FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

starigrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la starigrad » 25 avg 2016, 17:41

Monci je napisao/la:Niko nama ne treba biti uzor mi svoj put i strategiju moramo sami gradit. Ono sto mi moje visegodisnje iskustvo u poslu kaze je da su najuspjesniji projekti oni gdje se zna ko je za sta odgovoran, pravi ljudi na pravim mjestima, ali na vrhu uvijek se jedan pita i njegova je zadnja. Naravno taj gore mora obezbjediti i finansije i kompletnu organizaciju i logistiku. To mora donijeti rezultat, cija velicina se na kraju mjeri kolicinom ulozenog novca.
pa, i jesmo u ovakvoj, rezultatskoj, situaciji, vec drugu godinu za redom, iz razloga sto nismo imali zatvorene sve pozicije kvalitetnim ljudima iz struke. dzaba ti jak covjek na vrhu, koji se pita za sve i njegova je zadnja, ako nema jake ljude u pojedinim sektorima, koji ce kvalitetno, uspjesno i pametno odraditi svoj dio posla.

maribor sam pomenuo u kontekstu da nam fali covjek tipa zahovica, zaduzen za sportski dio. bez takvog covjeka smo bacili mnogo para u bunar, sto direktno, kroz preveliki broj transfera igraca i promjena trenera, sto indirektno, ne plasiravsi se u evropu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 avg 2016, 17:43

starigrad je napisao/la:
Monci je napisao/la:Niko nama ne treba biti uzor mi svoj put i strategiju moramo sami gradit. Ono sto mi moje visegodisnje iskustvo u poslu kaze je da su najuspjesniji projekti oni gdje se zna ko je za sta odgovoran, pravi ljudi na pravim mjestima, ali na vrhu uvijek se jedan pita i njegova je zadnja. Naravno taj gore mora obezbjediti i finansije i kompletnu organizaciju i logistiku. To mora donijeti rezultat, cija velicina se na kraju mjeri kolicinom ulozenog novca.
pa, i jesmo u ovakvoj, rezultatskoj, situaciji, vec drugu godinu za redom, iz razloga sto nismo imali zatvorene sve pozicije kvalitetnim ljudima iz struke. dzaba ti jak covjek na vrhu, koji se pita za sve i njegova je zadnja, ako nema jake ljude u pojedinim sektorima, koji ce kvalitetno, uspjesno i pametno odraditi svoj dio posla.

maribor sam pomenuo u kontekstu da nam fali covjek tipa zahovica, zaduzen za sportski dio. bez takvog covjeka smo bacili mnogo para u bunar, sto direktno, kroz preveliki broj transfera igraca i promjena trenera, sto indirektno, ne plasiravsi se u evropu.
Pa isto mislimo uvaženi kolega, slažemo se da nam fali kvalitetan SD. Bez obzira i na kvalitetne marketinške iskorake, mislim da se taj dio može još dodatno unaprijediti....

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 avg 2016, 19:03

Don't believe the hype.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 25 avg 2016, 19:31

akisarajevo92 je napisao/la:
:shock:
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 avg 2016, 19:56

Ovo je prejako sa youtubeom :rol:

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 25 avg 2016, 19:57

Ćelo lijepo priča i veliki je radnik, ali vidjet ćemo kako će to izgledati na terenu. Teren je jedino mjerilo. Ne treba zaboraviti da mu je Željo najveći klub u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, a svi znamo koliko je specifičan i velik Željo i koliko je teško raditi u njemu. Polako Ćelo i u pamet, ja ću biti prvi koji ću ti skinuti kapu ako ovo sve izađe na dobro.
Slavko je došao u nezgodnom trenutku, pred jedno od nama najtežih gostovanja u ligi i ako uspije u kratkom vremenu prodrmati ekipu i uzeti bodove u Zenici, svaka mu čast.

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 25 avg 2016, 20:07

akisarajevo92 je napisao/la:
kakva legenda, majke mi dabogda osto 10 godina na klupi :tokralju: :tokralju:

najludji je, da si bekenbauer moras na probu :tokralju: 6 proliva imo ove godine :tokralju:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 avg 2016, 20:09

Gledao sam intervju kod Adisa na OBN-u i ovaj na 1921.ba iskreno nebih ni pod razno bio igracima u kozi :mrgreen:
Sva njegova prica i fudbalska filozofija je ono sto Zeljo predstavlja i ono sto Zeljo kao klub jeste, u ovom trenutku on je najidealniji moguci trener i iskreno se nadam da je trener na duze staze, prije svega je ljudina a zatim i fudbalski strucnjak samo takav.

