Iste kospe svaku tekmu.joker90 je napisao/la:Kad završimo s bajkama, moglo bi se Koševo očistiti pred evropu. Iste košpe truhnu već mjesecima na istoku.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iste kospe svaku tekmu.joker90 je napisao/la:Kad završimo s bajkama, moglo bi se Koševo očistiti pred evropu. Iste košpe truhnu već mjesecima na istoku.
Najjače kad su nafurali raju da su očistili čak se i fotkali kako čiste... Ja došao na tribinu ono i košpe djecu u srednju ispraćaju sa Zapada.joker90 je napisao/la:Kad završimo s bajkama, moglo bi se Koševo očistiti pred evropu. Iste košpe truhnu već mjesecima na istoku.
ko vam te lazi prica ???AR2007 je napisao/la:Duljevic pare koje mu se nude (ne vjerujem vise od 20k) moze imati u 3. njemackoj ligi,2. norveskoj,danskoj i sl ligama
ŠBBKBB ali bilo bi oko dvadeset hiljada. Kao sto rekoh, za finale kupa i posljednje utakmice u sezoni sve i da ides na titulu opet ga ne bi napounio, cak bi i za Europu bilo guravo osim ako ti ne bi neki gigant dosao poput Borusije.BelminM23 je napisao/la:Aj samo da zamislimo da smo osvojili kup i da za 3 dana dolazi Željezničar za kojim kasnimo samo tri boda i pobjedom dolazimo na prvo mjesto. Dakle da smo remi u Mostaru izvukli. Koliko bi ljudi bilo na Koševu ako zanemarimo inat zvani "5%".MortemHz je napisao/la:Hoce ali nece u toj mjeri a sve i da dodas Sarajevu jos ovoliko ljudi ne bi se ovaj ''novi'' stadion napunio u ligi.
Činjenice su da se stadioni, barem kada Sarajevo igra puniji u europi, prve dvije domaće, derbiji i zadnje tri, četiri ako su dobri rezultati. A to što mi kada do 24. kola igramo odlično, nabrijemo atmosferu dođe 10k ljudi na običnu utakmicu doživimo prizemljenje, to su neke druge priče.
Ako hoćeš posjete preko 10k u Sarajevu, moraš imati vrijeme kao glavno i dobre rezultate, a igrački kalibar može biti i ovakav.
Ako Bog uz dobre rezultate u europi i sljedeće sezone da budemo među prve dvije ekipe konstantni sa malim zaostatkom, možemo do prosjeka preko 10k u 16 domaćih utakmica.
Ok. Juventus svjetski gigant i finalista LP ima stadion od 40k.PitarBordo je napisao/la:Maribor ima 95.000 stanovnika ukupno. Sarajevo šira gradska jezgra 5 Maribora. Ja pričam o tome da maštamo o nekom iskoraku, kvalitetnijoj ekipi, titulama, iskoraku u Evropi - ali toliko u to vjerujemo da smo ubjeđeni da sve to posjeta neće ispratiti.Mokes je napisao/la:Maribor ima stadion od 12k.PitarBordo je napisao/la:Iako od tog stadiona nema ništa. Moram da se dotaknem te logike oko broja sjedalica. Da li to niko od vas ne vjeruje da će možda rasti broj stanovnika u glavnom gradu? Samim time i možda povećati se posjeta? Ili fakat mislite da će u slijedećih 30 godina ostati to na 2-3 utakmice godišnje? Onako baš mi interesantno, kako sanjamo o iskoraku, ali kroz neke druge stvari se večina miri sa ispodprosječnim stvarima, tipa kapacitet od 14k... Pa Bilino Polje ima veći kapacitet... LOL.
I da napravimo iskorak to bi bilo zaninljivo prvi put, vec kasnije bi se raja zasitila, jer smo mi takvi, brzo nas dosade stvari. Jos na to dodaj i to da nemamo kulturu odlaska na stadion.
I u zadnjih 10 godina koliko puta je bilo 15k i vise gledalaca na stadionu ?
