FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 24 avg 2016, 15:09

Qwerty90 je napisao/la:Navodno da je ovaj Križman njegovim zaslugama došao ... Jel bio neko na treninzima zadnjih par dana ? Kažu da se Sandi baš raspucao na trening utakmicama, zabija iz svih pozicija, ovi naši superstari se malo sjebali [emoji2]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
I ja sam cuo da je krizman njegov igrac, a kazu juce na treningu zabio 5-6 golova, svi se sjebavali, pitaju ko je ovaj :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 avg 2016, 15:25

Hrasno1921 je napisao/la:Po meni najveci problem trenutno je kako naci Slavki odgovarajucu opremu !? i iskreno ne znam kako ce igraci bacati Slavka u zrak u maju slijedece godine !? to su trenutno dva goruca problema ....
evo ti like :thumbup:

zasluzio si
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 24 avg 2016, 15:36

Ako Petrovic nikad nije imao kondicionog trenera,hoce li se to nastaviti i kod nas

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 24 avg 2016, 15:51

Petrovic vratio Stanica u prvi tim
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 24 avg 2016, 16:08

@Hrasno1921:

Što se Refika tiče finansijski nismo mogli zadovoljiti njegove uvjete. Klub je tražio osobu koja će to raditi stalno, a svi bi tim htjeli da se bave savjetodavno.

Klub se trudi privoliti Marija, stvarno se trude, ali nažalost za sada su šanse male. Ali ovde se piše kao da ga klub neželi ili da neko nema namjeru izaći mu u susret sa svim uslovima. Ali, moje je pitanje kako privoliti čovjeka koji kaže da neželi biti vezan za BiH i imati stalnu obavezu da boravi u Sarajevu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 avg 2016, 16:17

Dobro nam dosao Petrovicu. Steta sto nije stigao ljetos. Sada bismo imali sest bodova vise i savrsenu atmosferu oko kluba. Dolazak Petrovica je ocajnicki potez davljenika te se nadam da ce nas i Bog pogledati i pored toga sto nismo zasluzili te da ce Petrovic uspjeti spasiti davljenika. Sretno sefe i povedi nas u pobjede. Titula nas samo interesuje.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 avg 2016, 16:18

Drago mi je zbog Stane to je momak kao nase dijete kluba. Uprava se neofirno pokusava izvaditi iz go,vana kao da Petrovic ga hoce nazad, a svi znamo da ga je uprava otjerala. Skidaju s sebe odgovornost da mogu reci Slavko je trazio da otjeramo igraca mi smo cisti.
Samo da izadje na dobro nasem Zelji, da odemo u jeb.enu evropu. Nadam se da cemo se izvuci iz ovog sranja.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 24 avg 2016, 16:40

Bravo Slavko majstore!

Nije ni zbog toga što je Stana neki aman-zaman igrač,
već mi je drago što nije ispao "****" kao neki i pljuvao
klub na sva usta, već poštovao naređenje kluba/trenera
da nije potreban u prvom timu i radio po posebnom planu.

Svaka čast i Staniću na tome, i to mi je dovoljno da mu
evo još jednom kažem dobrodošao, jer je time pokazao
da je klub iznad svega i da ga on POŠTUJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 24 avg 2016, 16:44

Što se Slavka tiče, za jedan poratal je izjavio: "Moram utvrditi da li postoje trule jabuke u timu",
što treba veoma da nas sve raduje. To znači da je defitivno upoznat sa kompletnom situacijom koja se
zbila u zadnje vrijeme, ali i to da će se, između ostalih, i on LIČNO upustiti u rješavanje tog pitanja, a
siguran sam da će i klub stati iza njega, te ispoštovati njegovu odluku, sve kad bi ona bila da se naših
5 galaktikosa preseli na zapad do kraja ugovora. U to sam siguran, i Slavko će sigurno to odraditi kako treba.

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 24 avg 2016, 16:47

pa pošteno, klub se ne mješa treneru oko igrackog kadra, kao sto je kostic prekrizio neke, tako sada ce i slavko neke, samo se nadam da se prica nece okrenut kako te igrace klub tjera tj. uprava i sl., na stanu nije racuno kostic evo novi trener i nova sansa, isto tako ce se naci neki novi igraci na koje klub nece racunati ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 avg 2016, 18:27

E cuj uprava se ne mijesa u igracki kadar a oni pola igraca doveli :urnebes: pa logicno je da ce otjerati one koje nisu oni doveli to moze skontati i budala i proglasit ih da su bojkotovali ili da su truhle jabuke.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 24 avg 2016, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2016, 18:30

:facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 24 avg 2016, 19:33

amazon je napisao/la:Po dosadasnjem pisanju raje nasi igraci cugaju, jedu u meku, puse lule, bojkotoju, olosi su, ne znam sta takvim moze tako dobar trener. Sta li ce se sljedece smisliti i o kome ce kenjati zivo me zanima. Svi pisu da su krivci igraci sto znaci da mozes samo igrace promijeniti a to je nemoguce, znaci da dode Ferguson dzaba. To je po pricama pametnih glava. Sad ne kontam svrsavanje. Petrovic ce ih ganjat dok jedu nezdravu hranu i puse lule :D Osvajamo titulu.
Slicno se svrsavalo na janeze, kako ce nam oni ustrojiti omladinski pogon, kako rade po evropskom sistemu itd :D
Dajem mu 5 kola,..

