FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 25 avg 2016, 14:58

Hajde da zavrsimo vise tu pricu o tom ko je za upravu i ko je protiv i da napokon vise podrzavamo zelju, nema vise potrebe o tom da se prica ko je placenik ko nije i slicno. Sljedece sedmice aBd se pravi istok!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 avg 2016, 15:02

irfo je napisao/la:Hajde da zavrsimo vise tu pricu o tom ko je za upravu i ko je protiv i da napokon vise podrzavamo zelju, nema vise potrebe o tom da se prica ko je placenik ko nije i slicno. Sljedece sedmice aBd se pravi istok!!!
:thumbup:

Slazem se u potpunosti. Moramo se vratiti na vrh tabele gdje nam je i mjesto, a to mozemo jedino svi skupa. Danas pokazati igracima a i treneru da ima podrsku navijaca.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 15:10

amazon je napisao/la:
irfo je napisao/la:Hajde da zavrsimo vise tu pricu o tom ko je za upravu i ko je protiv i da napokon vise podrzavamo zelju, nema vise potrebe o tom da se prica ko je placenik ko nije i slicno. Sljedece sedmice aBd se pravi istok!!!

Slazem se u potpunosti. Moramo se vratiti na vrh tabele gdje nam je i mjesto, a to mozemo jedino svi skupa. Danas pokazati igracima a i treneru da ima podrsku navijaca.
Napokon da se složim sa tobom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2016, 15:11

Kakav je genije ovaj petrovic odmah se vidi na ovom pressu, kako covjek fino objasni za 4-4-2 :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 25 avg 2016, 15:26

Petrović Slavko :tokralju: :tokralju:
Ne brinem više sekunde za dobar plasman. Ne želim predviđati nikakve trofeje ali definitivno smo u ovom trenutku krenuli dobrim putem i veliki sam optimista.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 avg 2016, 15:26

Jako mi se sviđa realna i odmjerena priča ovog čovjeka, bez pompeznih najava i obećanja. Svi na trening da zagrmimo !!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 25 avg 2016, 15:28

Pravi covjek na pravom mjestu, majstor svog posla.. Covjek koji predstavlja sve one vrijednosti na kojima je Zeljo i nastao i traje vec 100 godina.. :clap:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 avg 2016, 15:42

Upravo sa stadiona, slobodno mogu reci da od 1996. pa sve do danas nakon Amara, Bog Petrovic je najidealniji trener koji ce u punom smislu opravdati svoj dolazak i svoje ime !
Sve ostalo suvisno je pricati, njegova filozofija i nacin izlaganja je ono sto nama u ovom trenutku treba, i iskreno se nadam da ce bitu tu sve dok ne dobije jacu i bolju ponudu veceg kluba, nakon Milana Ribara, Petrovic je jedini trener sa kojim sam trazio zajednicku fotografiju :mrgreen:

Takodjer bio sam na jugu, gdje se farbaju reflektori, prvo ce biti odradjena dva na jugu a zatim i na sjeveru :D

Sve u svemu neka nam je sretno, iz Zenice ocekujem pobjedu od dva gola razlike i tri boda !
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 15:52

irfo je napisao/la:Kakav je genije ovaj petrovic odmah se vidi na ovom pressu, kako covjek fino objasni za 4-4-2 :bow:
Jako jednostavno objasni što smo i mi pretpostavljali i vidjeli golim okom.
Ta formacija je klasična pogibija za našu ligu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 avg 2016, 16:06

Samo lagano i odmjereno, od utakmice do utakmice, euoforija je ono što nam najmanje treba, a i nemamo osnova za nju.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 avg 2016, 16:07

TikTak je napisao/la:U slucaju da Petrovic ne uspije hocemo li ga orkestrirano hrakati ili ce i dalje biti Mourinho. Mi smo premasili i kone po ubleharenju. Polako ljudi dragi samo polako. Bliska proslost nas poziva na oprez, ali vi opet po svom. Pitari usta vas **** kakav ste nam trend u grad donijeli.
Mora da je neki sarajevski trend.

