FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nasi juniori i kadeti su juce izgubili u utakmicama sa Olimpikom. U obje utakmice rezultat je bio identican, 1:0 za Olimpik.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Danas bi trebala biti konacna odluka o prenosu derbija a trebao bi ga raditi javni servis BH.
AMAR OSIM
jesu li to ponudili baljku 6.500, pa primamljiva ponudaStole iz Bora je napisao/la:Danas bi trebala biti konacna odluka o prenosu derbija a trebao bi ga raditi javni servis BH.

Sramota je da se gubi od Olimpika.
Hoće li biti kakvih sudara na Koševu? Mirso je raspoložen. Tipujem na Torlaka i Rizvu.
Hoće li biti kakvih sudara na Koševu? Mirso je raspoložen. Tipujem na Torlaka i Rizvu.
čamac je napisao/la:Sramota je da se gubi od Olimpika.

Ima lančani da bude u šesnaest! A nemam nista protiv ni isti da bude isti rezultat kao tad. Samo šteta, ovaj put ne mogu napustiti stadion na pola tekme

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- bistrikboy
- Kontakt:
Jok ba,nisu im sponzori zastupljeni na javnom servisuSeyo_TM je napisao/la:jesu li to ponudili baljku 6.500, pa primamljiva ponudaStole iz Bora je napisao/la:Danas bi trebala biti konacna odluka o prenosu derbija a trebao bi ga raditi javni servis BH....koji su to hadalji...

Ako se bude radio prenos,ta TV stanica ce imat' gledanost boli glava.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
olimpik se se spojio sa vrlo dobrim novim gradom...mene i ne iznenadjuju dobri rezultati "olimpika"...mislim da su cak i kitarske juniore uzeli, koji su odlicni...čamac je napisao/la:Sramota je da se gubi od Olimpika.
VODITELJ:Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?
OSIM:Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu,jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!
SPORT MAGAZIN TVSA Ponedjeljak 10.05
Amar OSIM !!!

OSIM:Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu,jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!

Amar OSIM !!!

1996
Znam ja da su jaki, ali ne smiju biti jači od nas
Sve što valja kod njih,a navija za Želju ima da pređe.
U svezi
priče oko Žepča evo gledam sada velika Zvezda (btw obljubljena u BL) uradi istu stvar i zijani 3:1 od nekih levata na Marakani.
Samo da kažem da se ne zaboravi da se tad spašav'o Čelik i neka je. Da je ovo pravna država i da Evropa nije kurava jedan malo poznati klub ADO iz životopisnog holanskog grada bi imao najviše navijača sa ovih prostora, doduše genocidnih.

U svezi

Samo da kažem da se ne zaboravi da se tad spašav'o Čelik i neka je. Da je ovo pravna država i da Evropa nije kurava jedan malo poznati klub ADO iz životopisnog holanskog grada bi imao najviše navijača sa ovih prostora, doduše genocidnih.
POZDRAV navijačima Željezničara,nadam se da će biti uzvratna prijateljska u Sarajevu.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.
1950.

Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
Ma naravno da nesmiju...ali polako, dolaze stvari na svoje...čamac je napisao/la:Znam ja da su jaki, ali ne smiju biti jači od nasSve što valja kod njih,a navija za Želju ima da pređe.
Seyo_TM je napisao/la:olimpik se se spojio sa vrlo dobrim novim gradom...mene i ne iznenadjuju dobri rezultati "olimpika"...mislim da su cak i kitarske juniore uzeli, koji su odlicni...čamac je napisao/la:Sramota je da se gubi od Olimpika.
Normala da su uzeli , u to ne sumnjaj

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Papka s Pala!Seyo_TM je napisao/la:
ps sto nisi pljuno lazo ovog uhljupa...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
drku ispravi me ako sam pogrijesio, kad vec zabijas nos...Dirk je napisao/la:Normala da su uzeli , u to ne sumnjaj
-
- Kontakt:
O interesovanju Dinama
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Piše: A. Beganović
Petak, 14.05.10. 10:23.
"Mene niko nije kontaktirao, tako da ne znam šta bih vam u ovom trenutku rekao. Lijepo je čuti takve vijesti, no sada mi je samo derbi u mislima i titula na Grbavici", rekao je za SportSport.ba Amar Osim o informacijama koje su se pojavile u zagrebačkim Sportskim novostim, a koje govore da je Izvršni dopredsjenik Dinama Zdravko Mamić zainteresovan za njegove usluge.
Iako je Dinamo osvojio novu titulu, treneru Krunoslavu Jurčiću, bar prema pisanju zagrebačkih Sportskih novosti odborjani su dani.
Navodno je Zdravko Mamić već u potraži za novim trenerom, a kao jedan od onih koji bi mogao nasljediti Jurčića spominje se i menadžer Željezničara Amar Osim.
Međutim, u ovom trenutku Osim ništa ne zna oko eventualnog interesovanja Dinama, što je potvrdio i za naš portal
SS.ba.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Piše: A. Beganović
Petak, 14.05.10. 10:23.
"Mene niko nije kontaktirao, tako da ne znam šta bih vam u ovom trenutku rekao. Lijepo je čuti takve vijesti, no sada mi je samo derbi u mislima i titula na Grbavici", rekao je za SportSport.ba Amar Osim o informacijama koje su se pojavile u zagrebačkim Sportskim novostim, a koje govore da je Izvršni dopredsjenik Dinama Zdravko Mamić zainteresovan za njegove usluge.
Iako je Dinamo osvojio novu titulu, treneru Krunoslavu Jurčiću, bar prema pisanju zagrebačkih Sportskih novosti odborjani su dani.
Navodno je Zdravko Mamić već u potraži za novim trenerom, a kao jedan od onih koji bi mogao nasljediti Jurčića spominje se i menadžer Željezničara Amar Osim.
Međutim, u ovom trenutku Osim ništa ne zna oko eventualnog interesovanja Dinama, što je potvrdio i za naš portal
SS.ba.
Ma dovoljno sam ti rekao da shvatis da je i Olimpik dobio po dupetuSeyo_TM je napisao/la:drku ispravi me ako sam pogrijesio, kad vec zabijas nos...Dirk je napisao/la:Normala da su uzeli , u to ne sumnjaj

2-0

Usput ako vec izvrces nick ocekuj da se i tebi slicno desi

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
I ja se nadam.. Ostali smo vam duzni golova (u vasoj mrezi, naravno)zike je napisao/la:POZDRAV navijačima Željezničara,nadam se da će biti uzvratna prijateljska u Sarajevu.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.![]()
![]()
1950.

Pozdrav
Šta ono pišu da Mamić pipa Osima, nek ****
O tome bi mogli raspravljati,ali tad je Hajduk bio loš,iako ni u kojek slučaju ne umanjujem dobru predstavu Želje,meni je samo bitno da ne bude nereda,jer planiram doći autom iz SL.Broda s ekipom,moram vam reći da je ovo najbolji sportski portal,barem što se tiče velikog broja novih informacija,i nema puno novinarskih "rekla-kazala" transfera,osim Džekinog,jer ni dragi Bog nezna gdje će Stroj završiti.TORCIDA 1950 NAJSTARIJI-rtm86 je napisao/la:I ja se nadam.. Ostali smo vam duzni golova (u vasoj mrezi, naravno)zike je napisao/la:POZDRAV navijačima Željezničara,nadam se da će biti uzvratna prijateljska u Sarajevu.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.![]()
![]()
1950.
![]()
Pozdrav

Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987, Hrammm1921, perodeformero i 38 gostiju.