Aaa fuuras me hahahahahahahahahahah, popraviste mi danPitarBordo je napisao/la:Najjače kad su nafurali raju da su očistili čak se i fotkali kako čiste... Ja došao na tribinu ono i košpe djecu u srednju ispraćaju sa Zapada.joker90 je napisao/la:Kad završimo s bajkama, moglo bi se Koševo očistiti pred evropu. Iste košpe truhnu već mjesecima na istoku.
@morta, imas li sacuvano (znam da si pisao) posjete iz sampionske sezone, ali po svakoj utakmici posebno.BelminM23 je napisao/la:Aj samo da zamislimo da smo osvojili kup i da za 3 dana dolazi Željezničar za kojim kasnimo samo tri boda i pobjedom dolazimo na prvo mjesto. Dakle da smo remi u Mostaru izvukli. Koliko bi ljudi bilo na Koševu ako zanemarimo inat zvani "5%".MortemHz je napisao/la:Hoce ali nece u toj mjeri a sve i da dodas Sarajevu jos ovoliko ljudi ne bi se ovaj ''novi'' stadion napunio u ligi.
Činjenice su da se stadioni, barem kada Sarajevo igra puniji u europi, prve dvije domaće, derbiji i zadnje tri, četiri ako su dobri rezultati. A to što mi kada do 24. kola igramo odlično, nabrijemo atmosferu dođe 10k ljudi na običnu utakmicu doživimo prizemljenje, to su neke druge priče.
Ako hoćeš posjete preko 10k u Sarajevu, moraš imati vrijeme kao glavno i dobre rezultate, a igrački kalibar može biti i ovakav.
Ako Bog uz dobre rezultate u europi i sljedeće sezone da budemo među prve dvije ekipe konstantni sa malim zaostatkom, možemo do prosjeka preko 10k u 16 domaćih utakmica.
Ma ne treba nam veci stadiin od 15 hiljada . bitno je da nema atletsku stazu i kad dodje 5-6 milja da izgleda dobro popunjen i da grmi s tribina kao recimo na bilinom polju ili recimo kad smo u Travniku protiv metalegea s 2000 ljudi napravili da nosis ekipu .MortemHz je napisao/la:Imam negdje ali evo ti okvirno ono iz glave
Sarajevo - Borusija M. 29.000
Sarajevo - Željezničar 26.000
Sarajevo - Sloboda 22.000
Sarajevo - Lech Poznan 16.500
Sarajevo - Atromitos 15.000
Sarajevo - Haugesund 13.000
Sarajevo - Zrinjski 12.000
Sarajevo - Čelik 12.000
Sarajevo - Široki Brijeg 8.000
Sarajevo - Široki Brijeg 7.000
Ubacio sam malo europskih kada smo do kraja dogurali i napisao sam glavne utakmice, znaci posljednja 2 finala kupa, posljednje utakmice pred titulu itd. Ostale su utakmice bile od 1.500 do 5.000.
Naravno da ne treba.. i ovo sam izvukao one najjace bukvalno a i tad je bila bolja situacija i maximum sto si mogao izvuci.bordobijeli je napisao/la:Ma ne treba nam veci stadiin od 15 hiljada . bitno je da nema atletsku stazu i kad dodje 5-6 milja da izgleda dobro popunjen i da grmi s tribina kao recimo na bilinom polju ili recimo kad smo u Travniku protiv metalegea s 2000 ljudi napravili da nosis ekipu .MortemHz je napisao/la:Imam negdje ali evo ti okvirno ono iz glave
Sarajevo - Borusija M. 29.000
Sarajevo - Željezničar 26.000
Sarajevo - Sloboda 22.000
Sarajevo - Lech Poznan 16.500
Sarajevo - Atromitos 15.000
Sarajevo - Haugesund 13.000
Sarajevo - Zrinjski 12.000
Sarajevo - Čelik 12.000
Sarajevo - Široki Brijeg 8.000
Sarajevo - Široki Brijeg 7.000
Ubacio sam malo europskih kada smo do kraja dogurali i napisao sam glavne utakmice, znaci posljednja 2 finala kupa, posljednje utakmice pred titulu itd. Ostale su utakmice bile od 1.500 do 5.000.
Trenutno korisnika/ca: adoado, InatSilniBosanski, MSOZ101, Venom i 116 gostiju.