A sta kaze Cenan semafor je jedino mjerilo... Bolje nepratiti presice, vec samo utakmice gledati.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2016, 16:15

Hrasno1921 je napisao/la:
Takodjer bio sam na jugu, gdje se farbaju reflektori, prvo ce biti odradjena dva na jugu a zatim i na sjeveru :D
A ono si ti bio :clap:
Super hajd mozda se nekada i uopznamo
:lol:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 avg 2016, 16:21

Zadovoljstvo ga je slusati, nema sta. :tokralju: Jedva cekam subotu. :salut:

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 25 avg 2016, 16:25

- Svaki trener ima jedan sistem koji voli. Ali, voljeti jedan sistem i ugurati ga u ekipu koju ne poznaješ nije uredu. Sistem 4-4-2 koji se koristio je doprinio ovom rezultatu. Sistem sa dva špica koji vole igrati u 16 metara nije rješenje. Odbrana se nije prključivala. Miroslav Stevanović se stavljao na lijevu stranu i time se štetio igrač. Tužno je da ovaj klub u tri meča nije postigao gol, a ne samo to, nego nije ni ozbiljniju šansu napravio, završio je novi trener plavih.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 25 avg 2016, 16:30

TikTak je napisao/la:U slucaju da Petrovic ne uspije hocemo li ga orkestrirano hrakati ili ce i dalje biti Mourinho. Mi smo premasili i kone po ubleharenju. Polako ljudi dragi samo polako. Bliska proslost nas poziva na oprez, ali vi opet po svom. Pitari usta vas **** kakav ste nam trend u grad donijeli.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Padoh sa stolice

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 avg 2016, 16:39

Kad mu dadose dres, kaze kralj: Meni ce trebati satorsko krilo :rol:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 avg 2016, 16:50

Zlatno pravilo broj 1 - Nikad nekritikuj javno svoga predhodnika.
Zlatno pravilo broj 2 - neobecavaj nista.
Zlatno pravilo broj 3 - nedrzi presicu pred utakmicu bez veze, samo da bi se uprava kurcila sa novim prostorijama.

Evo sta je jedan trener rekao pred mec sa Velezom.

"Velež je dobro startao, ali nisu imali pozitivne rezultate u zadnjih nekoliko utakmica. To što je Velež u krizi i što nema rezultate, to se neće ni osjetiti. Mi moramo gledati sebe, svoju igru i pristup u gostima dramatično popraviti, a onda se imamo pravo nečemu nadati na gostovanjima. Ni bod po meni ne bi bio loš, obzirom na to kako smo igrali dosad na strani".

Ishod utakmice. Poraz Veleza.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 25 avg 2016, 17:05

Treba iskoristiti lošu situaciju u Olimpicu i pretvoriti ih, kao Dinamo Lokomotivu, u naš B tim. Slati tamo našu djecu koja ne mogu trenutno imati minutažu u plavom dresu, a tamo bi redovno igrali. Poslati im i nekog našeg trenera (npr. Sablju) da tim igračima osigura minute i da radi u korist Želje. Olimpicova korist bi bila ta što bi možda izborili opstanak sa kvalitetnijim igračima i trenerom, te im još dati određeni postotak od prodaje igrača koji budu kod njih na posudbi. Tako bi naša djeca bila tu blizu, igrali na istom nivou kao i Željo i dokazivali da imaju kvalitet za Želju. Samo sad kad Ćelo prekriži 5-6 igrača im možemo sastaviti pola momčadi.

Eto da bar imamo neku sličnost kao Dinamo, koji će vjerovatno poslije današnje utakmice Lokosa uzeti malog Fiolića nazad i za koju godinu ga prodati za 10+ miliona. :kafa:

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 25 avg 2016, 17:12

dugo niko ne spominje istok. jel to provjereno? :pray: :pray: :pray:
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 25 avg 2016, 17:13

Virtu4l je napisao/la:
Conte je napisao/la:Da ponovnim svoj stav, upravo nemoj se posrat po svemu sto si uradila dogovarajući se sa bogaljima iz SD-a ;)
Moras se dogovarati, da smo mogli bez dogovora sa uhljupima, vjeruj mi da bi bilo tako. Ovako su nas mogli opstruisati u nedogled.
ne bi ja nikad preko toa presao, nakon toliko borbe lagano popustise da bi ovakvi ovdje likovali i samo dokazali zasto je pisano sve to protiv uprave, to evo vidimo nije bilo drugacije misljenje jer evo lagano se digla rucna, zato sto su dobili uhljupi ono sto su htjeli i ovo je sve bilo organizovano iz SD-a sto smo redovno pricali samo radi yebenih kvadrata iza istoka koje ce oni onda unovciti i imati licnu korist, yebe se njima za zelju, yebe se njima za 9 mjesto, yebe se njima za kostica i petrovica, oni su samo koristili ono sto im se otvaralo da bi eto dosli do konacnog cilja i da bi majmuni dobili ono sto su trazili.

Ja jednostavno vidim ovo ko pobjedu ala hrasnog, violine i ostalih bogalja iz SD-a jer na kraju oni dobise ono sto su htjeli, a to veze nema sa zeljom nego sa licnom koriscu koju ce imati od tog zemljista ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Sarun i 41 gost.