RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 avg 2013, 18:20

admin je napisao/la:
19UM94 je napisao/la:ma nezanima me ova utakmica nego provociram :lol: a inače imao sam nekoliko karata i sve sam poderao . oćeš da vadim iz smeća i slikam ?
provociranje nije dozvoljeno na našem forumu.
Pauza od 7 dana, a naredna je trajna.
Adminu cestitke na ispravnom gestu.

Zmajevima svu srecu i Naprijed Bosno i Hercegovino!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2013, 01:00

hmm nesto sam razmisljo a sto vi ne probate malo kup zaganjat ,uz malo srece u zrijebu mogli bi lako do evrope.Pogledajte samo ko je sve dolazio do polufinala branitelj,pa sloga pa i celik igro u finalu ,ne morate na kraju krajeva ni otic u evropu ali misim da bi raja pocela dolazit na tekme kad bi ako nista usli u fianale situacija u gradu oko kluba bi se znatno popravila.Mada to je samo moje misljenje :D
=\_1921_/=

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 avg 2013, 01:53

DARKO MALETIĆ POTPISAO UGOVOR SA „ROĐENIM“

IIako su za administraciju i tehničko osoblje Veleža protekla dva dana bila „udarna“ kada je u pitanju organizacija prijateljske utakmice BiH – Crna Gora, za potpisivanje novih ugovora bilo je dovoljno vremena.

Darko Maletić, povremeni „A“ reprezentativac Bosne i Hercegovine parafirao je danas jednogodišnji ugovor sa „Rođenim“. Uprava Veleža obećala je prije desetak dana da će dovesti jedno provjereno ime, što je danas i okončano parafiranjem ugovora. Maletić je stekao pravo nastupa već u sljedećem kolu, kada Velež gostuje u Zenici.

Osim njega, potpis na četverogodišnji ugovor stavio je i dojučerašnji junior Veleža Sinan Jakupović (19).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 avg 2013, 09:41

dobra posjeta jučer, a za navijače palac gore... 8-)

Mostar je jučer položio ispit. Letić će biti igračina, samo da nastavi ovako.

EDIT: Gledam jučer stadion, i ovo što je dosad urađeno, je dobro, samo u oči upada RA tribina. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali ona se onakva ne uklapa u ovaj stadion, jer više liči na haustor, nego na tribinu, bez stolica i dr. Pošto je klubu trenutno prioritet postavljanje reflektor, jer to će licenca tražiti, da li postoji mogućnost da se organizuje akcija s naznakom: "Za rekonstrukciju tribine RA". RA je naša najstarija navijačka skupina i zaslužuje bolje uvjete za praćenje utakmica. Svi znamo kakva je situacija, ali ako bi se odlučili na ovu akciju, otvorio bi se jedinstven žiro račun, na koji bi se uplaćivala sredstva za ovu svrhu, ali u skladu s mogućnostima npr. 2, 5, 10 ili 20 KM. Normalno, trebalo bi kontaktirati dijasporu, kao što je bio slučaj i s busom. Pošto imamo u UO predstavnika RA i dijaspore, njima bi se trebao predložiti ovaj prijedlog. Ta uplaćena sredstva se ne bi davala u ruke ljudima u klubu, zbog moguće manipulacije. Znači isto kao što se radilo za BUS tako bi trebalo i za RA Tribinu.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 14 avg 2013, 10:37

AlemC85 je napisao/la:dobra posjeta jučer, a za navijače palac gore... 8-)

EDIT: Gledam jučer stadion, i ovo što je dosad urađeno, je dobro, samo u oči upada RA tribina. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali ona se onakva ne uklapa u ovaj stadion, jer više liči na haustor, nego na tribinu, bez stolica i dr. Pošto je klubu trenutno prioritet postavljanje reflektor, jer to će licenca tražiti, da li postoji mogućnost da se organizuje akcija s naznakom: "Za rekonstrukciju tribine RA". RA je naša najstarija navijačka skupina i zaslužuje bolje uvjete za praćenje utakmica. Svi znamo kakva je situacija, ali ako bi se odlučili na ovu akciju, otvorio bi se jedinstven žiro račun, na koji bi se uplaćivala sredstva za ovu svrhu, ali u skladu s mogućnostima npr. 2, 5, 10 ili 20 KM. Normalno, trebalo bi kontaktirati dijasporu, kao što je bio slučaj i s busom. Pošto imamo u UO predstavnika RA i dijaspore, njima bi se trebao predložiti ovaj prijedlog. Ta uplaćena sredstva se ne bi davala u ruke ljudima u klubu, zbog moguće manipulacije. Znači isto kao što se radilo za BUS tako bi trebalo i za RA Tribinu.
I ja dijelim isto mišljenje sa tobom. Po meni bi trebalo skroz RA tribinu srusiti jer je kriva malo i onda ponovno novu tribinu napraviti i to je sastaviti sa dedarskom tribinom jos kad bi se reflektori stavili, ma ekstra bi to stadion tada bio. Najbolje bi možda bilo ovu ideju napisati ovde: https://www.facebook.com/groups/267750873291294/" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 avg 2013, 10:40

