za stadion je da bi ovih 15k bilo onako, sasvim solidno. Istina je da rezultati diktiraju posjetu, al' bilo je zadnjih godina i velikih utakmica i dobrog fudbala pa opet nije 6-7 puta bilo preko 15 hiljada. A i smatram da bi više raje kupovalo sezonske i članske karte. Al' svakako od tog nema ništa tako da, džaba sipamo iz šupljeg u prazno. [emoji2]
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Posjetu diktiraju rezultati. Možeš ti napraviti neki šou, ali to će raji biti interesantno sedam dana. I na Koševu kad bi samo natkrili istok, bila bi veća posjeta bar za hiljadu-dvije kad je kiša.
Jako bitno za ovaj stadion je gdje bi se on nalazio. Ako bi ga pravili u Butmiru ili sličnoj lokaciji to bi bilo samoubistvo. A nekih 17 000 je ja mislim taman što se tiče kapaciteta. Može se ovaj grad širiti po broju stanovnika, ali to ne znači da će ti ljudi dolaziti na tekme. Nekome je draže dojkiti šnjuru ili bacati bingo nego doći na Koševo i platiti kartu.
Jako bitno za ovaj stadion je gdje bi se on nalazio. Ako bi ga pravili u Butmiru ili sličnoj lokaciji to bi bilo samoubistvo. A nekih 17 000 je ja mislim taman što se tiče kapaciteta. Može se ovaj grad širiti po broju stanovnika, ali to ne znači da će ti ljudi dolaziti na tekme. Nekome je draže dojkiti šnjuru ili bacati bingo nego doći na Koševo i platiti kartu.
SARAJEVO
Mislim da kapacitet od 15k je odlican. Mnogo bi vise para klub zaradio i mnogo vecu korist bi nasi igraci imali da su trbine blize stadionu.
Kad bi imali ovaj stadion prosjek bi bio 12 k po tekmi svake godine. 12 x 18 = 216 x 10 maraka preko 2 m km a sad imamo kad nam rezovi idu naruku titula ovo ono mozda 180 hiljada. Plus svak bi letio da kupi godisnju, bila bi komocija da mogu doci ljudi sa porodicama nebi kisnuli itd.
U mojoj osnovnoj skoli je bilo oko 1500 ucenika prije 15 godina sad 800. Sigurno da za 10-20 ce SARAJEVO grad kao i cjela bosna bit grad drzava staraca.
Kad bi imali ovaj stadion prosjek bi bio 12 k po tekmi svake godine. 12 x 18 = 216 x 10 maraka preko 2 m km a sad imamo kad nam rezovi idu naruku titula ovo ono mozda 180 hiljada. Plus svak bi letio da kupi godisnju, bila bi komocija da mogu doci ljudi sa porodicama nebi kisnuli itd.
U mojoj osnovnoj skoli je bilo oko 1500 ucenika prije 15 godina sad 800. Sigurno da za 10-20 ce SARAJEVO grad kao i cjela bosna bit grad drzava staraca.
- bordoakapitar
Sa ovim kapacitetom je jedino pozitivno to sto bi se povecao broj clanova, jer vrlo brzo se ne bi mogla kupiti karta bez clanske a mislim da je to i cilj. Smanjiti troskove gradnje maximalno da bi isplativost bila sto brza a na ovoj slici se moze vidjeti da su sve tribine vrlo lako nadogradive ako bude potrebe za tim.
Da se ne lazemo, bila bi prverzija imati ovakav stadion, ali nisam neki optimista i mislim da cemo se nagledati jos projekata!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Da se ne lazemo, bila bi prverzija imati ovakav stadion, ali nisam neki optimista i mislim da cemo se nagledati jos projekata!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
a jesmo i izabrali tekmu gdje ćemo juniorima minute davat
na plastici na gostovanju gadnom i za seniore...
haj , poklonu se u zube ne gleda

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ti juniori skoro većinu utakmica igraju na plastici, a ni bolje ekipe za debitantsku nisu mogli izabrati. Krupu čine većinom madji igrači tako da će to biti u 5 deka.DenchiNL je napisao/la:a jesmo i izabrali tekmu gdje ćemo juniorima minute davatna plastici na gostovanju gadnom i za seniore...
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
@pantelija protiv celika je bacen suzavac.
FK SARAJEVO.
Jes' lijepo kad izboriš evropu. Eto nama Sarajeva opet za mjesec.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Izgleda da smo se pravo naložili na ove priče o novom stadionu 

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, rimljanin90 i 25 gostiju.