Bio je plav, mora se priznati, za vrijeme Amara Osima i čuvenih lakrdija.NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:38Možda zato što igramo od pamtivijeka na njemu?LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:31Ni nama nije jasno zasto grad Sa ne bi gradski stadion dao Zeljeznicaru i onako je grad plavi sto se tice navijaca vi komotno mozete igrati i na bentbaši![]()
I zašto bi im davao kad već imaju svoj stadion?
Mi molimo Boga da nam se počnu graditi manji stadion, a zamisli mi ovolikom Koševu počnemo proširivati kapacitet...
Stadion pod BB će izgledati samo još praznije kad završe ovu tribinu koju su počeli graditi. Ponavljam, kad padnu i rezultati to će tek biti horor.
I da, grad nije plav, nit' je ikad to bio.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikad poraz, samo lekcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
izjebana športska braća u 7 dana, nemoć kroz guzicu izlazi 
Nisi mi odgovorio na pitanje.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:46Nit ste im blizu u posjeti a nit ste klub za ligu evrope, a grad je bgmi plav
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da
Čak i da sam iz Orahovice bio bih ponosan na to malo selo odakle dolazi i veliki Amar Dedić. Ali šta ti znaš o identitetu i društvu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo ovog opet sa nekim mapama 
- Burberry46
- Kontakt:
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LondonBlues
- Kontakt:
Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:56Nisi mi odgovorio na pitanje.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:46Nit ste im blizu u posjeti a nit ste klub za ligu evrope, a grad je bgmi plav![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Jel realno Nedim Jusufbegović 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bad Blue Cows

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nedim Jusufbegović je idealno rješenje, kako se samo uklapaju.
Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:58Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:56Nisi mi odgovorio na pitanje.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:46Nit ste im blizu u posjeti a nit ste klub za ligu evrope, a grad je bgmi plav![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Uglavnom je neko selo, i znam da ste vi takvi iz suprotnog tabora ubjedljivo najglasniji opcenito u botovanju a evo i u tome ciji je grad. Sto vam je krivo sto ste provaljeni?ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:57ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da![]()
Čak i da sam iz Orahovice bio bih ponosan na to malo selo odakle dolazi i veliki Amar Dedić. Ali šta ti znaš o identitetu i društvu.
Cuj ono kao zna ciji je grad, isto ko djipke nedavno kad je pisao da on placa obnovu juga iz svog sela pored Kalesije
Nesretnici 1946
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- LondonBlues
- Kontakt:
A na to pitanje, ja se izvinjavam na propustu.NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:01Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:58Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?![]()
Za koju sezonu dok vi prvi put se plasirate u KL mi cemo morat negdje ugostit narod sto dode gledat LP.
Jesi zadovoljan?
HahhaahhahahaahhaaLondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:06A na to pitanje, ja se izvinjavam na propustu.NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:01Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.LondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:58
Jednostavno njima Grbavica mala, a vama i 1/3 dovoljna. Jel imas jos pitanja?![]()
Za koju sezonu dok vi prvi put se plasirate u KL mi cemo morat negdje ugostit narod sto dode gledat LP.
Jesi zadovoljan?
Dobar, dobar. Imaš još neki?
Prvaci svemira dobiju jednu i odma su rang Lige Europe,a cim izgube otkaz treneru,kakvi seljacki navijaci seljackog kluba…U zadnjih 10 utakmica nas dobili 2 puta,za vas je Zeljo iako ga ne volim Real Madrid…Smradovi
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- LondonBlues
- Kontakt:
Imam koliko hoces, kazu da mi ovaj najbolji:NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:10HahhaahhahahaahhaaLondonBlues je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:06A na to pitanje, ja se izvinjavam na propustu.NoProfit je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:01
Nije im mala kad je ne napune bez juga. Nego, ne pričam o tom pitanju, nego prvom pitanju. Dakle, čemu proširivanje stadiona za navijače Zrinjskog kojih skoro pa i nema? Vidiš kako fino svi stanete na jednu tribinu i oni sa stajanja i oni sa sjedenja . Ponavljam, kad stanu rezultati to će otprilike izgledati kao u Gabeli, s bitnim razlikom da oni imaju jednu tribinu i svi stanu na nju bez guranja.![]()
Jesi zadovoljan?
Dobar, dobar. Imaš još neki?![]()
Ma da je meni iskreno bolji ovaj prvi gdje igrate KL
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 15 dec 2025, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Iskreno se nadam da je sve što si napisao neka šala. Neko ko je 16+ ne može ovako razmišljati niti pisati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2025, 14:05Uglavnom je neko selo, i znam da ste vi takvi iz suprotnog tabora ubjedljivo najglasniji opcenito u botovanju a evo i u tome ciji je grad. Sto vam je krivo sto ste provaljeni?ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2025, 13:57ti svaki mjesec drugi grad/selo pišeš, kako ti se samo da![]()
Čak i da sam iz Orahovice bio bih ponosan na to malo selo odakle dolazi i veliki Amar Dedić. Ali šta ti znaš o identitetu i društvu.![]()
Cuj ono kao zna ciji je grad, isto ko djipke nedavno kad je pisao da on placa obnovu juga iz svog sela pored Kalesije![]()
Nesretnici 1946
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, laszlo, NerminFatic, svemalim1 i 37 gostiju.

.png)