RodjeniiBrato je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:dobra posjeta jučer, a za navijače palac gore... 8-)

I ja dijelim isto mišljenje sa tobom. Po meni bi trebalo skroz RA tribinu srusiti jer je kriva malo i onda ponovno novu tribinu napraviti i to je sastaviti sa dedarskom tribinom jos kad bi se reflektori stavili, ma ekstra bi to stadion tada bio. Najbolje bi možda bilo ovu ideju napisati ovde: https://www.facebook.com/groups/267750873291294/" onclick="window.open(this.href);return false;
srušiti ali sve do temelja, i onda bušiti kroz njih ankere i armaturu i onda betonirati stubove i to bi bio početak izgradnje nove tribine, a ako ne može ovo, onda kao što si rekao rušiti sve.

EDIT: Da dodam i ovo: Raja bi prikupljala novce za betonske radove, a upravi bi se dao striktan zadatak da nabavi novu ogradu i stolice. Ovo pišem sve, ako bi RA i uprava pristali na ovo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 avg 2013, 10:59

VELEŽ I NJEGOVI NAVIJAČI USPJEŠNI DOMAĆINI REPREZENTACIJI BIH

Po prvi put od ostamostaljena naše države jedna fudbalska selekcija BiH odigrala je međunarodnu utakmicu u Mostaru. Veliki broj ljudi iz Mostara, ali i drugih gradova Hercegovine koji su jučer posjetili stadion našeg kluba potvrdio je da je posjeta neke reprezentativne selekcije pun pogodak. U Mostaru i Hercegovini dugo se čekalo na ovakvu utakmicu, što je i pokazala reakcija publike.

Sa organizacijskog aspekta za naš klub ova utakmica bila je poseban izazov, te smo posebno ponosni na činjenicu da su svi naši jučerašnji gosti izrazili čestitke za uspješnu organizaciju i gostoprimstvo. Gledaoci su svojom podrškom našem timu, aplauzom protivniku nakon intoniranja himni ali i za svaki dobar potez, pokazali kako se u evropskom duhu bodri svoj tim ali i cijeni sportskog rivala.

Prihvatanjem organizovanja ove utakmice željeli smo da našoj publici omogućimo istinski sportski ugođaj. Iskreno se nadamo da smo u tome uspijeli i da su svi jučer zadovoljni napustili naš stadion. Fudbalski klub Velež zbog toga se zahvaljuje svim svojim navijačima i ljubiteljima fudbala na jučerašnjoj posjeti i jednoj pozitivnoj slici koja je poslana iz Mostara.

U budućnosti će Velež učiniti dodatne napore kako bi napravio nove slične spektakle, ponovo ugostio naše reprezentativne selekcije i inostrane klubove u međunarodnim utakmicama.

Mostar je oduvijek bio grad fudbala. Pokazanim organizacijskim mogućnostima kluba, posjetom na utakmicama Veleža i iskrenom željom ljubitelja fudbala Mostara i Hercegovine učinit ćemo zajedničke napore da naš stadion i grad postanu novi dom naše reprezentacije. Neka selekcije naših „Zmajeva“ iz našeg grada krenu u pohod prema evropskim ili svjetskim takmičenjima.

fkvelez.ba

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 avg 2013, 11:12

Titova-Juga je napisao/la:DARKO MALETIĆ POTPISAO UGOVOR SA „ROĐENIM“

IIako su za administraciju i tehničko osoblje Veleža protekla dva dana bila „udarna“ kada je u pitanju organizacija prijateljske utakmice BiH – Crna Gora, za potpisivanje novih ugovora bilo je dovoljno vremena.

