Moras ih shvatiti Besa brate,tesko je njima prihvatiti sta smo uradili..sutra ce biti 200K i to KM ali samo je jedna istinaBeSha1992 je napisao/la:pa zar nije seljina ova neka La Masia, ostavila najveci transfer ??? Ne mogu da vjerujem da je neko iz FKStuzlak1987 je napisao/la:Koliko god uzeo neko ili ne transfer je prekucao, konacno da neko ode za veci novac vani..![]()
![]()
p.s. ovi sto pricaju o procentima, 80% ide menadzeru, 20% Leotaru , i onih 20% od iduceg transfera idu FKS...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bolje se vi drzite sudjenja i ofsajda, a malo manje lupajte o procentima Cimijevog transfera 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pa jeste, kad govorimo o igračima koji su ponikli u klubovima. Bajić je najveći transfer. Cimirot kao što znamo nije prošao školu FKS i kao takav je ireleventan kada govorimo o tim transferima.BeSha1992 je napisao/la:pa zar nije seljina ova neka La Masia, ostavila najveci transfer ??? Ne mogu da vjerujem da je neko iz FKStuzlak1987 je napisao/la:Koliko god uzeo neko ili ne transfer je prekucao, konacno da neko ode za veci novac vani..![]()
![]()
p.s. ovi sto pricaju o procentima, 80% ide menadzeru, 20% Leotaru , i onih 20% od iduceg transfera idu FKS...
A najveći transfer lige je Cimirot, al' ne sekiram i taj rekord će sigurno pasti kroz koju sezonu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pa zar nije seljina ova neka La Masia, ostavila najveci transfer ??? Ne mogu da vjerujem da je neko iz FKS
p.s. ovi sto pricaju o procentima, 80% ide menadzeru, 20% Leotaru , i onih 20% od iduceg transfera idu FKS...[/quote]
Pa jeste, kad govorimo o igračima koji su ponikli u klubovima. Bajić je najveći transfer. Cimirot kao što znamo nije prošao školu FKS i kao takav je ireleventan kada govorimo o tim transferima.
A najveći transfer lige je Cimirot, al' ne sekiram i taj rekord će sigurno pasti kroz koju sezonu.[/quote]
i to nije istina, Said je iz Slobode otis'o za 900k eura, neka me neko ispravi od Tuzlaka, ako sam pogrijesio...
p.s. ovi sto pricaju o procentima, 80% ide menadzeru, 20% Leotaru , i onih 20% od iduceg transfera idu FKS...[/quote]
Pa jeste, kad govorimo o igračima koji su ponikli u klubovima. Bajić je najveći transfer. Cimirot kao što znamo nije prošao školu FKS i kao takav je ireleventan kada govorimo o tim transferima.
A najveći transfer lige je Cimirot, al' ne sekiram i taj rekord će sigurno pasti kroz koju sezonu.[/quote]
i to nije istina, Said je iz Slobode otis'o za 900k eura, neka me neko ispravi od Tuzlaka, ako sam pogrijesio...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otisao je Said, samo sto se ne zna gdje je taj novac kao niti gdje je novac od svih ovih prodaja Zelje hahaha
Mislim da je moguce i transfer Mirze Mesica u Nantes veci bio..
Mislim da je moguce i transfer Mirze Mesica u Nantes veci bio..
Pa jeste, kad govorimo o igračima koji su ponikli u klubovima. Bajić je najveći transfer. Cimirot kao što znamo nije prošao školu FKS i kao takav je ireleventan kada govorimo o tim transferima.BeSha1992 je napisao/la:pa zar nije seljina ova neka La Masia, ostavila najveci transfer ??? Ne mogu da vjerujem da je neko iz FKS![]()
![]()
i to nije istina, Said je iz Slobode otis'o za 900k eura, neka me neko ispravi od Tuzlaka, ako sam pogrijesio...[/quote]
Mitologija strikes again
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja ne znam koja je visina transfera Cimirota, niti bilo ko od vas zna ali ako je stvarno 1,3 mil ja tu ne vidim nista lose, to moze biti samo dobro za nasu ligu. Dabogda vi sljedeceg igraca prodali za 10 miliona ako mozete...
A tu su tek igraci koji treba da se prodaju, neki i za vece cifre od ove: Hadziahmetovic, Radovac, Memija, Duljevic..
A tu su tek igraci koji treba da se prodaju, neki i za vece cifre od ove: Hadziahmetovic, Radovac, Memija, Duljevic..
MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Nullius in verba
Šta se desilo sa parama od njegovog transfera? Jesu ih u klubu iskoristili tada na pravi način ili su pokradene? Stvarno nisam upoznat sa tim zato i pitam jer je ona cifra odlična za naše uslove a fantastična u poređenju sa dosadašnjim transferima ove lige..Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma Sabovici pokrali sta ce drugo bitAjzea je napisao/la:Šta se desilo sa parama od njegovog transfera? Jesu ih u klubu iskoristili tada na pravi način ili su pokradene? Stvarno nisam upoznat sa tim zato i pitam jer je ona cifra odlična za naše uslove a fantastična u poređenju sa dosadašnjim transferima ove lige..Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Nullius in verba
Aha, to jest. Čuo sam i ja za tih 900k eura al' ne znam gdje propade to, čovječe to je ogromna u lova u taj vakat bila za jednog igrača iz naše lige. Čak ću biti slobodan pa reći da je to kao kad bi danas neko otišao za 3,4 miliona.Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa ako je jedan 900k a drugi 500k naravno da je veci. Cime se vi zamarate jbte, ko da vam pare direktno idu u novcanik. Klubovi nikad nisu otkrivali visine obestecenja, nikad i nece a mi svi mozemo nagadjati samo, kao sto to radi i transfermarkt kojem tako slijepo sve vjerujete.Heller je napisao/la:MIslim da se misli da je Said veci od BajicaFaraonTM je napisao/la:Čekaj sad yebemu, zar nije Cimirot otišao za 1.3m eura? Kako sad Said najveći?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
1946
Naprave jedan transfer u zadnjih 10 godina i to igraca koji nije ponikao kod njih i oni govore nekom da se ostavi transfera. Jos nam recite da se ostavimo titula jer ih samo vi osvajate... Ili reprezentacije jer samo vi pravite igrace za reprezentaciju..BitiSrcemVezan je napisao/la:Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa gdje su vam pare od tih silnih transfera, o Vi veliki prodavači i transfer magoviexbabilon je napisao/la:Naprave jedan transfer u zadnjih 10 godina i to igraca koji nije ponikao kod njih i oni govore nekom da se ostavi transfera. Jos nam recite da se ostavimo titula jer ih samo vi osvajate... Ili reprezentacije jer samo vi pravite igrace za reprezentaciju..BitiSrcemVezan je napisao/la:Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Je li to sve što znaš? Fataj se painta momčino i nastavi crtati linije. I to što imaš tatu Osima na avataru ti ne daje za pravo da u bilo kakvoj raspravi vrijeđaš sugovornika, jer očito ništa drugo i ne znaš. I ne znam gdje je ta administracija koja hrli da banuje sve i jednog našeg koji progovori protiv ovih neokupanih, a ovakve uhljupe ala Virtual, Bagrcavi, Aldin sa 100 acc hladno mogu pisati šta god i kako želebagrcavi je napisao/la:Jesi li glup ili se praviš glup?
1946
Tu su pare, kapa lova i tek ce da kapa, nece Kinezu u dzep garant.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa gdje su vam pare od tih silnih transfera, o Vi veliki prodavači i transfer magoviexbabilon je napisao/la:Naprave jedan transfer u zadnjih 10 godina i to igraca koji nije ponikao kod njih i oni govore nekom da se ostavi transfera. Jos nam recite da se ostavimo titula jer ih samo vi osvajate... Ili reprezentacije jer samo vi pravite igrace za reprezentaciju..BitiSrcemVezan je napisao/la:Hajde ba povlačite linije na slikama i dalje, ostavite se transfera, vi i relavantna novina Avaz sa Husarom znate koliki su procenti išli kome.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jesi li zaposlen? A ovo gore nije bila uvreda, ovo je bilo samo pitanje da utvrdimo činjenično stanje i to na kojem si nivou da ti lakše mogu objasniti. Što se odmah pališ.BitiSrcemVezan je napisao/la:Je li to sve što znaš? Fataj se painta momčino i nastavi crtati linije. I to što imaš tatu Osima na avataru ti ne daje za pravo da u bilo kakvoj raspravi vrijeđaš sugovornika, jer očito ništa drugo i ne znaš. I ne znam gdje je ta administracija koja hrli da banuje sve i jednog našeg koji progovori protiv ovih neokupanih, a ovakve uhljupe ala Virtual, Bagrcavi, Aldin sa 100 acc hladno mogu pisati šta god i kako želebagrcavi je napisao/la:Jesi li glup ili se praviš glup?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.