pa, i jesmo u ovakvoj, rezultatskoj, situaciji, vec drugu godinu za redom, iz razloga sto nismo imali zatvorene sve pozicije kvalitetnim ljudima iz struke. dzaba ti jak covjek na vrhu, koji se pita za sve i njegova je zadnja, ako nema jake ljude u pojedinim sektorima, koji ce kvalitetno, uspjesno i pametno odraditi svoj dio posla.Monci je napisao/la:Niko nama ne treba biti uzor mi svoj put i strategiju moramo sami gradit. Ono sto mi moje visegodisnje iskustvo u poslu kaze je da su najuspjesniji projekti oni gdje se zna ko je za sta odgovoran, pravi ljudi na pravim mjestima, ali na vrhu uvijek se jedan pita i njegova je zadnja. Naravno taj gore mora obezbjediti i finansije i kompletnu organizaciju i logistiku. To mora donijeti rezultat, cija velicina se na kraju mjeri kolicinom ulozenog novca.
maribor sam pomenuo u kontekstu da nam fali covjek tipa zahovica, zaduzen za sportski dio. bez takvog covjeka smo bacili mnogo para u bunar, sto direktno, kroz preveliki broj transfera igraca i promjena trenera, sto indirektno, ne plasiravsi se u evropu.