Darko Maletić, povremeni „A“ reprezentativac Bosne i Hercegovine parafirao je danas jednogodišnji ugovor sa „Rođenim“. Uprava Veleža obećala je prije desetak dana da će dovesti jedno provjereno ime, što je danas i okončano parafiranjem ugovora. Maletić je stekao pravo nastupa već u sljedećem kolu, kada Velež gostuje u Zenici.

Osim njega, potpis na četverogodišnji ugovor stavio je i dojučerašnji junior Veleža Sinan Jakupović (19).
slika

Letic opet najbolji, to je to, bravo majstore.
Support Velez, It's logical! ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 avg 2013, 12:25

Oni mogu samo da ti ga pusheee Bokiceeee! :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2013, 13:58

Sinan je igrao prijateljsku protiv Turbine onomad :mrgreen:
Šta ja znam, bio sam na tekmi, ima momak strašnu fiziku, al naravno da mora radit' na sebi. I da, igrao je tada desnog beka u drugom poluvremenu.

Momak Bašić, što je potpisao iz Lokomotive, izgleda da još nije u prvih 18. Kada sam išao protiv Leotara, sreo ga usput sa jaranima ide da s tribina pogleda tekmu. :)

A svidjelo mi se što sam vidio tada. Ljevak je, fine kratke pasove djeli. Vidjelo se da je imao malo treme, što je razumno, naravno. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 14 avg 2013, 14:26

Krenulo je krenulo. Lijepo je bilo juce vidit punu tribinu. Nadam se da nam nece trebati reprezentacija u narednom periodu da uradimo isto. Forza Velez i idemo pokusat pobijedit u Zenici
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 14 avg 2013, 15:18

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Krenulo je krenulo. Lijepo je bilo juce vidit punu tribinu. Nadam se da nam nece trebati reprezentacija u narednom periodu da uradimo isto. Forza Velez i idemo pokusat pobijedit u Zenici
pustite se ba zenice, i mi smo zeljni bodova :lol: :lol: :lol:

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 14 avg 2013, 17:17

Svaka cast Velezu i Upravi Veleza !
Rade sasvim solidan poso. Talenti poput Letica i Jakupovica dobivaju ugovore na 4 Godinei uz to dolazi igraci poput Maletica, sa dosta iskustva, od kojeg mladici mogu dosta da uce.

Thumbs up :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 avg 2013, 17:56

Lijepo Hercegovacko vrijeme , pune tribine , fina raja , tribine pune fudbalskih licaaa .... najezio sam se kada je raja osjetila Leticev FLOW po lijevoj strani ... prolazila me jeza neke stare uspomene na FITILJA , Semira iz svemira su se vratile .. jos jedan dokaz da MORAJA osjeti fudbal ... galili su oni aplauizi i za Letica i za Zakarica ... Fina fudbalska prica koja nam se nije desila evo ima mnogo godina.. samo jedna uspmena na on sto nam fali .. Vise ovakvih zgoda zelimo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 avg 2013, 18:03

A uz to što je još impresivnije, gromoglasno se pozdravila himna Crne Gore i dobri potezi njihovih igrača.

E da je više onakvih dana...

Smrt nacionalizmu !!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 avg 2013, 18:08

miki651 je napisao/la:Ovaj iznad zaostao u vemenu prostoru, neke frustracije
Propuuuuuuuuh.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 avg 2013, 18:09

JASTA ...

Jos nesto svaka cast onome tko je otkrio Letica (mislim na struku) . Sve da ode i da ne zaradimo helera na njemu, napravili smo neku pozitivnu stvar za BH fudbal. Ne znam kada sam vidio veceg talenta onako na prvu na ovim nasim terenima ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 avg 2013, 18:11

Titova-Juga je napisao/la:A uz to što je još impresivnije, gromoglasno se pozdravila himna Crne Gore i dobri potezi njihovih igrača.

Mostar je rodjen za fudbal... :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 avg 2013, 18:16

Pirke je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:A uz to što je još impresivnije, gromoglasno se pozdravila himna Crne Gore i dobri potezi njihovih igrača.

Mostar je rodjen za fudbal... :)

Rođeni za Europu :mrgreen:

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 avg 2013, 18:39

Iako sam pisao i u PDF mlade reprezentacije,moram i ovdje...dajte nam repku da joj pomognemo kad bude trebalo.
Jer,zamislite ugođaja na tribinama da se igra neka bitna utakmica,da nam je od krucijalne važnosti.Tribine bi bile pune kao šipak,i nosile bi naše momke.
Mislim da to zaslužujemo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.