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 avg 2016, 19:43

podhum je napisao/la:
amazon je napisao/la:Po dosadasnjem pisanju raje nasi igraci cugaju, jedu u meku, puse lule, bojkotoju, olosi su, ne znam sta takvim moze tako dobar trener. Sta li ce se sljedece smisliti i o kome ce kenjati zivo me zanima. Svi pisu da su krivci igraci sto znaci da mozes samo igrace promijeniti a to je nemoguce, znaci da dode Ferguson dzaba. To je po pricama pametnih glava. Sad ne kontam svrsavanje. Petrovic ce ih ganjat dok jedu nezdravu hranu i puse lule :D Osvajamo titulu.
Slicno se svrsavalo na janeze, kako ce nam oni ustrojiti omladinski pogon, kako rade po evropskom sistemu itd :D
Dajem mu 5 kola,..
Nema vise mijenjaja trenera. To ti je to. Ako ne bude rezultata opet, sljedeca ti je uprava.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 24 avg 2016, 20:00

Her Slavko spiel uns eins !

:opaopa: :njanjanja: :opaopa: :njanjanja:

1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 24 avg 2016, 20:46

Đe's Hrasno1921 najjaci insajderu, sta ima novo? Nema novih infos ili neces da nam kazes :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 24 avg 2016, 22:37

Conte je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sjednica još nije završila :kafa:
maratonci :tokralju:

je li slavko stigo, rekao je da stize veceras :kafa:
Nije.Pa radi do 24.00. :mrgreen:

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 24 avg 2016, 22:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Na stranu svi trenerski kvaliteti Petrovića, ali nije isto voditi Radnik u kojem nema pritiska i Želju kojem je svake sezone cilj titula. Jedna stvar mi je malo zasmetala, a to je njegovo navodno odbacivanje video analiza. Fudbal svakim danom napreduje i ako treneri ne napreduju uporedo sa tim, naći će se u problemu. Možemo pogledati u svijetu kako je minimalan broj trenera u ozbiljnijim godinama koji prave dobar rezultat, a nekad bili vrhunski treneri. Nažalost, pregazilo ih je vrijeme. Primjer, Capello, Advocaat, evo i Van Gaal, Ćiro, oslanjaju se samo na stari sistem vođenja ekipe, ali nemaju baš uspjeha. Međutim, ako ćemo iskreno, za našu ligu i nisu potrebne video analize protivnika, ali za ozbiljnijih utakmica sasvim sigurno jesu.
Napisao sam sinoc da ce biti zanimljivo vidjeti na koji nacin ce Slavko voditi Zelju. Stara trenerska skola po svim pricama koja daje rezultate u BiH. Mislim da je greska forsirati stalno pricu o "evropskom. Mi smo sto se pokazuje iz godinu u godinu na samom dnu evropskog fudbala i bolje se fokusirati da se kod nas nesto napravi, a u Evropi ako bude nesto odlicno. Ja ne vidim nacin na koji nasi klubovi u bliskoj buducnosti mogu nesto napraviti u Evropi.
Pa dobro, ali onda ne treba pumpati neku priču kad nam klubovi izađu u Evropu, šta si dobio ako napraviš klub koji dominira našom ligom, a u Evropi ćorak. Misliš da bi navijači Dinama, koji i ovako nisu zadovoljni Mamićem, bili zadovoljni da ništa ne naprave u Evropi, a dominiraju u Hrvatskoj ligi. Imaš i primjer Zvezde, euforija, po 20000-30000 navijača na utakmicama, i ispadanje od Ludogoretsa i poraz od Sassuola, i nakon toga u domaćoj ligi 2000 navijača. Nije ni to nikakvo rješenje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2016, 23:00

Ma sigurno se nešto mulja između SD i FK, zato je ovaj slabije aktivan, čeka ishod.

Uprava vjerovatno želi da dodatno podgrije atmosferu nekom informacijom za istok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 avg 2016, 23:25

Mamic je profesor, doktor. Covjek gospodin. Uvedi klub u grupnu fazu, dovede dobrih igraca, osvaja ligu svake godine, pa neka ukrade 300 miliona ja bih mu uvijek halalio. Kradi do mile volje, ali daj da slavim titulu, da dobro igram, da imam dobar tim. Covjek je gospodin.
A kod nas smijurija teska. Dovedes spanca, predstavis kao najvece pojacanje i on ode dan prije pocetka lige :D I jos ti kazu da nam je platio :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Uniited i 39 gostiju.