"jutu" je posebna prica :rol:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 20:19

aleksandar_veliki je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Ćelo lijepo priča i veliki je radnik, ali vidjet ćemo kako će to izgledati na terenu. Teren je jedino mjerilo. Ne treba zaboraviti da mu je Željo najveći klub u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, a svi znamo koliko je specifičan i velik Željo i koliko je teško raditi u njemu. Polako Ćelo i u pamet, ja ću biti prvi koji ću ti skinuti kapu ako ovo sve izađe na dobro.
Slavko je došao u nezgodnom trenutku, pred jedno od nama najtežih gostovanja u ligi i ako uspije u kratkom vremenu prodrmati ekipu i uzeti bodove u Zenici, svaka mu čast.
Za mene najbolji post od dolaska Slavka. Svidja mi se sto stalno govori da se iz krize ne izlazi leprsavom igrom nego radom. S Celikom Zeljo ne bi trebao imati problema. Zenicani su losi skroz.
Jeste loš, ali to je tradicionalno teško gostovanje pa trebamo ući u utakmicu maksimalno skoncentrisano i sa samo jednin ciljom, osvojiti tri boda kako znamo i umijemo.
Vidio si kako su se kone patile protiv njih, stoga oprez.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2016, 20:25

Zasto tek sad pa ovaj BI i mene smirio ako nista bar na trenutak.Bekric neces vise bit rumen pozutices.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 20:45

Nadam se, Aco.:thumbup:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 25 avg 2016, 21:16

Ma ne treba praviti pritisak, mada, realno, pobjedom opet haman stvari vraćamo na početak.
Time bismo sebi kupili mir dodatni za ovih 15 dana pauze i da je iskoristimo maksimalno.

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 25 avg 2016, 21:29

E hajde neka sada bojkotuju. Pogotovu onaj coban sa Pala. Slavko daj kapitensku Miroslavu Stevanovicu!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 avg 2016, 21:31

Slavko mora osvojiti tri boda u Zenici, a isto tako ako ne mozemo taj isti Celik bez trenera pobjediti onda nista bolje ne zasluzujemo. Sto vise navijaca treba otici u Zenicu a onda pauzu iskoristiti da trener jos bolje upozna cim raspoloze. Na utakmica ne smije biti prigovora nijednom igracu i ako bude negativan rezultat. Bitno vratiti atmosferu na pravi put, a onda probati izboriti evropu. Svi zajedno kao jedan! Nazivanje igraca cobanima nam nece nista dobro donijeti osim da pokazemo da smo seljacine, a nismo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 21:31

zeljoooooooooo je napisao/la:Ma ne treba praviti pritisak, mada, realno, pobjedom opet haman stvari vraćamo na početak.
Time bismo sebi kupili mir dodatni za ovih 15 dana pauze i da je iskoristimo maksimalno.
Ne pravi se pritisak, pobjeda je neophodna protiv ovakvog Čelika.
Nadam se pozitivnom nagonu dolaskom Slavka i da će se to odmah u prvoj utakmici odraziti.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 25 avg 2016, 21:43

Ne mislim da se pravi, samo onako konstatujem da i ne treba.
I ja se isto nadam, to bi nas poguralo nenormalno.

Pregledao sam sve što je rekao i izjavio Petrović i stvarno ne mogu da vjerujem kakvog čovjeka smo doveli u kuću.
Svaka riječ mu je odmjerena i na mjestu, i za par minuta stekneš dojam da čovjek sve o ovom sportu zna i ima u malom prstu.

Iskreno se nadam da neće sve ostati na priči i da će minimum narednih 10 godina biti na našoj Grbavici,
i jednostavno da će nas preporoditi i dići na još veći nivo.

Ono što me još raduje, je njegovo silno iskustvo i siguran sam da može pomoći savjetima svima u klubu,
od čistačice, ekipe na održavanju terena, trenera oml. selekcija, upravi, itd.

Dobrodošao!

Ako neko zna, a živo me interesuje, ima li čovjek porodicu, ikoga?

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 25 avg 2016, 22:47

Slavko realan. Podsjeća me na Amara u startu te pomnozi sa 0. Pokaze ti ko je gazda

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 avg 2016, 23:03

Ko gleda Hajduk moze vidjet sta znaci dobri crnci u ekipi. Nama bi dobro dosla takva dvojica. Izgledaju jako spremno. Petrovicu dovedi crnca valjda imas u sehari bar jednog.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 avg 2016, 23:05

Dajte Hadzicevu emisiju.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 23:07

SlevinKelevra je napisao/la:Dajte Hadzicevu emisiju.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Tuce11 i 53 gosta.